Οταν πρωτοπηρα το κινητό με την ίδια stable που λες, το gps δούλευε εξαιρετικά. Οι δορυφόροι κλείδωναν πολύ γρήγορα. Βέβαια μετά μεταπήδησα σε Dev. Mηπως τελικά είναι θέμα hardware?Ο/H kosbar έγραψε:
Όλα αυτά τα ξέρω έχω ήδη το 4χ με dev(ελληνικη παλιά έκδοση) και δουλεύει μια χαρά το gps, απλώς δεν θέλω να μπλέξω πάλι με ξεκλειδώματα, root κτλ.... Όλοι αυτοί που έχουν stable δεν έχουν δηλαδή gps? Μάλλον απίθανο!!!!
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Ο/H kosbar έγραψε:
Όλα αυτά τα ξέρω έχω ήδη το 4χ με dev(ελληνικη παλιά έκδοση) και δουλεύει μια χαρά το gps, απλώς δεν θέλω να μπλέξω πάλι με ξεκλειδώματα, root κτλ.... Όλοι αυτοί που έχουν stable δεν έχουν δηλαδή gps? Μάλλον απίθανο!!!!
-
Ο/H kosbar έγραψε:
Stable 9.5.10 μου ζητάει αναβάθμιση για την 9.5.11
Ο/H kosbar έγραψε:
Βγάζει fail, βλέπει τους δορυφόρους αλλά δεν κλειδώνει.
1. Το πας πίσω στο κατάστημα που το πήρες (Αν είναι δύσκολο να επιστραφεί πας στο 2)
2. Κάνεις αναβάθμιση την 9.5.11 που σου ζητάει (Αν δεν διορθωθεί πας στο 3)
3. Κάνεις αναβάθμιση την 9.6.2.0 (πληροφορίες στο spoiler)
Display Spoiler
Για 9.6.2.0 ROM: MIUI ROM for Redmi Note 4X - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
Για System Update: Xiaomi MIUI Official Forum
-
Λοιπόν όπως φαντάζουν δεν είναι θέμα έκδοσης.Ειναι πρόβλημα μάλλον της Stable. Με 9.6.2 βλέπει τους δορυφόρους αλλά δεν κλειδώνει σήμα. Μου έρχεται να το πετάξω
-
Stable 9.6.2.0
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H kosbar έγραψε:
Λοιπόν όπως φαντάζουν δεν είναι θέμα έκδοσης.Ειναι πρόβλημα μάλλον της Stable.
-
Ο/H kosbar έγραψε:
Λοιπόν όπως φαντάζουν δεν είναι θέμα έκδοσης.Ειναι πρόβλημα μάλλον της Stable. Με 9.6.2 βλέπει τους δορυφόρους αλλά δεν κλειδώνει σήμα. Μου έρχεται να το πετάξω
Από τη στιγμή που έχεις την ποιο πρόσφατη stable ROM, έχεις κάνει factory reset κι από ότι βλέπω στο screenshot που έβαλες δε λαμβάνει ούτε ένα δορυφόρο έχεις ελαττωματική συσκευή. Στείλτο πίσω άμεσα κι απαίτησε εκπλήρωση των όρων της εγγύησης.Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind -
Ο/H kosbar έγραψε:
Με 9.6.2 βλέπει τους δορυφόρους αλλά δεν κλειδώνει σήμα. Μου έρχεται να το πετάξω
-
Ο/H teodkats έγραψε:
Να μην έχεις θήκη και να προσπαθήσεις σε ανοιχτό εξωτερικό χώρο!
-
Ok φιλοι μιυ θα το επιστρεψω
-
κάποτε το είχα ξανά ρωτήσει αλλά άκρη /απάντηση δεν έλαβα..
. μόνο στο google maps(σε κανένα άλλο "κανονικό" πρόγραμμα GPS) στην πλοήγηση πολλές φορές ενώ φυσικά ο κερσορας δείχνει προς το πάνω μέρος της οθόνης, ο δρόμος (η μπλε γραμμή) δεν ευθιαζει με τον κέρσορα αλλά για λίγο διάστημα προχωράει η πλοήγηση με "στραβό" τον δρόμο. γιαυτό και μόνον τον λόγο αγόρασα 4 redmi note 4 snapdragon και όλα το ίδιο κάνουν άρα θεωρώ ότι είναι θέμα κινητού. (και από κωτσοβολο και από σκρουτζ).
μετά από λίγο ισιώνει. δείτε το βίντεο μέχρι τέλους. 2 φορές "στραβωνει"
MEGA
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk -
Με το Here που χρησιμοποιώ δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα, αν και να πω την αλήθεια μου, μπορεί και να μην το έχω παρατηρήσει
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα