Στο engineering mode μου βγάζει σφάλμα όταν κάνω τεστ στο wifi και bluetooth.τι πρέπει να κάνω;
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Να μας εξηγήσεις τι πρόβλημα έχεις, αν προέκυψε ξαφνικά ή μετά από κάτι...και φυσικά να μας πεις ποια ρομ έχεις...μια φώτο από το σχετικά με το τηλέφωνο θα βοηθούσε περισσότερο
-
-
-
Ευχαριστώ,θα δοκιμάσω και θα ενημερώσω
-
Παιδιά μια βοήθεια γιατί με την 10.1 Stable μου έχει τσακίσει την αυτονομία. Σε 100 λεπτά standby με 10 λεπτά οθόνη αναμμένη από το 100% έχει πάει στο 90. Επίσης το βράδυ μέσα σε 7-8 ώρες όταν κοιμάμαι, χάνει 10%. Το τηλέφωνο το έχω δύο χρόνια περίπου. Δικαιολογείται τόσο μεγάλη απώλεια λόγω χρονολογίας της μπαταρίας;
Η συσκευή είναι κλειδωμένη και δεν έχω ασχοληθεί με άλλες Rom. Αν περάσω την 9 Stable θα υπάρχει πρόβλημα ;
Factory reset δεν εχω κάνει γιατί από όσα διαβάζω και σε χρήστες που έκαναν εμφανίζεται η μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk -
Ο/H stilskin έγραψε:
Παιδιά μια βοήθεια γιατί με την 10.1 Stable μου έχει τσακίσει την αυτονομία. Σε 100 λεπτά standby με 10 λεπτά οθόνη αναμμένη από το 100% έχει πάει στο 90. Επίσης το βράδυ μέσα σε 7-8 ώρες όταν κοιμάμαι, χάνει 10%. Το τηλέφωνο το έχω δύο χρόνια περίπου. Δικαιολογείται τόσο μεγάλη απώλεια λόγω χρονολογίας της μπαταρίας;
Η συσκευή είναι κλειδωμένη και δεν έχω ασχοληθεί με άλλες Rom. Αν περάσω την 9 Stable θα υπάρχει πρόβλημα ;
Factory reset δεν εχω κάνει γιατί από όσα διαβάζω και σε χρήστες που έκαναν εμφανίζεται η μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
και φυσικά αυτά σε wifi και πολύ καλό σήμα κινητής. (βέβαια ενώ άλλοι γράφουν ότι πιάνουν τέτοια νούμερα εγώ ποτέ δεν τα πιάνω γμτ!)
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk -
Τελικά έκανα μέσω του Updater, λήψη και εγκατάσταση της ίδιας Rom και από τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται να επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς η κατανάλωση της μπαταρίας. Θα το φορτίσω σήμερα και θα παρακολουθήσω την κατανάλωση.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Πηγαινε settings, notification and status bar και βγάλε στο notifivation shade: show on lock screen (κάτω κάτω είναι). Δεν θα μπορεί κανένας να τη τροποποιήσει, αν δεν ξεκλειδώσει.
Μετα λοιπον το τελευταίο update επανήλθε το προβλημα και εκτος αυτου δεν βρισκω πλεον και την επιλογή αυτη που μου ειχες δωσει τοτε
ΕυχαριστώΔεν κλέβω wifi από τον γείτονα, το wifi του γείτονα εισβάλει στο σπίτι μου !!! -
Ο/H niksimera έγραψε:
Φιλε επανερχομαι σε εκεινο το ερωτημα που ειχα κανει, οτι φαίνεται η μπάρα και κλειδωμενη να ειναι η συσκευη μουΜετα λοιπον το τελευταίο update επανήλθε το προβλημα και εκτος αυτου δεν βρισκω πλεον και την επιλογή αυτη που μου ειχες δωσει τοτε
Ευχαριστώ
Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα μέχρι να (αν) δώσουν update. Αφαίρεσαν την επιλογή οι απίθανοι... -
Ωραια τι να πω
Ευχαριστώ για την απάντησηΔεν κλέβω wifi από τον γείτονα, το wifi του γείτονα εισβάλει στο σπίτι μου !!! -
Ο/H marykas έγραψε:
Ο/H cristos έγραψε:
Εγώ δεν παρατήρησα μείωση διάρκειας μπαταρίας με miui 10.1. Παρατήρησα καλύτερη διαχείριση της RAM. Ισχύει αυτό ή είναι ιδέα μου;
Βέβαια μετά την ενημέρωση σταμάτησαν επίσης να έρχονται ειδοποιήσεις για κάποιες εφαρμογές (π.χ. messenger, instagram). Ελπίζω αυτό να διορθωθεί με την επόμενη αναβάθμιση
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα