Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)

• RE: Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)

Ο/H thakokk6 έγραψε:

Μόλις έκανα την καινούργια αναβάθμιση για να δούμε τι θα δούμε

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Την πέρασα κι εγώ. Έχω την αίσθηση ότι οι μόνες διαφορές είναι μια μικρή βελτίωση προς το καλύτερο της μπαταρίας και η εμφάνιση των μηνυμάτων στην notification bar. Περιμένουμε τις πρώτες εντυπώσεις σου...

• Ο/H amavroudis έγραψε:

Χωρις να γνωρίζω τα παιδιά φίλε @theopan νομίζω ότι αυτή η γραμμή επιδιώκεται ιδανικά από τους διαχειριστές του φόρουμ... Συμφωνώ μαζί σου.
      Να πω κι εγώ κάτι τελευταίο γι'αυτό το θέμα....Επειδή έχω δει και άλλες επίσημες κοινότητες xiaomi-miui του εξωτερικού, μπορώ να πω ότι η ελληνική κοινότητα είναι κορυφή, για να φανταστείτε σε άλλες κοινότητες ρωτούν για official rom και ο mod απαντά να δουν και να ρωτήσουν ό,τι θέλουν στο en.miui γιατί στη κοινότητα αυτή υποστηρίζουν και μιλούν μόνο για τη "δική" τους rom. Το αποτέλεσμα φυσικά είναι στο φόρουμ να είναι τρεις και ο κούκος ενεργοί και μιλάμε για χώρες πολύ μεγαλύτερες από την Ελλάδα.
      Θα ήθελα να πω λοιπόν ότι έχουμε δημοκρατία και ο καθένας μπορεί να έχει ό,τι άποψη θέλει. Φυσικά θα ακουστούν διάφορες απόψεις. Από εκεί και πέρα ένας τρίτος καταλαβαίνει ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. Ο σεβασμός εμπνέεται δεν επιβάλλεται! Αν επιβάλλεται σημαίνει ότι αυτός που τον επιβάλλει είναι τενεκές.
      Εγώ προσωπικά μπορεί να μην είμαι vip αλλά προσπαθώ να βοηθήσω όσο μπορώ. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα παιδιά από το φόρουμ δεν με βοήθησαν όταν τους χρειάστηκα. Για μένα ισχύει το ό,τι δίνεις παίρνεις!
      Open-source is the future
    • Διαφήμιση
    • Σήμερα παρατήρησα ότι το Facebook και το edomodo όταν κλείνει η οθόνη αυτά τερματίζουν τι μπορεί να είναι? Και από που βλέπω ποιες εφαρμογές τρέχουν στο παρασκήνιο? Ευχαριστώ
    • @saha Ρίξε μια ματιά εδώ κι εδώ και θα καταλάβεις πολλά. Στο Intelligent Apps Management - Ρυθμίσεις εφαρμογών εξοικονομήσεις ενεργείας στο παρασκήνιο βάλε το facebook ή στην εξοικονόμηση μπαταρίας MIUI ή στο χωρίς περιορισμούς. Αν θες βάζεις και αυτόματη έναρξη.
      Επίσης πήγαινε Ασφάλεια ==> Άδειες ==> Άλλες άδειες ==> Άδειες ==> Εκκίνηση στο παρασκήνιο ==> επίλεξε αποδοχή στο fb.
      Open-source is the future
    • Παιδιά κατέβασα και εγώ την 9.5 stable official και παρατηρώ πώς δεν υπάρχει πια το εικονίδιο για τα θέματα και τις ταπετσαρίες που κατεβαζεις
    • Διαφήμιση
    • Γειά σας παιδιά.Έχει παρατηρήσει κάνεις κάτι όσο αφορά την φωτεινότητα μετά την αναβάθμιση σε 9.5.4.0;;Εμένα πάντως μου φάνηκε σαν να έπεσε λίγο..και μου έκανε εντύπωση κάτω απο ήλιο με τέρμα την ένταση και πάλι....Δεν...κάτι άλλαξε...
    • Ο/H sharkimi έγραψε:

Γειά σας παιδιά.Έχει παρατηρήσει κάνεις κάτι όσο αφορά την φωτεινότητα μετά την αναβάθμιση σε 9.5.4.0;;Εμένα πάντως μου φάνηκε σαν να έπεσε λίγο..και μου έκανε εντύπωση κάτω απο ήλιο με τέρμα την ένταση και πάλι....Δεν...κάτι άλλαξε...
      Δεν μπορώ να πω ότι είδα διαφορά.

• Ο/H sharkimi έγραψε:

Γειά σας παιδιά.Έχει παρατηρήσει κάνεις κάτι όσο αφορά την φωτεινότητα μετά την αναβάθμιση σε 9.5.4.0;;Εμένα πάντως μου φάνηκε σαν να έπεσε λίγο..και μου έκανε εντύπωση κάτω απο ήλιο με τέρμα την ένταση και πάλι....Δεν...κάτι άλλαξε...
      Τι να πω; σε εμένα το αντίθετο. Νομίζω πως είναι λίγο πιο ζωηρά τα χρώματα. Σαν να έχω ανεβάσει τη φωτεινότητα. Ενώ είναι στην ίδια στάθμη. Υπόψιν, έχω απενεργοποιημενη την αυτόματη φωτεινότητα.
    • Δεν ξέρω παίδες..πάντως εμένα τον ήλιο σήμερα κάτι δεν μου άρεσε.θα το τσεκάρω ξανά αλλά δεν νομίζω να με γελάνε τα μάτια μου..Ίσως να έφταιγε και γωνία θέασης..θα δείξει!!
    • Διαφήμιση
    • Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)

Έχω ένα πρόβλημα πατάω σε μια εφαρμογή και αντί να ανοίξει η εφαρ. Ανοίγει ο mi browser τις πταίει;