Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ..Υπάρχουν εταιρίες που το χρησιμοποιούν ακόμη αυτό η έχει να κάνει με την έκδοση android;Δηλαδή να έχει καταργηθεί στα καινούρια τηλέφωνα.
    • Ο/H sharkimi έγραψε:

Σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ..Υπάρχουν εταιρίες που το χρησιμοποιούν ακόμη αυτό η έχει να κάνει με την έκδοση android;Δηλαδή να έχει καταργηθεί στα καινούρια τηλέφωνα.
      Τίποτα νασε καλα!
      Ειναι αναλογα το keyboard που θα εχεις βαλει-κατεβασει στο κινητο σου, ασχετα με την version του android το μοντελο κινητου κλπ δεν εχει σημασια... Απλα πρεπει να βρεις keyboard οπως το GO keyboard που να υποστηρίζουν ακομα αυτο το 'στυλ'
    • Χαιρετώ την παρέα μετά από ένα εφιαλτικό 3μηνο!Ήμουν κάτοχος ενός kenzo για 1,5 χρόνο και κάτι παραπάνω και ξαφνικά μου ήρθε ιδέα να δοκιμάσω και κάτι άλλο....πουλάω λοιπόν το κένζο και πάω σε Ulefone Gemini Pro , το οποίο μου έκανε τρομερή εντύπωση στα βιντεάκια του youtube και τα διάφορα reviews. Το πήρα λοιπόν μ ,ε το που παραλαμβάνω το δέμα τρώω το πρώτο ξενέρωμα. ΟΘΟΝΗ ......καμία σχέση με κενζο(τα χρώματα εννοώ) . Κάπου πήρα τα πάνω μου με την ταχύτητα του τηλεφώνου , αλλά η πρώτη δοκιμή της κάμερας με ξαναπροσγείωσε. Εκέινο που πραγματικά με γονάτισε ήταν η μπαταρία. Χωρίς υπερβολή , φόρτιση 2 φορές τη μέρα!
      Για να μη γίνομαι κουραστικός , μετά από 2 μήνες χρήσης το σκότωσα , χάνοντας περίπου ένα κατοστάρικο και επέστρεψα στην XIAOMI . Redmi Note 4x (4-64 ) snapdragon.Του πέρασα και την τελευταία Official Global Dev ... Άλλη φάση.... Επιτελους ηρέμησα.Το έχω 24 ώρες στα χέρια μου και πραγματικά δεν υπάρχει καμία σύγκριση με το Ulefone (το οποίο στα χαρτιά υπερτερεί σε ΌΛΑ).
      Το μόνο που προβληματάκι τώρα είναι ότι δε μπορω΄να βρω εύκολα θήκη (Flip style) . Αν μπορεί να μου προτείνει κανείς μαγαζάκι , εκτός από τα γνωστά banggood , gearbest , aliexpress κτλ θα του είμαι ευγνώμων.

Glad to be Back :) :D :D :D :D
    • Διαφήμιση
    • Εντάξει σαν την υποστήριξη (σε επίπεδο software) που βρίσκεις στα xiaomi δεν βρίσκεις πουθενά αλλού.
      Από την άλλη η xiaomi φτιάχνει-συναρμολογεί κινητά αλλά ούτε οθόνες, ούτε μπαταρίες.
      Δεν ξέρω ποια μάρκα οθόνη είχε το Ulefone αλλά για πχ το Redmi Note 4 μπορεί να σου έρθει με 3 διαφορετικές μάρκες οθόνης αν δεν κάνω λάθος.
      Για το θέμα της μπαταρίας που αναφέρεις, το Ulefone Gemini Pro έχει MediaTek επεξεργαστή οπότε εκτός του ότι θα έπρεπε να το συγκρίνεις με το nikel και όχι με το mido που έχεις, γενικότερα οι MTK δεν φημίζονται για την αυτονομία τους.
      Αν έψαχνες για καλύτερη ποιότητα κατασκευής κινητού πάντως καλύτερα θα ήταν να πήγαινες σε Meizu παρά σε Ulefone ;)
      Η επιλογή σου για το mido ήταν εξαιρετική, καλοδούλευτο λοιπόν :thumbsup:

Όταν λες για μαγαζάκια εκτός από τα γνωστά, δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς ψάχνεις? Ίσως κάποιο ελληνικό? Επίσης επειδή δεν το αναφέρεις θήκη μπορείς να πάρεις και από ebay εκτός αν περιλαμβάνεται στο κτλ :P
      Open-source is the future
    • Ρε φίλε........πως τα κατάφερα και ξέχασα το ebay ? Να σαι καλά, θα ρίξω μια ματιά!
      Είχα διαβάσει ότι ο ΜΤΚ του Ulefone θα έχει μεγάλη κατανάλωση, αλλά δε φαντάστηκα ότι θα ήταν τόσο τραγικά τα πράγματα. Δεν το είπα για υπερβολή πριν....αλήθεια το φόρτιζα 2 φορές τη μέρα. Άλλες φορές και 3. Είχα φτάσει σε σημείο να φεύγω από το σπίτι για βόλτα και να βάζω το τηλέφωνο στην πρίζα έστω για ένα τέταρτο πριν βγω, για να μην έχω το άγχος. Τέλος πάντων, τώρα εγγύηση το Mido. Ξανά δεν έχει πειράματα. :lol:
    • :lol: ωραία χαίρομαι! Εντάξει σου είπα οι MTK στο θέμα μπαταρία δεν είναι και ό,τι καλύτερο σε συνδυασμό με τη rom που φοράει ένα κινητό και φυσικά τις ρυθμίσεις και τη χρήση του κάθε χρήστη μπορεί να γίνει τραγική η κατάσταση όπως στη περίπτωσή σου. Έχει και λίγο μικρότερη μπαταρία σε σχέση με το RN4 αλλά αυτό είναι το λιγότερο.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H papsr6 έγραψε:

παιδια τι διαφορες εχει η Global απο την DEV?
      Τα χαρακτηριστικά της XTRV rom που ΔΕΝ έχει η Global rom

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • @papsr6 Οι roms αρχικά χωρίζονται σε official και custom. Από εκεί και πέρα και οι δύο χωρίζονται σε stable και developer. Η xtrv είναι custom rom ενώ η official global rom είναι επίσημη με πολλές γλώσσες δηλαδή όχι σαν την κινέζικη έκδοση που έχει μόνο κινέζικα και αγγλικά (φυσικά χωρίς playstore).
      Τώρα αν θα διαλέξεις stable ή dev, όποια rom και να βάλεις, είναι ανάλογα τι θες......αν δεν ασχολείσαι και βαριέσαι συχνές αναβαθμίσεις καλύτερα πήγαινε stable που λογικά έχει λιγότερα προβλήματα. Αν πάλι ασχολείσαι και θες να έχεις ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί τότε βάζεις dev, φυσικά παίρνοντας το ρίσκο ότι μετά από κάποια αναβάθμιση μπορεί κάτι να μην δουλεύει σωστά.
    • Διαφήμιση
    • Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)

Σήμερα είδα και την 9.2.2.0 διαθέσιμη για ενημέρωση. Το μεσημέρι με ησυχία από το σπίτι θα την κάνω.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk