@'fuorigioco1981 Αν και δεν βλέπω κάτι τόσο περίεργο ή σοβαρό, έχει αθερμικό παρμπρίζ το αυτοκίνητό σου; Αν ναι τότε μάλλον αυτός είναι ο λόγος. Σε αυτοκίνητα με τέτοιο παρμπρίζ το σήμα του gps κόβεται σε βαθμό που είναι πρακτικά το ίδιο είτε τοποθετείς το gps ψηλά και κοντά στο τζάμι είτε χαμηλά στην κονσόλα στο λεβιέ ταχυτήτων. Λαμβάνει σημαντικά δυνατότερο σήμα από γύρω-γύρω παρά από μπροστά.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Πέρασα χθες την 7.0_mido_arΩma_Stable_V9.5.11.0 στου αδερφού μου το τηλέφωνο και μου παραπονέθηκε ότι σε κάποιες κλήσεις δεν τον άκουγαν καλά. Εχεί παρατηρηθεί κάτι τέτοιο;
Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H theopan έγραψε:
@'fuorigioco1981 Αν και δεν βλέπω κάτι τόσο περίεργο ή σοβαρό, έχει αθερμικό παρμπρίζ το αυτοκίνητό σου; Αν ναι τότε μάλλον αυτός είναι ο λόγος. Σε αυτοκίνητα με τέτοιο παρμπρίζ το σήμα του gps κόβεται σε βαθμό που είναι πρακτικά το ίδιο είτε τοποθετείς το gps ψηλά και κοντά στο τζάμι είτε χαμηλά στην κονσόλα στο λεβιέ ταχυτήτων. Λαμβάνει σημαντικά δυνατότερο σήμα από γύρω-γύρω παρά από μπροστά.
το αμάξι είναι ένα Peugeot 307sw του 2002 δεν ξέρω για το παρμπρίζ!
σε οοολα τα άλλα (5)gps προγράμματα δεν το κάνει αυτό πάντως....
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk -
Ο/H fuorigioco1981 έγραψε:
δεν είδες σε κάποια σημεία που ενώ ο κερσορας είναι οκ ο δρόμος είναι στραβός; προχωράει και ο δρόμος κοιτάει στραβά..!
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Ο/H theopan έγραψε:
Ο/H fuorigioco1981 έγραψε:
δεν είδες σε κάποια σημεία που ενώ ο κερσορας είναι οκ ο δρόμος είναι στραβός; προχωράει και ο δρόμος κοιτάει στραβά..!
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Και σε εμένα έχει πρόβλημα το GPS του redmi Note 4 . Το αυτοκίνητο μου ( Opel Astra K) έχει αθερμικο ( κάπως αλλιώς νομίζω λέγεται ) μπαρμπριζ αλλά αυτό δεν είναι το πρόβλημα μιας κ το Redmi Note 5 κλειδώνει τους δορυφόρους έστω κ αν αργεί λίγο σε αντίθεση με το Samsung S7 Edge που έχω που τους κλειδώνει ταχύτητα . Μηπως το κινητό δεν έχει καλή κεραία GPS ? Ακόμα και με το S4 π είναι 5 ετών δεν αντιμετώπισα ποτέ θέμα με το GPS...my current devices in use:
Galaxy S4 LTE-A (Sd 800) 2Gb / 16Gb
Galaxy S7 Edge 4Gb / 32Gb
RedMi Note 4X 3Gb / 32Gb
RedMi Note 5 3Gb / 32Gb -
-
Ο/H loran έγραψε:
Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind -
Με το recovery εδώ είχα άλλα θέματα... Επισης είχα περάσει Resurrection και έκανε boot απλά μου έβγαζε ότι είναι κρυπτογραφημένο... Εν τέλει το κατάφερα να το φτιάξω αλλά είχε πολλές ιδιαιτερότητες και πέρασα κλασικό lineage με το TWRP που είχαν στο thread στο xda.
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind -
Υπάρχει αντίστοιχο για Resurrection? Πολύ παιδεμα ήταν εν τέλει... Είχα συνηθίσει να είναι πιο απλό.
BTW ελπίζω να φτιάξουν το home button που δεν σε πηγαίνει στην αρχική οθόνη.
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες