Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Εγω παιδιά μετά την 10 και με factory reset 2 note 4 και 1 note 5 κραταει πολυ λιγότερο η μπαταρία, απελπισία............
-
Τα ίδιο είχα και εγώ και είχα πάει σε custom ROM, τώρα που ξανά γύρισα σε MIUI έκανα format, έβαλα την Dev ROM με fastboot, και μετά έβαλα την ελληνική με factory reset και έστρωσε κατά πολύ
-
Ο/H cristos έγραψε:
Εγώ δεν παρατήρησα μείωση διάρκειας μπαταρίας με miui 10.1. Παρατήρησα καλύτερη διαχείριση της RAM. Ισχύει αυτό ή είναι ιδέα μου;
Βέβαια μετά την ενημέρωση σταμάτησαν επίσης να έρχονται ειδοποιήσεις για κάποιες εφαρμογές (π.χ. messenger, instagram). Ελπίζω αυτό να διορθωθεί με την επόμενη αναβάθμιση -
Καλησπερα σας θα ηθελα να κανω μια χαζη ερωτηση, εχω το Redmi Note 4χ Mediatec και εχει ως ταιλευταια ενημερωση την 9.6.1, ειχα δοκιμασει να το ξεκλειδωσω για να βαλω μια Ελληνικη ρομ (που δεν εγκατεστησα ποτε) γιατι δεν εβλεπα μελλον απο την xiaomi. Η ερωτηση μου ειναι η εξης. Αυτη ειναι η ταιλευταια ενημερωση του κινητου απο την xiaomi η εχει σταματησει να δεχεται ενημερωσεις επηδει ειχα δοκιμασει να το ξεκλειδωσω;
Απλα εχω μπερδευτει γιατι μπενω σε θεματικη ενωτητα για τα mediatek και βλεπω ποστς για τα snapdragons και δεν ξερω τι ισχυει και τι οχι.. και αυτο συμβαινει σε πολλες σελιδες.
Ευχαριστω για τον χρονο σας -
Ο/H Dark_Soul14 έγραψε:
Απλα εχω μπερδευτει γιατι μπενω σε θεματικη ενωτητα για τα mediatek και βλεπω ποστς για τα snapdragons και δεν ξερω τι ισχυει και τι οχι.. και αυτο συμβαινει σε πολλες σελιδες.
-
Οι ενημερώσεις εάν βγούν δεν θα κοιτάξουν κλειδωμένους, ξεκλείδωτους , ή προσπάθειες που έχουν γίνει για ξεκλείδωμα bootloader, έρχονται σε όλους εφόσον δεν είναι nightly ROM.
-
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Οι ενημερώσεις εάν βγούν δεν θα κοιτάξουν κλειδωμένους, ξεκλείδωτους , ή προσπάθειες που έχουν γίνει για ξεκλείδωμα bootloader, έρχονται σε όλους εφόσον δεν είναι nightly ROM.
Θα δω αν ειναι να κατεβασω καμια πιο καινουρια εκδοση ευχαριστω -
-
Ο/H Dark_Soul14 έγραψε:
Οποτε η Xiaomi εχει παρατησει την mediatek..μαλισταΘα δω αν ειναι να κατεβασω καμια πιο καινουρια εκδοση ευχαριστω
-
@BanditGR official Stable φοράει το παλικάρι 9.6.1.0 την τελευταία που έχει αποσυρθεί . Η τελευταία που βλέπω στην μαμά Xiaomi είναι η 9.5.3.0, οπότε όλα καλά...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα