Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
να ενημερωσω οτι σε ολες τις τελευταιες ρομ εκτος τις 8.2.8 pre beta σε note 4x ,σε ανοιχτη ακροαση ο αλλος σε ακουει σαν να εισαι σε πηγαδι.....
Αναγκαστικα και πηγα σε eu... -
Ο/H apsogos4ever έγραψε:
να ενημερωσω οτι σε ολες τις τελευταιες ρομ εκτος τις 8.2.8 pre beta σε note 4x ,σε ανοιχτη ακροαση ο αλλος σε ακουει σαν να εισαι σε πηγαδι.....
Αναγκαστικα και πηγα σε eu...
Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου. -
Ο/H gaiosgf έγραψε:
Ο/H apsogos4ever έγραψε:
Αναγκαστικα και πηγα σε eu...
-
Να πω κ εγώ οτι έχω το ίδιο πρόβλημα με ανοιχτή ακρόαση.Ο άλλος με ακούει στο βάθος.(note 4) συν το θέμα με τα themes.
Κατά τα άλλα η pre-beta είναι ίσως απο τις καλύτερες ρομ.. -
Ο/H van-panos έγραψε:
Να πω κ εγώ οτι έχω το ίδιο πρόβλημα με ανοιχτή ακρόαση.Ο άλλος με ακούει στο βάθος.(note 4) συν το θέμα με τα themes.
Κατά τα άλλα η pre-beta είναι ίσως απο τις καλύτερες ρομ..
Ευχαριστουμε!
-
-
Ο/H mkasapidis έγραψε:
Θα μου δημιουργηθεί πρόβλημα στις νέες ROM,να την εγκαταστήσω χειροκίνητα?
-
Έχω 8.2.1 arΩma και αρχισε να σερνεται λιγο το κινητο, και επισης αυτο με την ανοιχτη ακροαση εννοειται. Μιλουσα στο viber και καταλαβα οτι δεν με ακουγανε καλα ενω σε παλιοτερες rom δεν ειχα θεμα.
Τι rom θα προτεινατε εσεις για μέγιστο performance του Mido; Ειμαι hardcore gamer και ενα παιχνιδακι που παιζω τελευταια αρχισε να μου κανει νερα, σε φαση unplayable.
Να πάω σε global/eu stable ή κατι αντιστοιχο;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων! -
-
Παιδια καλησπέρα.
Έχω ένα πρόβλημα με το κινητό. Δε μου γυρνάει η οθόνη όταν φέρνω το.κινητο οριζόντια. Στο youtube με αφήνει, αλλά όταν έβαλα να δω σειρά από openload,έβαζα full screen το γυρναγα στο πλάι και δε γυρνάει η οθόνη. Έμενε κανονικά σαν να το έχεις όρθιο το κινητό. Ξέρετε αν έχω κάνει βλακεία εγώ ή έχει χάσει κάποια ρύθμιση?
Εγώ την official έκδοση με την τελευταία ενημέρωση, αν τα λέω σωστά :p
Όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει, και αν χρειάζεται κάποια screenshots από ρυθμίσεις πείτε μου να τα βάλω. Ευχαριστώ -
Ακυρο το από πάνω παιδιά, του έκανα μια επανακινηση και δείχνει να δουλεύει σωστά προς το παρόν, ίσως είχε σκαλωσει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα