Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)

• Κάνε κάτι άλλο όπως εγώ:
      Ρυθμίσεις - Εφαρμογές συστήματος - Φυλλομετρητής (έτσι γράφεται στην global o Miui browser) - Σύνθετα - Ορισμός αρχικής σελίδας - εκεί βάλε ότι θέλεις πχ εγώ google.gr
      @tecu
    • Ο/H spideman3 έγραψε:

Κάνε κάτι άλλο όπως εγώ:
      Ρυθμίσεις - Εφαρμογές συστήματος - Φυλλομετρητής (έτσι γράφεται στην global o Miui browser) - Σύνθετα - Ορισμός αρχικής σελίδας - εκεί βάλε ότι θέλεις πχ εγώ google.gr

το εκανα ηδη , αλλα ετσι δεν εχεις 2-3-4 bookmarks που τα ειχα και με βολευε.

Η ερωτηση παραμενει "γιάντα μωρε σύντεκνοι δεν σβηνουν τα βλαμενα "

tip για τους γνωστες : 10/2/18 κατεβηκε η ανανεωση του ΜΙ φυλλομρτρητη σε εκδοση 9.4.10
    • Ο/H makis1024 έγραψε:

Το πρωί το έβλεπα σε skroutzομάγαζο 125 €, πόσο πιο κάτω; Βέβαια το απλό ,όχι το global version.

Η αλήθεια είναι ότι είχα υπόψιν μου το 64ρι από επίσημη εισαγωγή οπότε δε μιλοσα για 125 αλλα για ακόμη 100!

Όπως και να χει, σας ευχαριστώ πολύ. Τελικά προχώρησα σε αγορά του Mi Max 2.
    • Διαφήμιση
    • καλησπέρα παιδιά!

μετά την κηδεία που έκανα στο mi5 μου, είμαι πλέον κάτοχος κ εγώ ενός redmi note 4 4/64 snapdragon.

θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον @8@nos για την υπομονή που έκανε κ γενικά τις πληροφορίες που μου έδωσε έτσι ώστε κατέληξα κ εγώ στην συγκεκριμένη συσκευή.

οπότε πάλι δε γλιτώσατε απο έμενα :lol:

το κινητό ήρθε με εκδοσή android 7.0 NRD90M και MIUI Global 8.5 σταθερη ( 8.5.4.0 (NCFMIED)
      και με μια αναβάθμιση σε αναμονή - MIUI V9.2.1.0 NCFMIEK

1 κάνω ενημερώσεις ελεύθερα δουλεύουν όλα ? αυτή είναι η official ή κινεζια μεταφρασμένη ?
      2 τις κάμερες που φοράει το κινητό απο που τις βρίσκω που ψάχνω μια ώρα ?
      ofilm_s5k5e8 και ofilm_s5k3l8 samsung υποθέτω.

ΥΓ : είπα να το κρατήσω ετσι λίγο μέχρι να του πετάξω την aroma πάλι, αλλα τουλάχιστον να ξέρω αν είναι η σωστή

άντε καλώς με βρήκατε μπρεεεε :modo:
    • Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)

Μια που το φερε η κουβέντα με τον φίλο που ρωτούσε για 4g στο RN4X.... Σημερινό τεστ. Έχω βγάλει και μεγαλύτερα νούμερα...

Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H PanoS_x έγραψε:

κάνω ενημερώσεις ελεύθερα δουλεύουν όλα ?
      Βρες ένα σημείο με καλό Wifi και μην το πειράζεις μέχρι να γίνει η αναβάθμιση.
      Y.Γ.
      Από τι πήγε ο μακαρίτης;
      Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
    • Ο/H ANDREAS54 έγραψε:

Ο/H PanoS_x έγραψε:

κάνω ενημερώσεις ελεύθερα δουλεύουν όλα ?
      Βρες ένα σημείο με καλό Wifi και μην το πειράζεις μέχρι να γίνει η αναβάθμιση.Y.Γ.
      Από τι πήγε ο μακαρίτης;

προσπαθούσα να το σώσω εδώ κ καιρό.
      στην αρχή ξεκίνησε να μου παγώνει η οθόνη, άλλαξα ρομ δοκίμασα οτι μου είπανε εδω τα παιδιά. ξεκόλλησε για λίγο, μετά άρχισε να κάνει restart στα καλά καθούμενα.
      μετα άρχισε να μυρίζει η μπαταριά. χάλασε δεν φόρτιζε, πήρα μια καινούργια την έβαλα πάνω όλα καλά για 3 μερες.
      μετά σε κλήση άκουγα ολο το κόσμο, δε με άκουγε κανένας.(ξανα μανα αλλαγες ρομ)
      μετά κλείνει και δεν ξανά ανοίγει, του βάζω ενα φορτιστή απο ένα huawei παίρνει μπρος για λιγο , προσπαθώ πάλι να δω τι παίζει, δεν έμπαινε ουτε twrp ουτε πουθενά, ούτε me testpoint να το δει ο υπολογιστής..
      ξανά κλείνει σε μια φόρτιση σε 2 μέρες και εκεί πέθανε.

τουλάχιστον πήγε ήσυχα! χαχαχα (έτοιμο το είχα να πάει καρφί σε κανα τοίχο απο τα νευρά μου)
    • OffTopic
      Να ζήσετε εσύ και ο τοίχος να το θυμάστε
      Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
    • Ο/H PanoS_x έγραψε:

καλησπέρα παιδιά!

μετά την κηδεία που έκανα στο mi5 μου, είμαι πλέον κάτοχος κ εγώ ενός redmi note 4 4/64 snapdragon.

θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον @8@nos για την υπομονή που έκανε κ γενικά τις πληροφορίες που μου έδωσε έτσι ώστε κατέληξα κ εγώ στην συγκεκριμένη συσκευή.

οπότε πάλι δε γλιτώσατε απο έμενα :lol:

το κινητό ήρθε με εκδοσή android 7.0 NRD90M και MIUI Global 8.5 σταθερη ( 8.5.4.0 (NCFMIED)
      και με μια αναβάθμιση σε αναμονή - MIUI V9.2.1.0 NCFMIEK

1 κάνω ενημερώσεις ελεύθερα δουλεύουν όλα ? αυτή είναι η official ή κινεζια μεταφρασμένη ?
      2 τις κάμερες που φοράει το κινητό απο που τις βρίσκω που ψάχνω μια ώρα ?
      ofilm_s5k5e8 και ofilm_s5k3l8 samsung υποθέτω.

ΥΓ : είπα να το κρατήσω ετσι λίγο μέχρι να του πετάξω την aroma πάλι, αλλα τουλάχιστον να ξέρω αν είναι η σωστή

άντε καλώς με βρήκατε μπρεεεε :modo
      Έχω καταλήξει στο να πάρω το ίδιο από σκρουτζομάγαζο στα 165, από που έκανες την αγορά?
    • Διαφήμιση
    • @PanoS_x Τίποτα Πάνο, καλοδούλευτο και εύχομαι όχι άλλες κηδείες :P

Κινεζιά μεταφρασμένη :lol: :lol: :lol: ούτε κινεζιά μεταμορφωμένη να έλεγες :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ισχύει ότι σου είπε ο @amavroudis παραπάνω, είσαι οκ προχώρα και μη φοβάσαι τίποτα :P

Όντως αφού το αναφέρει και ο φίλος από πάνω ελπίζω να το πήρες σε λογική τιμή όπως είπαμε ;)
      Open-source is the future