Ναι, εάν σου παρουσιάσει πρόβλημα , κάνεις fr και θα στρώσει.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Ο/H mparaxir έγραψε:
Ποτε είχε βγει; ξερετε ποσο καιρο ρωτάω αμα βγήκε για το mido 11 αλλα σε δικια μας και μου λέγανε ολοι μόνο η official global υπάρχει.
Μου φαίνεται το απογευματάκι θα εχω δουλειά αφου κανω ενα backup την 10.
Μανώλη να σε ρωτήσω μιας που εχω στο κινητό την 10 δικια μας να την περάσω την δικιά μας την 11 απο πανω; dirt flash;χωρις fr;
-
Οχι αποστολη και τον Δημήτρη που ρωτούσα miui art μου ελεγε δεν πρόκειται να βγει στο mido σε ελληνική διότι ειναι μονο global και όχι απο το cn που εμείς απο το cn περνουμε το source
-
Ο/H tt2304 έγραψε:
Ο/H mparaxir έγραψε:
Ποτε είχε βγει; ξερετε ποσο καιρο ρωτάω αμα βγήκε για το mido 11 αλλα σε δικια μας και μου λέγανε ολοι μόνο η official global υπάρχει.
Μανώλη να σε ρωτήσω μιας που εχω στο κινητό την 10 δικια μας να την περάσω την δικιά μας την 11 απο πανω; dirt flash;χωρις fr;
Λοιπόν ...όλα καλά.. πέρασα και το cust.img και είναι κομπλέ !!!
-
Ο/H mparaxir έγραψε:
Ο/H tt2304 έγραψε:
Ο/H mparaxir έγραψε:
Λοιπόν ...όλα καλά.. πέρασα και το cust.img και είναι κομπλέ !!!
-
Προσοχή λίγο με τις παραθέσεις...
-
Ναι σορυ αποστολη το ειχα ξεχάσει με τις παραθέσεις που είχατε αναφέρει παλιά.
@tt2304 την μπαταρία πως την βλέπεις; πριν ποια είχες την δικια μας την τελευταία 10 stable; -
παιδιά την άρωμα 10.2.2.0 είχα ...για αυτό η ερώτηση που έκανα ήταν αν η 11 έχει βγει και σε άρωμα..τάκι !! από μπαταρία ..από εχθές το μεσημέρι που το φορτισα με αρκετές ώρες internet και με 5-6 τηλέφωνα όχι παιχνίδια όμως μέχρι τώρα είμαι στο 52%
-
Ο/H tt2304 έγραψε:
παιδιά την άρωμα 10.2.2.0 είχα ...για αυτό η ερώτηση που έκανα ήταν αν η 11 έχει βγει και σε άρωμα..τάκι !! από μπαταρία ..από εχθές το μεσημέρι που το φορτισα με αρκετές ώρες internet και με 5-6 τηλέφωνα όχι παιχνίδια όμως μέχρι τώρα είμαι στο 52%
-
Δες ποια εφαρμογή κάνει την μεγαλύτερη κατανάλωση, συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις κάποιος συγχρονισμός έχει κολλήσει
-
Γενικα η 11 και στο ξενο φόρουμ που διάβαζα σε σχέση με την δικια μας τελευταία stable 10 τσιμπάει πολύ μπαταρία.
Βεβαια ενας φίλος που εβαλε την 11 ειπε τις 3 πρώτες μερες τσιμπάει αρκετά μετά σταθεροποιειτε και είναι πολύ καλη σαν μπαταρια.
Δωστου καμια εβδομάδα να βγαλεις συμπερασματα ποιο καλά.
Εγω ακόμα την 11 την ελληνική δεν την εχω βαλει περιμένω τι θα πείτε.
Ειχα βαλει την 11 official αλλα επειδή μου εβγαλε προβλήματα ξανα γύρισα στην δικια μας 10αρα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα