@derveni αν κατάλαβα καλά ο @ntojas κάνει επανεκκίνηση σε edl από το μενού (download) αλλά του κάνει επανεκκίνηση στο σύστημα. Δε νομίζω να φταίει το καλώδιο. @ntojas εννοεί να φτιάξεις καλώδιο deep flash. Προσπάθησες να το γυρίσεις σε edl από fastboot με το modified fastboot_edl.exe;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το έχω γυρίσει σε recovery από τα πλήκτρα volume up και power και μπαίνει στην εικόνα με τα κίτρινα πλήκτρα (είναι η εικόνα που ποσταρα πριν.)
Συνδέω το καλώδιο στο κινητό, δείχνει ο υπολογιστής να ψάχνει για συσκευή MTP και μόλις πατάω download, η συσκευή κάνει επανεκκίνηση και στην διαχείριση συσκευών στον υπολογιστή την ΜΤP την βγάζει με ερωτηματικό.
@George Kaggelaris Δεν είπα ότι φταίει το καλώδιο αλλά να φτιάξει καλώδιο, ώστε όταν μπει σε edl με το καλώδιο να το δει σαν 9008, αυτό άφησα να καταλάβει ο φίλος μας Γιώργο.
Καλησπέρα σε όλους. Μετά από μια αρκετά χρονοβόρα συνεδρία μέσω teamviewer με το φίλο Νίκο @ntojas και μετά από αλεπάλληλες αποτυχημένες προσπάθειες ξεκλειδώματος (Could't Verify Device Stuck at 50%), καταφέραμε και ξεκλειδώσαμε τον bootloader και τελικά δεν χρειάστηκε να πάμε the hard way!
Ο τρόπος που ακολουθήσαμε και τελικά δούλεψε, ήταν ο εξής:
1. Έγινε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων 2. Κατά την επανεκκίνηση, στις αρχικές ρυθμίσεις δεν σετάραμε το WiFi και το Mi Account 3. Ενεργοποιήσαμε τις επιλογές για προγραμματιστές (Developer Options) και τα USB Debugging και OEM Unlocking 4. Κάναμε επανεκκίνηση στο κινητό 5. Σετάραμε ασύρματο δίκτυο 6. Πήγαμε Developer options > Mi Unlock status --> Add account and device και κατόπιν σετάραμε το Mi Account όχι με email ή με τηλέφωνο αλλά με το account ID. 7. Κάναμε επανεκκίνηση σε fastboot και ξεκλειδώσαμε κανονικα!!
Να αποδωσω και εγω με την σειρα μου ενα μεγαλο Ευχαριστώ
στον George Kaggelaris
που ειχα την τιμη να τον εχω στο Team Viewer για 1 και 30 λεπτα
με το αποτελεσμα να ειναι απολυτως θετικο!!!!!
Επισης να ευχαριστησω ολους τους ανθρωπους οι οποιοι εχουν δημιουργησει αυτο το Forum
και βοηθανε ολους εμας.
Ευχαριστω !!!!