Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)

• Ο/H papsr6 έγραψε:

Μετα απο τα πολλα προβληματα των τελευταιων miui ειπα να δοκιμασω την lineage official 14.1.
      Παιδια πραγματικα μακραν η καλυτερη ρομ.
      Σταθερη οσο καμια αλλη (εκδοση 20180317) μακραν γρηγοροτερη ολων.
      Σε αποκριση τελεια.
      Μπαταρια απιστευτη.
      95-50% μπαταρια 7 ωρες οθονη και σε λειτουργια 1 μερα και 3 ωρες.
      Ολα δουλευουν τελεια γρηγορα οπως με καμια αλλη ρομ.
      Ακομα και η καμερα ειναι για μενα καλυτερη.
      Πραγματικα πολυ καλη δουλεια.
      Παίρνει OTA αναβαθμίσεις? Το gplay το φλασαρες εσύ ή το είχε? Εγώ σκέφτομαι κάποια στιγμή να περάσω την 15.1 (αν και unofficial) , έτσι για δοκιμή.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ε αυτό αγαπητοί φίλοι το θεωρώ fail.Αν δηλαδή το μεηλ χακαριστει ή φάνε πχ οι σέρβερς της Google μια μαζική επίθεση εγώ θα μείνω χωρίς επαφές; Πολύ δύσκολο σενάριο μεν, αληθινό δε. Γιατί είναι κακό και μη ρεαλιστικό να αποθηκεύουμε στη συσκευή μας; Εγώ πχ 23 χρόνια δεν έχω διαλύσει και δεν έχω χάσει ποτέ τηλέφωνο. Όσον αφορά τον ήχο στο ηχείο δεν έχει σχέση με δόνηση την έχω βγάλει και μάλλον είναι θέμα λογισμικού. Αλήθεια δεν έχει ξανά αναφερθεί; Για να διορθωθεί σε Update,δεν πρέπει να αναφερθεί στην εταιρία; Anyway ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και τις προτάσεις :D :D :D
    • Τι είναι πιο πιθανό να χαθούν οι servers της Google (Xiaomi) ή να χαθεί το τηλέφωνό σου.
      Και τι θα κάνεις σε κάθε μεγάλη αναβάθμιση που μπορεί να χαθούν οι επαφές από το τηλέφωνο.
      Και θα περνάς εκατοντάδες επαφές σε Pc, tablet και τηλέφωνο επειδή δεν θα συγχρονίζονται;
      Και τι θα γίνει αν τροποποιήσεις σήμερα μια επαφή στο τηλέφωνο αύριο στο Pc. Θα χάσεις τη μπάλα μετά από λίγο καιρό.
      Και ...
      Και ...
      Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
    • Διαφήμιση
    • μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να πέσουν οι servers της google ...να μας τσουγκρίσει μετεωρίτης, μεγαλύτερος από το μέγεθος της γης!! 8|
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Ο/H demakhs έγραψε:

μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να πέσουν οι servers της google ...να μας τσουγκρίσει μετεωρίτης, μεγαλύτερος από το μέγεθος της γης!! 8|
      Το μόνο που θα επιζήσει σε αυτό το ενδεχόμενο είναι τα σκουλήκια και οι servers της Google.
      Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
    • :lol: :grin: :thumbsup: Εντάξει παιδιά με πείσατε αν και θεωρώ πως θα ήταν σωστό να είχαμε τις επαφές και στο μέηλ και στη συσκευή. Μικρό το κακό να'χαμε να λέγαμε. Τώρα σε σχέση με την οθόνη εκτός από την κιτρινίλα έχει και άλλα θέματα αυτή tianma?
    • Καλημέρα, δεν έχουν αναφερθεί μειονεκτήματα, οι οθόνες είναι παρόμοιες. Οι βαθμοί Kelvin είναι λίγο διαφοροποιημένοι, αν έχω καταλάβει και εγώ καλά.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Paris 2018 έγραψε:

:lol: :grin: :thumbsup: Εντάξει παιδιά με πείσατε αν και θεωρώ πως θα ήταν σωστό να είχαμε τις επαφές και στο μέηλ και στη συσκευή. Μικρό το κακό να'χαμε να λέγαμε. Τώρα σε σχέση με την οθόνη εκτός από την κιτρινίλα έχει και άλλα θέματα αυτή tianma?
      Αδερφέ είσαι "φρέσκος" στο Android μάλλον. Δεν είναι δύσκολα προβλήματα αυτά που σε απασχολούν. Υπάρχουν πολλές επιλογές. Μπες στις επαφές, κράτα πατημένο το κάτω αριστερό πλήκτρο με το "Ξ" και θα δεις ότι και backup (εξαγωγή) μπορείς να πάρεις τις επαφές σου και διάφορα άλλα πράγματα να κάνεις όπως αντιγραφή και στο τηλέφωνο αν θέλεις. Και το ίδιο το gmail αν συμβεί κάτι κρατάει (ή μπορείς να έχεις κάνει εσύ) backup των επαφών σου για την περίπτωση που κάτι πάει στραβά ώστε αυτές να επανέλθουν. Είναι πολύ ασφαλέστερος τρόπος από το να τις έχεις σωσμένες στη συσκευή μόνο.
      Για να μην "ακυρώσω" τον amavroudis να πω ότι κρατάω μια επιφύλαξη για αυτό που έγραψα πιο πριν σχετικά με το που ακριβώς είναι σωσμένες οι επαφές google. Θυμάμαι παλιότερα, σε άλλο τηλέφωνο και με παλιά έκδοση android. Ίσως και να μην είναι έτσι (τώρα) και να τις κρατάει και το τηλέφωνο πλέον. Η ουσία είναι ότι ο πιο βολικός και σίγουρος τρόπος είναι εκεί στο "cloud".
    • Ο/H papsr6 έγραψε:

Μετα απο τα πολλα προβληματα των τελευταιων miui ειπα να δοκιμασω την lineage official 14.1.
      Παιδια πραγματικα μακραν η καλυτερη ρομ.
      Σταθερη οσο καμια αλλη (εκδοση 20180317) μακραν γρηγοροτερη ολων.
      Σε αποκριση τελεια.
      Μπαταρια απιστευτη.
      95-50% μπαταρια 7 ωρες οθονη και σε λειτουργια 1 μερα και 3 ωρες.
      Ολα δουλευουν τελεια γρηγορα οπως με καμια αλλη ρομ.
      Ακομα και η καμερα ειναι για μενα καλυτερη.
      Πραγματικα πολυ καλη δουλεια.
      Υπάρχουν και κάποια αρνητικά όμως. Κάποιοι χρήστες χάνουν την σύνδεση 4G στο δίκτυο στα καλά καθούμενα. Τα flip covers δεν υποστηρίζονται καθόλου (αν κι αυτό δεν είναι και πολύ σημαντικό). Είχα LineageOS μέχρι τα τέλη Οκτώμβρη και γύρισα στο MiUI (Global Beta) γιατί έπεσα στο πρώτο πρόβλημα, έχανε το σήμα (τότε είχα Cosmote, τώρα Q, έχει αναφερθεί οτι δε το κάνει με όλους τους παρόχους). Τι να την κάνω την παραπάνω μπαταρία αν δεν έχω σύνδεση στο δίκτυο;
      Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
      Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
      Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind
    • Καλημέρα και Καλό μήνα. Δηλαδή αυτό με το Chrome να υποθέσω δεν γίνεται κάτι?
      Έχω την Dev global 8.3.29. Από χτες μου βγάζει ότι σταμάτησε η εφαρμογή yellow pages! Ούτε που ξέρω τι είναι αυτό. Και μου το βγάζει συνέχεια.
      (παραθέτω φωτό)
      Τι μπορεί να είναι αυτό? Στις εφαρμογές δεν έχω κάτι τέτοιο.
      Images
      • Screenshot_2018-04-01-12-21-14-349_com.android.chrome.png

249,51 kB, 1.080×1.920, viewed 92 times
    • Ο/H StefLeon έγραψε:

Καλημέρα και Καλό μήνα. Δηλαδή αυτό με το Chrome να υποθέσω δεν γίνεται κάτι?
      Έχω την Dev global 8.3.29. Από χτες μου βγάζει ότι σταμάτησε η εφαρμογή yellow pages! Ούτε που ξέρω τι είναι αυτό. Και μου το βγάζει συνέχεια.
      (παραθέτω φωτό)
      Τι μπορεί να είναι αυτό? Στις εφαρμογές δεν έχω κάτι τέτοιο.
      Για το yellow page είναι σφάλμα της επίσημης ROM, δε γίνεται κάτι. Για τον Chrome, το ίδιο. Προσωπικά υποβάθμισα την συσκευή στην 8.3.15 που είναι και η τελευταία που δε δημιουργεί πρόβλημα με τον Chrome και ησύχασα.
      Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
      Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
      Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Paris 2018 έγραψε:

:lol: :grin: :thumbsup: Εντάξει παιδιά με πείσατε αν και θεωρώ πως θα ήταν σωστό να είχαμε τις επαφές και στο μέηλ και στη συσκευή. Μικρό το κακό να'χαμε να λέγαμε. Τώρα σε σχέση με την οθόνη εκτός από την κιτρινίλα έχει και άλλα θέματα αυτή tianma?
      Φίλε δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Και εγώ δε θέλω να αποθηκεύω τις επαφές μου στην google. Θα αποθηκεύσεις τις επαφές σου στον mi λογαριασμό και αν δεν θέλεις να γίνει συγχρονισμός με το mi cloud, απενεργοποίησε τον. Έτσι οι επαφές σου θα είναι στην συσκευή. Αν θέλεις να τις μεταφέρεις κάπου επιλέγεις: Ρυθμίσεις/Εφαρμογές συστήματος/Επαφές/Εξαγωγή στον αποθηκευτικό χώρο. Θα δημιουργηθεί τότε ένα αρχείο της μορφής 00001.vcf. Αν αυτό το αρχείο το κάνεις εισαγωγή σε άλλο κινητό με τον ίδιο τρόπο θα έχεις τις επαφές σου.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Ηττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί.