Καλά απλά πληροφοριακά ρωτάω. Δεν με απασχολεί να το κάνω καθώς δεν βλέπω ποιά ιδιαίτερη χρησιμότητα έχει. Πέρα από την ίσως λίγο πιο γρήγορη ανταπόκριση στις εισερχόμενες κλήσεις αφού δεν χρειάζεται να γυρίζει σε 2G/3G.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Καλημέρα. Χρειάστηκε να αλλάξω μια φορά την περιοχή/τοποθεσία του κινητού από Ελλάδα σε Ινδία και μετά πάλι σε Ελλάδα και μετά από αυτό άρχισε η μουσική να μου εμφανίζει διάφορες ειδοποιήσεις. Γνωρίζει κάποιος πως μπορω να τις διακόψω; Ευχαριστώ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H silouanos έγραψε:
Καλημέρα. Χρειάστηκε να αλλάξω μια φορά την περιοχή/τοποθεσία του κινητού από Ελλάδα σε Ινδία και μετά πάλι σε Ελλάδα και μετά από αυτό άρχισε η μουσική να μου εμφανίζει διάφορες ειδοποιήσεις. Γνωρίζει κάποιος πως μπορω να τις διακόψω; Ευχαριστώ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου. -
-
Καλημέρα.
Θα μπορούσες να ανεβάσεις ένα screenshot από το ρυθμίσεις->σχετικά με το τηλέφωνο για να δούμε ποια rom έχεις?
Όσον αφορά τις διαφημίσεις, αν αυτές βρίσκονται σε εφαρμογές του miui απενεργοποιούνται.
[Updated on 07th Oct, 2018] How to Disable Ads in MIUI - Tips & Tricks - Mi Community - Xiaomi
Διαφορετικά, υπήρχε κάτι που εγκατέστησες πριν αρχίσει το πρόβλημα με τις διαφημίσεις?
Μπορείς να κάνεις έναν έλεγχο με το details?id=org.malwarebytes.antimalware (ή κάποιο άλλο αντίστοιχο).
Μπορείς επίσης να ελέγξεις ποιες εφαρμογές έχουν δικαιώματα display pop-up window ή show on lock screen ή draw over other apps (ή ο,τιδήποτε άλλο σχετικό) και να τα απενεργοποίησεις μέχρι να εντοπίσεις τον ένοχο.
Αν δε βρεις λύση με κάτι από τα παραπάνω, με ένα factory reset θα είσαι εντάξει.
PS.
Αν θες να απαλλαγείς μόνιμα από τις διαφημίσεις υπάρχει και η λύση των adaway, adguard, blokada, dns66 κλπ. -
Υπαρχει το 3 way reboot για miui 10?ευχαριστω πολυ!!
Εdit:Το βρηκα στα dev options ευχαριστω!!Mi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev -
Καλημερα παιδια. Εχει παρει κανεις το rn4 απο public? Το εχω αγορασει τον απριλιο με ασφαλεια 2 χρονια και σκεφτομαι σε κάποια φαση να κανω μια "αλλαγη". Ξερει κανεις εαν εχουν αποθεμα σε rn4 η θα μου δωσουν καποια αλλη συσκευή?
Ο/H anestis33 έγραψε:
καλήμερα στην παρέα να ρωτήσω έχω το redmi note 4 και τελευταία όποια εφαρμογή πάω να ανοίξω με πετάει διαφήμιση έχουμε κάποιο τρόπο να την σταματήσω
-
Σε dev έχει βγει ήδη εδώ και καιρό.
Σε stable αναμένεις. -
Ο/H shagg έγραψε:
Καλησπερα
Έχουμε κανένα νέο πότε θα βγει το MIUI 10 για το mido?
Για Οκτώβρη είχαν πει αλλά φως δεν βλέπω.
Το 9 είχε βγεί 15 Νοέμβρη και βάλε, οπότε υπομονή.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα