ναι ναι ενταξει το βρηκα αποστολη,οποτε λεω να προχωρησω στο φλασαρισμα και μετα να βαλω το recovery και μετα απλα φλασαρω το magisk με το twpr ?ετσι απλα?και θα κρατησει το recovery που εβαλα?
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ναι
-
Ναι. Όλα τροποποιούν το boot partition για να ανοιγει.
-
Ωραια παδια σας ευχαριστω όλους. Ηθελα πριν προχωρήσω σε φλασαρισμα της official αλλα και σε recovery twpr να ειμαι απόλυτα σίγουρος. Αυριο μετα την δουλεια θα γίνει η δουλεια να δουμε τι λεει η 11.ευχαριστώ για αλλη μια φορα
-
ωραια ολα καλα παιδια περασα την official 11 και περασα και το twpr recovery και φλασαριστηκε με το magisk και το κρατησε οποτε για mido αμα φλασαριστει ειναι μια χαρα.
το μονο που με χαλαει δεν εχει το dolby atmos για να εχεις ποιο δυνατο ηχο.
θα την δουλεψω καμια 2 εβδομαδες πως παει απο θεμα μπαταριας και αμα με χαλαει το μονο ευκολο πλεον παω πισω στην δικια μας 10αρα. -
-
Το dolby atmos πως θα περάσουμε τώρα.....
Δε μπορώ να βρω -
Ναι μου λείπει και εμενα το dolby atmos τα παιδιά αμα ρίξουν καμια ιδέα αμα μπορεί να μπει αν και δεν νομιζω ζητάμε πολλά εφόσον βαλαμε την official rom.
Εγώ θα ζητούσα μια χάρη από τα παιδιά αν και ξερω οτι δεν γίνεται. Παλιά στο φόρουμ πριν γυρίσουμε σε cn rom βγάζαμε ελληνικές απο τις global νομίζω.
Ξερω οτι ζητάω πολλά αλλα αμα ασχολιοντουσαν την τελευταία ρομ global δεν μπορούν να την βελτιώσουν να την κάνουν με τα ελληνικά xtrv. Έτσι και αλλιως το mido τελείωσε δεν πρόκειται να βγάλει αλλη ρομ. -
Ginssakhs στο viper σου σκάει αναδυομενο παράθυρο; εμενα όχι παρολου το εχω ρυθμισει απο την γραμμή κατάστασης αλλα και από το viper το ιδιο δεν μου βγάζει βέβαια και στην ελληνική δικια μας την τελευταία stable 10αρα δεν έβγαζε
-
Ο/H Gisnnakhs έγραψε:
-
Ο/H mparaxir έγραψε:
Ο/H Gisnnakhs έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-