Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Ίσως βγάλουν κάποια προσφορά για να ξεπουλήσουν εν αναμονή του νέου μοντέλου αλλά κι αυτό δεν είναι 100% σίγουρο
-
Παιδιά μπορεί να μου πεί κάποιος αν αυτό είναι η global version (mido)?
Xiaomi Redmi Note 4 (Snapdragon) (3GB/32GB) Black
Εκανε παραγγελία ο αδερφός μ αλλά δεν είμαι σγρος αν είναι η global version.
Ευχαριστώ. -
Τηλεφώνησε και ρώτησέ τους.Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
-
Ο/H Tziminhio έγραψε:
Παιδιά μπορεί να μου πεί κάποιος αν αυτό είναι η global version (mido)?
Xiaomi Redmi Note 4 (Snapdragon) (3GB/32GB) Black
Εκανε παραγγελία ο αδερφός μ αλλά δεν είμαι σγρος αν είναι η global version.
Ευχαριστώ.
Δεν είναι η global version , θα το έγραφε και σε αυτά τα λεφτά σίγουρα δεν είναι. -
Ο/H tuxx έγραψε:
Καλή σας ημέρα,
θα ήθελα αν είναι εφικτό μια εκτίμηση βάσει του παρελθόντος αναφορικά με το αν πρόκειται να δούμε μειωμένες τιμές του mido στην Ελλάδα, τώρα που θα παρουσιαστεί το redmi note 5. Αξίζει ενδεχόμενη αναμονή ή όχι;
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Αν θες δείξε μας από που θες να το πάρεις να σου πουμε αν είναι λογική τιμή ή όχιOpen-source is the future -
Το πρωί το έβλεπα σε skroutzομάγαζο 125 €, πόσο πιο κάτω; Βέβαια το απλό ,όχι το global version.
-
Ακριβώς @makis1024 και μάλιστα η 3/32 έκδοση. Την 4/64 τη βρίσκεις στα 160 και είναι και η global έκδοση
. Δεν είναι καθόλου άσχημα!
Στα καταστήματα που συνεργάζονται με την infoquest είναι φυσικά πολύ πιο ακριβό που και εκεί ισχύει αυτό που είπα παραπάνω, το πολύ πολύ να κατέβει 5-10 ευρώ. @tuxx Κοίτα πχ πόσο κάνει το redmi 4A και το 5A, 10 ευρώ πιο ακριβό είναι το 5. Στη τιμή που είναι τώρα το 5 ήταν το 4.Open-source is the future -
Καλησπερα . Την βοηθεια σας . Εχω το RN4 αγορά μέσω IQ . Χωρίς να κάνω καποιο update την προηγούμενη βδομάδα η home screen του mi explorer , γέμισε με εικονιδια - shortcuts σελιδων . Εντάξει θα μου πείτε , Σβήστα.
Ελα όμως που δεν σβήνουν , Αν δείτε προσεκτικά , το σύμβολο για del το έχουν μόνο όσα εγώ δημιούργησα. Στο παρελθόν έσβηναν όλα αν ήθελες , τώρα όχι . Καμιά ιδέα .
εκδοση Global 9.2.1.0 stable -
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
@tecu
Πέρασε τα όλα σε ένα φάκελο. Τραβώντας ένα πάνω στο άλλο δημιουργείται φάκελος και το ένα μετά το άλλο τα βάζεις όλα μέσα. Αν σε ενοχλεί και ο φάκελος τράβα τον σε διπλανή σελίδα...
-
Είναι Bookmarks... Λάθος μου, δεν το πρόσεξα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα