Εγινε, ευχαριστω!
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Μολις ηρθε το κινητο. Εχει την 9.2 stable global. Εβγαλε ενημερωση για την 9.5.10.
Αν ειναι κομπλε, τοτε δεν υπαρχει λογος να βαλω custom rom, καθως οπως ειπα το κινητο ειναι για τον πεθερο μου, μενει μακρυα, και αν τα ota updates δεν υπαρχουν με την Ελληνικη εκδοση, τοτε δε βολευει καθολου. -
-
Τωρα εβαλα και την 9.5.11. Εντωμεταξυ ενω μου λεει οτι δεν εχει αλλες ενημερωσεις, κατι πατησα και εκανε ξανα ενημερωση.. Περιεργο.. Τωρα βεβαια θελη φορτιση πρωτα για να περασει την ενημερωση, μετα θα δω τι μπορει να ειναι..
Το μονο που δε μου αρεσει ειναι οι πολλες προεγκατεστημενες εφαρμογες που εχει. Ποιες μπορω να σβησω με ασφαλεια;
Το μονο αρνητικο ειναι οτι το screen protector που ηρθε δε ταιριαζει καλα.. Αφηνει κενα αριστερα και δεξια της οθονης και ειναι αρκετα σπαστικο! -
Επισης στις πληροφοριες μου λεει οτι ειναι το Note 4 και οχι 4χ. Γιατι;
-
Έτσι είναι στην Global Version του κινητού.
-
Ενταξει τσεκαρα και το imei και μου βγαζει Note 4x. Τωρα ομως διαβαζω οτι το 4x δε διαθετει την 800αρα μπαντα; Πως μπορω να το δω απο καπου; Τελικα εχω το 4x ή το 4 global; Εχω μπερδευτει!
Επισης αν βαλω την δικη σας εκδοση την XTVR, θα υπαρχουν ota updates ή οχι; Γιατι σε λιγο βγαινει η MIUI 10.. Επισης υπαρχουν ολες αυτες οι αχρηστες εφαρμογες; -
Τα x δεν παίζουν σημασία , ο κωδικός πίσω στην πλάτη παίζει.
-
-
Ο/H lazostat έγραψε:
Ενταξει τσεκαρα και το imei και μου βγαζει Note 4x. Τωρα ομως διαβαζω οτι το 4x δε διαθετει την 800αρα μπαντα; Πως μπορω να το δω απο καπου; Τελικα εχω το 4x ή το 4 global; Εχω μπερδευτει!
Επισης αν βαλω την δικη σας εκδοση την XTVR, θα υπαρχουν ota updates ή οχι; Γιατι σε λιγο βγαινει η MIUI 10.. Επισης υπαρχουν ολες αυτες οι αχρηστες εφαρμογες;
Προς το παρόν μόνο vip μέλη έχουν ota updates για τις συσκευές τους στις Ελληνικές rom -
Ο/H lazostat έγραψε:
Ποιος κωδικος; Εμενα μου γραφει 2016101, οποτε εχω το 4x..
ΥΓ δεν έχεις global version , δηλαδή την b20 ή 800ρα μπάντα... -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H lazostat έγραψε:
Επισης αν βαλω την δικη σας εκδοση την XTVR, θα υπαρχουν ota updates ή οχι; Γιατι σε λιγο βγαινει η MIUI 10.. Επισης υπαρχουν ολες αυτες οι αχρηστες εφαρμογες;
Προς το παρόν μόνο vip μέλη έχουν ota updates για τις συσκευές τους στις Ελληνικές rom
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ο/H lazostat έγραψε:
Ποιος κωδικος; Εμενα μου γραφει 2016101, οποτε εχω το 4x..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα