Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)

• Ο/H StefLeon έγραψε:

Έχω την Dev global 8.3.29. Από χτες μου βγάζει ότι σταμάτησε η εφαρμογή yellow pages! Ούτε που ξέρω τι είναι αυτό. Και μου το βγάζει συνέχεια.

(παραθέτω φωτό)
      Τι μπορεί να είναι αυτό? Στις εφαρμογές δεν έχω κάτι τέτοιο.
      δοκιμασε αυτό φίλε μου
      [XTRV-8.3.29 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 30/03/18 22:55)​
    • Ο/H amalag έγραψε:

Ο/H Paris 2018 έγραψε:

:lol: :grin: :thumbsup: Εντάξει παιδιά με πείσατε αν και θεωρώ πως θα ήταν σωστό να είχαμε τις επαφές και στο μέηλ και στη συσκευή. Μικρό το κακό να'χαμε να λέγαμε. Τώρα σε σχέση με την οθόνη εκτός από την κιτρινίλα έχει και άλλα θέματα αυτή tianma?
      Φίλε δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Και εγώ δε θέλω να αποθηκεύω τις επαφές μου στην google. Θα αποθηκεύσεις τις επαφές σου στον mi λογαριασμό και αν δεν θέλεις να γίνει συγχρονισμός με το mi cloud, απενεργοποίησε τον. Έτσι οι επαφές σου θα είναι στην συσκευή. Αν θέλεις να τις μεταφέρεις κάπου επιλέγεις: Ρυθμίσεις/Εφαρμογές συστήματος/Επαφές/Εξαγωγή στον αποθηκευτικό χώρο. Θα δημιουργηθεί τότε ένα αρχείο της μορφής 00001.vcf. Αν αυτό το αρχείο το κάνεις εισαγωγή σε άλλο κινητό με τον ίδιο τρόπο θα έχεις τις επαφές σου.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Εν κατακλείδι. Προτιμώ να κρατώ χειροκίνητα backup στο κινητό μου και όχι να κάνω συγχρονισμό οπουδήποτε. Ιδιοτροπία; Το δέχομαι......

Ηττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί.
    • Ο/H mrzoid έγραψε:

Ο/H papsr6 έγραψε:

Μετα απο τα πολλα προβληματα των τελευταιων miui ειπα να δοκιμασω την lineage official 14.1.
      Παιδια πραγματικα μακραν η καλυτερη ρομ.
      Σταθερη οσο καμια αλλη (εκδοση 20180317) μακραν γρηγοροτερη ολων.
      Σε αποκριση τελεια.
      Μπαταρια απιστευτη.
      95-50% μπαταρια 7 ωρες οθονη και σε λειτουργια 1 μερα και 3 ωρες.
      Ολα δουλευουν τελεια γρηγορα οπως με καμια αλλη ρομ.
      Ακομα και η καμερα ειναι για μενα καλυτερη.
      Πραγματικα πολυ καλη δουλεια.
      Παίρνει OTA αναβαθμίσεις? Το gplay το φλασαρες εσύ ή το είχε? Εγώ σκέφτομαι κάποια στιγμή να περάσω την 15.1 (αν και unofficial) , έτσι για δοκιμή.
      Ναι παιρνει οτα αλλα η εκδοση που ανεφερω ειναι η καλυτερη κατα την γνωμη μου.
      Τα gplay τα φλασαρεις εσυ κατεβαζοντατα απο open gapps.
      Μην βαλεις την ορεο με τιποτα ειδικα την unofficial την δοκιμασα και ειναι χαλια.
      Αν θες μπαταρια σταθεροτητα τα χυτητα πας στην official 14.1 και κατα την γνωμη μου στην συγκεκριμενη εκδοση προς το παρον.
    • Διαφήμιση
    • Δεν εχω αντιμετωπισει καποιο τετοιο θεμα φιλε μου.
      Ισως στην εκδοση που εχω να εχει φτιαχτει ισως να μην επηρεαζει την vodafone.δεν ξερω παντως προβλημα δεν εχω βρει.
      Στο δευτερο απλα δεν με νοιαζει καθολου γιατι δεν χρεισημοποιω ποτε τετοια θηκη.
      Αν καποιος χρεισημοποιει πραγματικα ισως ειναι θεμα.
      Απλα εγω ανεφερα την εμπειρια μου με χρι τωρα.
    • Ευχαριστώ όλους τους φίλους που μου απάντησαν. Θέλω να ρωτήσω κάτι ακόμα. Μέχρι τώρα είχα δύο τηλέφωνα. Θέλω να βάλω στο Xiaomi και τις δύο κάρτες. Ο προβληματισμός μου έχει να κάνει με το whatsapp και το viber. Αυτά τα χρησιμοποιώ μόνο στον έναν αριθμό που είναι ο προσωπικός μου ενώ ο άλλος είναι επαγγελματικος και δεν θέλω ούτε να φαίνεται πως τα χρησιμοποιώ.Πως θα το καταφέρω στο δικαρτο καινούργιο μου τηλέφωνο να παίζω μόνο με το δικό μου νούμερο αυτά τα apps.?
    • Ο/H charlie2alpha έγραψε:

Ο/H StefLeon έγραψε:

Καλημέρα και Καλό μήνα. Δηλαδή αυτό με το Chrome να υποθέσω δεν γίνεται κάτι?
      Έχω την Dev global 8.3.29. Από χτες μου βγάζει ότι σταμάτησε η εφαρμογή yellow pages! Ούτε που ξέρω τι είναι αυτό. Και μου το βγάζει συνέχεια.
      (παραθέτω φωτό)
      Τι μπορεί να είναι αυτό? Στις εφαρμογές δεν έχω κάτι τέτοιο.
      Για το yellow page είναι σφάλμα της επίσημης ROM, δε γίνεται κάτι. Για τον Chrome, το ίδιο. Προσωπικά υποβάθμισα την συσκευή στην 8.3.15 που είναι και η τελευταία που δε δημιουργεί πρόβλημα με τον Chrome και ησύχασα.
      Το force close στον dolphin οφείλετε στην ενεργοποίηση του add blocker μέσα από τις ρυθμίσεις του.
      Μήπως παίζει κάτι τέτοιο και με τον chrome? ;)

Ο/H Paris 2018 έγραψε:

Ευχαριστώ όλους τους φίλους που μου απάντησαν. Θέλω να ρωτήσω κάτι ακόμα. Μέχρι τώρα είχα δύο τηλέφωνα. Θέλω να βάλω στο Xiaomi και τις δύο κάρτες. Ο προβληματισμός μου έχει να κάνει με το whatsapp και το viber. Αυτά τα χρησιμοποιώ μόνο στον έναν αριθμό που είναι ο προσωπικός μου ενώ ο άλλος είναι επαγγελματικος και δεν θέλω ούτε να φαίνεται πως τα χρησιμοποιώ.Πως θα το καταφέρω στο δικαρτο καινούργιο μου τηλέφωνο να παίζω μόνο με το δικό μου νούμερο αυτά τα apps.?
      Τις κάνεις εγκατάσταση κανονικά και συνδέεις το νούμερο της κάρτας που θέλεις .
      Δεν θα φαίνεται η δεύτερη. ;)
      Αν αργότερα θέλεις και για την επαγγελματική δημιουργείς διπλή εφαρμογή και για αυτήν :thumbsup:
      You may think you can fly - but you better not try
    • Thanks :thumbsup: . Διπλή εφαρμογή ; what is this ; Ο δεύτερος χώρος που μπορώ να δημιουργήσω έχει σχέση; Αλήθεια πως δουλεύει το δικαρτο;Υπάρχει κάποιος οδηγός για το πως βάζουμε από ποια κάρτα να παίρνει δεδομένα Κλπ;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Paris 2018 έγραψε:

Thanks :thumbsup: . Διπλή εφαρμογή ; what is this ; Ο δεύτερος χώρος που μπορώ να δημιουργήσω έχει σχέση; Αλήθεια πως δουλεύει το δικαρτο;Υπάρχει κάποιος οδηγός για το πως βάζουμε από ποια κάρτα να παίρνει δεδομένα Κλπ;
      • Ρυθμίσεις/Διπλές Εφαρμογές
      • Ρυθμίσεις/Κάρτες SIM και δίκτυα κινητής/DEFAULT SETTINGS
      Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
    • Ο/H Paris 2018 έγραψε:

Όπως καταλαβαίνετε είμαι και στα δικαρτο αμπαλος :oops: :lol:
      Μην νομίζεις ότι εγώ πρωταπριλιάτικα πιάνομαι για μπαλωμένος
      Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
    • Διαφήμιση
    • Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)

Διάβαζα πριν λίγο περί miui optimisation στα developer options. Τι γνώμη έχετε οι διαβασμένοι; on ή off?