Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
-
-
redmi note 4x και redmi note 4.ειναι το ίδιο κινητό?
-
-
-
Πρώτο πόστ !
Παιδιά, ήμουν έτοιμος να πάρω το Redmi 4X και έμαθα -όπως πολλοί ξέρετε- πως έκαναν μία σιωπηλή αλλαγή του αισθητήρα της κάμερας από sony imx258 exmor rs σε samsung s5k3l8. Το έψαξα, είδα πως με το HDR+ βελτιώνετε, είπα δεν βαριέσαι. Τώρα μαθαίνω πως έχει γίνει και δεύτερη αλλαγή στον ακόμα υποδεέστερο OmniVision Omnitech Sensor, qtech_ov13855.
Ξέρουμε πως μπορώ να αποφύγω κάτι τέτοιο από τα μοντέλα που υπάρχουν στην ελληνική αγορά ;
Xiaomi Redmi Note 4X (Snapdragon) (32GB)
Xiaomi Redmi Note 4X (Snapdragon) Global edition (32GB)
Xiaomi Redmi Note 4 (Snapdragon) (4GB/64GB)
Xiaomi Redmi Note 4 (Snapdragon) (3GB/32GB)
edit, το ερώτημα υποβλήθηκε στην σελίδα που μου έδειξε ο Αντρέας
-
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.

-
Γειά σας παιδιά Μήπως ξέρετε αν υπάρχει δυνατότητα να βάλει κανείς κατακορυφο πληκτρολόγιο σαν αυτό ας πούμε;;
-
Καλησπερα @sharkimi εννοεις να ειναι ετσι που πατας 3 φορες για να βαλεις το τελευταίο γραμμα κλπ οπως ηταν στα 'παλια' κινητα?Ο/H sharkimi έγραψε:
Γειά σας παιδιά Μήπως ξέρετε αν υπάρχει δυνατότητα να βάλει κανείς κατακορυφο πληκτρολόγιο σαν αυτό ας πούμε;;

-
Ναι φίλε SoNik+ Αυτό ακριβώς.Το θέλω για μια φίλη που έχει μείνει στην παλαιολιθική εποχή...
-
hmmm λοιπον @sharkimi το layout-στυλ αυτο ονομαζεται Τ9 αυτα που χρησιμοποιουμε εμεις τα κλασσικα πλεον λεγονται qwerty... T9 layout εχει το go keyboard (δεν θυμαμαι καποιο αλλο γνωστο keyboard) οταν το κατεβασεις θα πας στις γλωσσες πχ αγγλικα και σου εχει να επιλεξεις qwerty, qwertz, Τ9 κλπ εσυ θα βαλεις Τ9. Μερικα αλλα Τ9 layout keyboard ειναι το A keyboard το perfect keyboard. Το ποιο γνωστο ειναι το go keyboard. Αποσο θυμαμαι τα γνωστα gboard swift keyboard δεν εχουν Τ9.Ο/H sharkimi έγραψε:
Ναι φίλε SoNik+ Αυτό ακριβώς.Το θέλω για μια φίλη που έχει μείνει στην παλαιολιθική εποχή...
PS. checkare τις ρυθμισεις στο go keyboard γενικα εχει απειρες

-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα