Στην μπαταρία δεν πήγα να δώσω δικαιώματα. Επειδή έρχομαι από καθαρό android και δεν τα έχω μάθει τα κόλπα του miui, Εχω βάλει nοva launcher που το ξέρω, και δεν μου εμφανίζει το widget καιρου της μαμας του.Ο/H demakhs έγραψε:
Το μαμίσιο δεν τα δείχνει σωστά?
Σε αυτά που λες έχεις δώσει δικαιώματα κ να τα ενεργοποιήσεις στην αυτόματη έναρξη (ασφάλεια/διαχείριση εφαρμογών/δικαιώματα/αυτοματη έναρξη κ δικαιωματα) αλλά κ μπαταρία/επιλέξτε εφαρμογές/εφαρμογή/ρυθμίσεις παρασκηνίου/χωρίς περιορισμους
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Για ρίξε μια ματιά εδώ Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn κ εδώ Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Για ρίξε μια ματιά εδώ Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn κ εδώ Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8
Επίσης διάβασα και εδώ και ακόμη βλέπω πως δεν έχει βρεθεί λύση.
Incorrect alarm time displaying on the widgets/apps - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum -
Ο/H mrzoid έγραψε:
Ο/H 8@nos έγραψε:
Μακάρι να ήταν αυτό! Εγώ είπα για πρόβλημα οθόνης γιατί είπες αυτό με το δεξιά - αριστερά ότι φτιάχνει
Δοκίμασε και βλέπεις
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το θέμα είναι φίλε, είχα αλλάξει και εγώ θέμα και το ρολόι ήταν ελλειπή, δύο εβδομάδων είναι και το δικό μου -
Καλησπέρα
Μιας κ μιλάμε για το Καιρό.
Στο μαμά widget στην official global stable υπάρχει τρόπος να αλλάξεις τον χρόνο ανανεώσεις του καιρού ?
Δλδ ανανέωση ανά 5λεπτο 10λεπτο κτλ ?
Είναι λίγο σπαστικό να πρέπει να μπαίνεις στο Κάιρο για να κάνει ανανέωση το widget.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Η καλύτερη ενημέρωση είναι να βλέπεις έξω τι καιρό κάνει
Στις ρυθμίσεις μόνο ένα αυτόματη ενημέρωση τη νύχτα βλέπω. Δεν βλέπω άλλη ρύθμιση γι'αυτό που λες ούτε καν έχω προσέξει κάθε πότε κάνει ανανέωσηOpen-source is the future -
-
Κατέβασα την developer rom, πατάω αναβάθμιση από επιλογή φακέλλου και μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα, να πω ότι έχω official stable rom
-
-
Έχεις official stable rom, κατέβασες με τον πλοηγό του κινητού την official developer rom (την recovery αυτή στο πράσινο πλαίσιο) με ανοικτό wifi (χρειάζεται κατά την εγκατάσταση για να γίνει αποκρυπτογράφηση της rom) πήγες στην εφαρμογή Ενημέρωση και δεν στην έκανε? Ξανά προσπάθησε εγώ την τελευταία φορά που το προσπάθησα έτσι έκανα την διαδικασία σε RN4X lock bootloader.
-
Ok φιλε, κατεβαζω ξανα την rom , απορια ,developer rom και ειναι ακομη στην εκδοση 8.2.8 ενω η stable 9.2.1; μετα την εγκατασταση σβηνονται ολα; πηρα backup με micloud ,επαναφερει και τις εγκατεστημενες εφαρμογες αν κανω επαναφορα; ευχαριστω
edit πριν λιγο εχω κανει αιτηση για ξεκλειδωμα bootloader -
Είχαν διακοπές στην Κίνα σχεδόν 3 εβδομάδες. Και φυσικά άλλο dev άλλο stable. Η dev δίνεται κάθε Παρασκευή με νέα χαρακτηριστικά και διορθώσεις. Ενώ η stable δίνονται κάθε 2 με 3 μήνες είναι ποιο πίσω σε χαρακτηριστικά αλλά χωρίς προβλήματα. Αν εδώ και ένα χρόνο η xiaomi ποιο σταθερές rom είναι η dev.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα