Υπάρχει. Πάνω δεξιά είναι οι ρυθμίσεις των μηνυμάτων.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Δεν είναι γρανάζι εκεί που σου υπέδειξε ο spiderman και σε εμένα αλλά 3 τελείες κατακορύφως. Τέλος πάντων μπορείς να βρεις τις ρυθμίσεις που ψάχνεις ανοίγοντας τις ρυθμίσεις του android και γράφοντας "emergency broadcasts" στην αναζήτηση πάνω-πάνω (ή τη μετάφρασή του στα Ελληνικά-δεν ξέρω τώρα πως είναι το έχω γυρισμένο στα Αγγλικά).
-
-
Δες κάθε επιλογή δυστυχώς δεν ξέρω κάτι παραπάνω.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@ANDREAS54 δοκίμασε να πας ρυθμίσεις /κωδικοί και ασφάλεια και δες αν υπάρχει πεδίο που γράφει Ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης.Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Ο/H vanni έγραψε:
@ANDREAS54 δοκίμασε να πας ρυθμίσεις /κωδικοί και ασφάλεια και δες αν υπάρχει πεδίο που γράφει Ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης.
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο. -
Ο/H theopan έγραψε:
Δεν είναι γρανάζι εκεί που σου υπέδειξε ο spiderman και σε εμένα αλλά 3 τελείες κατακορύφως. Τέλος πάντων μπορείς να βρεις τις ρυθμίσεις που ψάχνεις ανοίγοντας τις ρυθμίσεις του android και γράφοντας "emergency broadcasts" στην αναζήτηση πάνω-πάνω (ή τη μετάφρασή του στα Ελληνικά-δεν ξέρω τώρα πως είναι το έχω γυρισμένο στα Αγγλικά).
-
-
-
-
Παίζει και να μη ντο έχει σαν επιλογή ή να το έχει σε άλλο σημείο
-
@ANDREAS54 Επιμένω απλά γιατί μου κίνησες την περιέργεια.
Εκεί που το κύκλωσα με το κόκκινο μπορείς να γράψεις αυτό που ψάχνεις. Γιατί δεν το κάνεις; Πήγαινε και γράψε "ανάγκη" (όπως σου το γράφω τονισμένο χωρίς τα εισαγωγικά).
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα