Τότε τι wipe λες αφού δεν έχεις TWRP.
xiaomi redmi note 4 (nikel)
-
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Τότε τι wipe λες αφού δεν έχεις TWRP.
-
-
Εννοείς στον default recovery; Πάντως όσες φορές έκανα αλλαγή από Global σε Developer δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι. Μόνο ενημέρωση με τον default updater. ---> Chose Update Package -----> Επιλογή του zip της Global Developer μέσα από το κινητό.
-
και κατι ακομα εχω παρει αδεια ξεκλειδωματος bootloader αλλα στο 50% με κολαει βγαζει το παρακατω μυνημα γιατι? ξερει κανεις τι φταιε? μπορω σε stable εκδοση να ξεκλειδωσω η πρεπει να παω πρωτα σε dev ? ευχαριστω
=============== Φεβ 27th 2017, 11:15am ===============
για default ενοουσα george -
Πολλά μπορεί να ευθύνονται...
Κατ' αρχάς πρέπει να ξεκλειδώσεις με china developer rom
Θα πρέπει ο λογαριασμός σου να είναι 100% verified.
Να έχεις τον ίδιο λογαριασμό και στο κινητό και στο unlock tool
Να έχεις τους σωστούς drivers
και άλλα πολλά που αναφέρονται σε αυτόν τον οδηγο -----> Ξεκλείδωμα του Bootloader. -
activated ειναι και επαληθευμενος ο λογαριασμος μου μεσω email και αριθμο κινητου drivers ειναι ενταξει γιατι τις εντολες adb τις τρεχει και απανταει το κινητο κανονικα fastboot reboot κτλπ. σε κατασταση fastboot , το μονο που δεν εχω ειναι εκδοση dev . δηλαδη σε stable δεν ξεκλειδωνει σιγουρα? εχω ασχοληθει αρκετα με εντολες adb ακομα και με εντολες sideload και διαχειρηση αρχειων απλα με xiaomi δεν εχω ξαναασχοληθη. εαν μου στειλει καποιος το bootloader ξεκλειδοτο και τον φορτοσω στο κινητο θα το παρει? η εχει καμια ασφαλεια η xiaomi και θα το απορηψει?
-
Με global stable δεν ξεκλειδώνεις δυστυχώς. O bootloader πρέπει να ξεκλειδωθεί στη συσκευή σου με τον οδηγό που σου παρέθεσα προηγουμένως.
Ο/H tout.pan έγραψε:
εαν μου στειλει καποιος το bootloader ξεκλειδοτο και τον φορτοσω στο κινητο θα το παρει? η εχει καμια ασφαλεια η xiaomi και θα το απορηψει?
Αυτό που λες δεν γίνεται! -
ευχαριστω παρα πολυ
-
@tout.pan, καλό θα ήταν να μην ανοίγεις συνέχεια τα ίδια θέματα, τις ίδιες απαντήσεις θα πάρεις είτε σε 1 είτε σε 50, όπως έχει ήδη γίνει...εκτός αυτού υπάρχει ΣΟΒΑΡΟΣ κίνδυνος να κάνεις ζημιά στην συσκευή στο τέλος.
Επικεντρώσου εδώ και μόνο εδώ για να κάνεις unlock και ακολούθα τις οδηγίες που ήδη έχεις λάβει
Καλή Σαρακοστή
=============== Φεβ 27th 2017, 12:32pm ===============
Ο/H tout.pan έγραψε:
ποια ειναι η διαδικασια με κλειδομενο bootloader να παω απο stable εκδοση σε development εκδοση official παντα εννωω
Ισχύουν όλες οι απαντήσεις των 3 τελευταίων σελίδων που έχεις ήδη λάβει
Και πάλι Καλή Σαρακοστή -
@tout.pan ειχα το ιδιο προβλημα με σενα οτι σου ειπαν τα παιδια κανε.βαλε Global Developer με το updtaer απο το κινητο και μετα θα σε ξεκλειδωσει ο bootloader αφου εχεις τσεκαρει οτι σου ειπε ο @George Kaggelaris.καλη επιτυχια.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα