Δε νομίζω ότι είναι bugs όλα αυτά. Ξεκίνησαν μετά την ανοησία της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αποφάσισε ότι όταν φακελώνει αυτή (και η google) είναι καλά, αλλά με τους άλλους "τίθενται θέματα ασφαλείας". Στο ίδιο πλαίσιο με την απαγόρευση του κατεβάσματος themes και την κατάργηση των mi messages εντάσσεται κι αυτό.Ο/H kosmasdel έγραψε:
Πραγματι εμφανίστηκε η επιλογη αλλα δεν κανει με τίποτα εντοπισμο. Αλλαξα και την γλωσσα στα Αγγλικα αλλα τιποτα. Πολυ κουραστικά αυτα τα ηλιθια bugs....
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Ο/H theopan έγραψε:
Ο/H kosmasdel έγραψε:
Πραγματι εμφανίστηκε η επιλογη αλλα δεν κανει με τίποτα εντοπισμο. Αλλαξα και την γλωσσα στα Αγγλικα αλλα τιποτα. Πολυ κουραστικά αυτα τα ηλιθια bugs....
Απο τις ρυθμισεις του play store ειδα οτι λεει οτι η συσκευή ειναι "Μη πιστοποιημενη". -
@kosmasdel εμένα μου δείχνει πιστοποιημένη με την 9.5.9 και δεν ζητάει gps στο google maps, με εντόπισε με wifi που μόλις δοκίμασα.
Στάλθηκε από το Tab2A7-10F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Με το μπαρδόν αλλά εσύ κυρίως παραπονιέσαι για τη μπαταρία.Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
-
Ο/H ANDREAS54 έγραψε:
Με το μπαρδόν αλλά εσύ κυρίως παραπονιέσαι για τη μπαταρία.
δεν μου ανοιξατε τα μάτια να το φορτίζω έτσι...... Περα απο πλάκα πάντως υπάρχουν αρκετοί που διαβάζω και εχουν θέμα, τωρα αν το γνωρίζουν καλώς. Εγω να βοηθήσω θέλω
-
-
Ο/H papsr6 έγραψε:
τι ακριβως θετικο βρισκεις σε αυτα τα αποτελεσματα?
4 ωρες οθονη ειναι τραγικο εκτος αν ηταν το τηλεφωνο φορτισμενο για 2-3 μερες λειτουργιας.
-
ακριβως 5 μέρες αναμονη, σχεδον 5 ωρες sot + 4 ωρες τηλέφωνα, θα μπορουσαν να ηταν διπλασιες ωρες sot στις μισες μερες αναμονη. οταν μου βγαζε 2 μερες τωρα με τις 3-4 μερες εχει μεγαλη διαφορα
-
Ο/H kosmasdel έγραψε:
Ο/H papsr6 έγραψε:
τι ακριβως θετικο βρισκεις σε αυτα τα αποτελεσματα?
4 ωρες οθονη ειναι τραγικο εκτος αν ηταν το τηλεφωνο φορτισμενο για 2-3 μερες λειτουργιας.
Edit...τωρα το ειδα στην τελευταια φωτο απο το ρελαντι.
Ετσι ναι. -
Υπάρχει κάποιος στην Πάτρα για αλλαγή οθόνης στο mido , έσπασε σε φίλο .REDMI NOTE 2, REDMI NOTE 4X,REDMI 5 PLUS, REDMI NOTE 5
-
εμενα παντως το ηχειο στην συνομιλια δεν ακουγεται σχεδον καθολου,με ακουνε στο βαθος,και σε ανοιχτη ακροαση μια απο τα ιδια.Κατα τα αλλα μπαταρια τερας..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα