κανονικα θα έπρεπε να έρθει με ΟΤΑ, σαν VIP που είσαι; Δεν την έβρισκε σε ΟΤΑ;Ο/H amalag έγραψε:
Έβαλα χθες την 8.5.25 χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν μου ήρθε όμως ota. Είναι φυσιολογικό αυτό;
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
@amavroudis
Όχι δεν ήρθε ota και μου έκανε εντύπωση. Η 8.5.17 είχε έρθει ota. Μήπως ενδιάμεσα είχαμε κάποιο update και δεν μου ήρθε;
Αποστολή Από Το Redmi Note 4x (mido)Ηττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί. -
-
Ο/H amalag έγραψε:
Έχει κάποιος ιδέα πότε θα πάρουμε miui 10 και αν θα είναι και android 8;
Αποστολή Από Το Redmi Note 4x (mido)
android 8 δεν θα πάρει σύμφωνα με το προηγούμενα redmi note με snapdragon (το redmi note 3 kenzo είχε μια αναβάθμιση android και έμεινε εκεί). -
Καλημέρα,
Παρατήρησα το εξής, όταν πατάω το soft button με τις 3 γραμμές για να δω ποιες εφαρμογές είναι ανοικτές και κατόπιν πατάω να κλείσουν όλες, ενώ κάνει τις διαδικασίες (δηλ. απελευθερώθηκαν τόσα mb), μετά όταν το ξαναπατήσω βλέπω ακριβώς τις ίδες εφαρμογές ανοικτές. Είναι δηλάδη σαν να μην κάνω καθόλου την διαδικασία
ROM: 8.4.26 (Beta) -
αν εχουν ενα λουκετακι, τοτε ειναι κλειδωμενες ωστε να μενουν ανοικτες μετα τον καθαρισμο. κανε swipe down για να ξεκλειδωσουν και να κλεινουν με τον καθαρισμο.Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
-
Ο/H gaiosgf έγραψε:
αν εχουν ενα λουκετακι, τοτε ειναι κλειδωμενες ωστε να μενουν ανοικτες μετα τον καθαρισμο. κανε swipe down για να ξεκλειδωσουν και να κλεινουν με τον καθαρισμο.
-
έκανα και εγώ το update με την 8.5.25 και είναι μια χαρά
-
Ο/H kracken_74 έγραψε:
Καλημέρα,
Παρατήρησα το εξής, όταν πατάω το soft button με τις 3 γραμμές για να δω ποιες εφαρμογές είναι ανοικτές και κατόπιν πατάω να κλείσουν όλες, ενώ κάνει τις διαδικασίες (δηλ. απελευθερώθηκαν τόσα mb), μετά όταν το ξαναπατήσω βλέπω ακριβώς τις ίδες εφαρμογές ανοικτές. Είναι δηλάδη σαν να μην κάνω καθόλου την διαδικασία
ROM: 8.4.26 (Beta)
-
-
Ο/H mikele13 έγραψε:
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα