Υπάρχει. Πάνω δεξιά είναι οι ρυθμίσεις των μηνυμάτων.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Δεν είναι γρανάζι εκεί που σου υπέδειξε ο spiderman και σε εμένα αλλά 3 τελείες κατακορύφως. Τέλος πάντων μπορείς να βρεις τις ρυθμίσεις που ψάχνεις ανοίγοντας τις ρυθμίσεις του android και γράφοντας "emergency broadcasts" στην αναζήτηση πάνω-πάνω (ή τη μετάφρασή του στα Ελληνικά-δεν ξέρω τώρα πως είναι το έχω γυρισμένο στα Αγγλικά).
-
-
Δες κάθε επιλογή δυστυχώς δεν ξέρω κάτι παραπάνω.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@ANDREAS54 δοκίμασε να πας ρυθμίσεις /κωδικοί και ασφάλεια και δες αν υπάρχει πεδίο που γράφει Ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης.Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Ο/H vanni έγραψε:
@ANDREAS54 δοκίμασε να πας ρυθμίσεις /κωδικοί και ασφάλεια και δες αν υπάρχει πεδίο που γράφει Ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης.
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
-
Ρε αδερφέ του android σου έγραψα. Μη μπλέκεις καθόλου με τις ρυθμίσεις των SMS. Αφού δεν θέλεις να κάνεις αναζήτηση λοιπόν, στις ρυθμίσεις (του android, της MIUI αυτές που βγαίνουν όταν πατάμες το γρανάζι στο desktop) στο 1ο γκρουπ ρυθμίσεων εκεί που λέγεται "wireless & networks", στην τελευταία που λέει "more" μπαίνεις και η τελευταία επιλογή είναι το "emergency broadcasts".Ο/H theopan έγραψε:
Δεν είναι γρανάζι εκεί που σου υπέδειξε ο spiderman και σε εμένα αλλά 3 τελείες κατακορύφως. Τέλος πάντων μπορείς να βρεις τις ρυθμίσεις που ψάχνεις ανοίγοντας τις ρυθμίσεις του android και γράφοντας "emergency broadcasts" στην αναζήτηση πάνω-πάνω (ή τη μετάφρασή του στα Ελληνικά-δεν ξέρω τώρα πως είναι το έχω γυρισμένο στα Αγγλικά).
-
-
-
-
Παίζει και να μη ντο έχει σαν επιλογή ή να το έχει σε άλλο σημείο
-
@ANDREAS54 Επιμένω απλά γιατί μου κίνησες την περιέργεια.
Εκεί που το κύκλωσα με το κόκκινο μπορείς να γράψεις αυτό που ψάχνεις. Γιατί δεν το κάνεις; Πήγαινε και γράψε "ανάγκη" (όπως σου το γράφω τονισμένο χωρίς τα εισαγωγικά).
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα