xiaomi redmi note 4 (nikel)
-
-
Έχεις μπερδευτει λιγάκι νομίζω. Η Xiaomi θα σου δώσει απλά έγκριση για ξεκλείδωμα του bootloader. Θα πρέπει μετά να τον ξεκλειδώσεις εσύ με τον παρακάτω οδηγό
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
To twrp δεν είναι bootloader αλλά custom recovery που σου επιτρέπει να εγκαθιστάς στο κινητό custom roms όπως η Ελληνική.
Κάνε ένα καλό διάβασμα στους οδηγούς πρωτού κάνεις κάτι.
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
εαν βαλω το twrp χρειαζεται να περημενω και ξεκλειδωμα bootloader απο τη xiaomi η δεν ειναι αναγκαιο ? γιατι κατι τετοιο εχω διαβασει
-
-
Αν δεν ξεκλειδώσεις δεν μπορείς να περάσεις twrp. (Με πρόλαβε ο προλαλήσας)
-
οποτε περημενω αναγκαστικα και μετα να δω τη θα κανω. το μονο προβλημα μου ειναι τα ελληνικα και οτι μου τρωνε μνημη ram οι εφαρμογε google που δεν χρεισιμοποιο. σε dev εκδοση official μπορω να απενεργοποιησω τις εφαρμογες google books κτλπ. ?
-
Μόνο αν rootαρεις και χρησιμοποιήσεις ειδική εφαρμογή θα μπορέσεις να απεγκαταστησεις τις εφαρμογές Google. Ή βάζεις ελληνική.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Διαβάζω την συζήτηση που κάνετε και με ενδιαφέρει ιδιαίτερα , θέλω να βάλω την Ελληνική γλώσσα στο κινητό μου. Σε προηγούμενο σχόλια βλέπω << 1. Να περάσεις μια Official Global Developer η οποία έχει και Ελληνικά, κατεβάζοντας την από εδώ και να την περάσεις στο κινητό μέσω του ενσωματωμένου updater του κινητού >>
Η διαδικασία αυτή είναι ποιώ εύκολη από το να ξεκλειδώσω τον bootloader ?
Τι διαφορά υπάρχει από το να βάλω Ελληνική ROM ? -
Πολύ πιο εύκολη Έχεις ήδη Global rom οπότε μέσω του ενσωματωμένου Updater περνάς εύκολα την Official Global.
-
Υπάρχουν. Οι ελληνικές έχουν διάφορα optimization tweaks. Για λεπτομέρειες κοίτα στο νήμα των roms
Δυστυχώς η έκδοση για την οποία μιλάμε δεν έχει Ελληνικά ... η εγώ κάνω λάθος στην εγκατάσταση ??
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα