VOILA !!! Εισαι μεγαλος... Εισαι τεραστιος ! Με αυτο ακριβως λυθηκε... Σε ευχαριστω παρα πολυ για την ανεκτιμητη βοηθεια σου. Ολο το διαδικτυο ειχα φαει... Βασικα σας ευχαριστω ολους (gkalen και geoanto555 για το χρονο σας)...Ο/H makisfz έγραψε:
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
-
Αναρωτιεμαι ποσοι έχουν χρησιμοποιησει επιτυχως τα προγραμματα διαφορων μεγαλόσχημων και μη εταιριων που πουλάνε προγραμματα ανάκτησης φωτογραφιών, video και αρχείων γενικά.
Ας πουμε η EaseUs με το MobiSaver για διαφορες πλατφορμες πω το κάνει;
EaseUS MobiSaver for Android - Data Recovery for Android Devices
Λενε οτι για λιγα αρχεια τα ανακτα αμα σβυστουν χωρις root. Εχω μια αμυδρη υποψια αν σβυστουν ΜΕΤΑ την εγκατάσταση της εφαρμογής αλλα δεν ειμαι σιγουρος ενω με μερικές αλλες εφαρμογες σιγουρα. Ενω για βαθυ ψαξιμο θελει root λεει και προτεινει ΑΥΤΟ
How to Root Your Android Device
Οποτε πως στο Δια θα γινει με ασφαλεια αυτο το bloody root για να ανακτήσει κανείς τα bloody αρχεια από το bloody κινητο με αυτο το bloody προγραμμα; !
Mετά ειναι και το DiskDigger for Android! | DiskDigger το οποιο κανει απλο ψαξιμο αλλα αν θελεις και βαθυ, που ομως θελει root για το οποιο προτεινει το oneclickroot
One Click Root | Safely Root Any Android Device
Δε μπορει να μην ξερουν τι τους γινεται ολοι αυτοι. ή οντως δεν ξέρουν τι τους γίνεται; !
Ετσι σκεφτομαι να αγορασω μια sd μνημη για το κινητο ωστε να μπορώ να κανω ανακτηση χωρις κανενα bloody root !
Mα το Δια και τον Ερμή !
Οποιος/α έχει κάνει με επιτυχία root στο κινητο (android 7 εχω εγω της μαμας Xiaomi και το κινητο unlocked) ας γραψει οδηγιες για ναυτιλομένους ! -
Κάνεις online συγχρονισμό σε ένα account (google, mi account κτλ) και δεν έχεις να αγχώνεσαι για τίποτα
-
Ο/H Safereader έγραψε:
Οποτε πως στο Δια θα γινει με ασφαλεια αυτο το bloody root για να ανακτήσει κανείς τα bloody αρχεια από το bloody κινητο με αυτο το bloody προγραμμα; !
Mετά ειναι και το DiskDigger for Android! | DiskDigger το οποιο κανει απλο ψαξιμο αλλα αν θελεις και βαθυ, που ομως θελει root για το οποιο προτεινει το oneclickroot
Δε μπορει να μην ξερουν τι τους γινεται ολοι αυτοι. ή οντως δεν ξέρουν τι τους γίνεται; !
Ούτε kingoroot ούτε oneclick ούτε τίποτα! Αυτά είναι για "θύματα" ή για συσκευές που δεν έχει βγει custom recovery. -
Ο/H theopan έγραψε:
Ο/H Safereader έγραψε:
Q.1: Will it void warranty?
Ans: Yes, it will. !
Επισης δε γραφει αν μπορει να γίνει un-root ωστε να ερθει στην εργοσταστιακη κατασταση με την επισημη stable ROM. Δε ξέρω αν εχει και νοημα αυτο που εγραψα, δηλαδη αν μπορει να γινει Un-Root ή χανεται μια για παντα η δυνατοτητα να ερθει στην εργοστασιακη κατάσταση.
Οπως ειπα, τεινω προς αγορα SD μνημης.
Παντως θα το εχω υποψι το Link μεσιέ theopan για μελλοντική χρήση ! -
Ο/H Safereader έγραψε:
Kαι βέβαια όπως γράφουν...Q.1: Will it void warranty?
Ans: Yes, it will. !
Επισης δε γραφει αν μπορει να γίνει un-root ωστε να ερθει στην εργοσταστιακη κατασταση με την επισημη stable ROM. Δε ξέρω αν εχει και νοημα αυτο που εγραψα, δηλαδη αν μπορει να γινει Un-Root ή χανεται μια για παντα η δυνατοτητα να ερθει στην εργοστασιακη κατάσταση.
Οπως ειπα, τεινω προς αγορα SD μνημης.
Παντως θα το εχω υποψι το Link μεσιέ theopan για μελλοντική χρήση !
-
-
Καλησπέρα πριν λίγο καιρό μου έσπασε το τζαμακι της κάμερας βρήκα ολόκληρο καπάκι πίσω με το τζαμακι το έβαλα όλα καλά. Σήμερα παρατήρησα ότι μου αλλοιώνει την εικόνα και σε συνθήκες με φώτα η φωτογραφία είναι χάλια κάνει αντανακλάσεις. Μπορώ να βρω γνήσιο τζάμι κάμερας να βάλω η καπάκι ολόκληρο γνωρίζει κάποιος?
-
Ο/H msdx έγραψε:
γνωρίζει κάποιος?
-
μηπως εχει καμμια ζελατινα στο τζαμακι;Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα