Δεν το είχες κάνει τόση ώρα ? :p Θα σε βαρέσω ! Προφανώς και θέλει format την πρώτη φορά που θα πας σε custom ROM για να σπάσει το forced encryption του Android που επιβάλλει η επίσημη ROM. Άνοιξε τώρα ? Ποια πέρασες τελικά ?Ο/H mparaxir έγραψε:
εφτιαξεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ολεεεεε με format dataΟ/H BanditGR έγραψε:
device unlocked:true
device critical unlocked:true
...αυτό σημαίνει ότι είσαι ξεκλείδωτος ρε συ. Μήπως το Mi Unlock tool σου έγραφε "No need to unlock this device" από τη μέση και κάτω ? Μήπως να βάλεις καμιά φώτο από fastboot μετά την εντολή αλλά και από το Unlock tool μη λέμε λόγια του αέρα ?
[XTRV-7.2.23/24] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 28/2 03:15)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
οχι δεν το είχα κάνει αφού στο οδηγό δεν έλεγε για format data.κωστα την δικιά μας έβαλα την ελληνική δουλεύει μία χαρά.βρε Κώστα που το βάζεις για απεριόριστο στις λήψεις;Γιατί πάω να κατεβάσω από το play store και γράφει αναμονή για wifi ενώ έχω.κατι ρυθμίζεις αλλά με τα νέα μενού δεν ξέρω που το εχει
-
Ο/H giorgiog13 έγραψε:
Καλα μου παιδακια....ειδατε καθολου το μηνυμα μου σχετικα με το bluetooth;; Ξερουμε τι φταιει;;
Δεν αποκλείεται να υπάρχει Bug, αλλά αν είναι τόσο σοβαρό, μείνε στην προηγούμενη Version που σου δουλεύει καλύτερα, μέχρι την επόμενη Παρασκευή. -
Με τα μυνήματα είστε όλοι εντάξει με τους 160 χαρακτήρες; εδώ διάβασα πως άλλος γράφει 160 και με μικρά... Εγώ πάλι ούτε κεφαλαία ούτε μικρά φυσικά.
-
Τελικα την εβαλα την ρομ, ολα οκ, αυτο που παρατήρησα ειναι αυτο τα 'χαζο' μήνυμα που λεει κατι για την καρτα οτι δεν ειναι ενεργη αλλα κατα τα αλλα ολα οκ, επισης ενω αλλαζω την εικονα στο screen lock δηχνει οτι αλλαζει αλλα στην ουσια μενει η ιδια, σε γενικες γραμμες ολα οκ.
-
Ο/H mparaxir έγραψε:
εφτιαξεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ολεεεεε με format data
-
@mparaxir
Μολις τώρα διάβασα τα μηνύματα και έχω αρρωστήσει ...
Θα πρέπει να μπεί στους οδηγούς για όλες τις νέες συσκευές το format data , κουραστηκα πλέον να το γράφω παντού σε κάθε τοπικ συσκευών και σήμερα που ήμουν αρκετές ώρες εκτός φόρουμ πέσαμε στη περίπτωση σου ..
Το format data πλέον είναι ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΟ αμέσως μετά την εγκατάσταση του twrp , μόνο έτσι μπορούμε να προχωρήσουμε σε σίγουρο και ασφαλή φλασαρισμα πλεον.
Μιας και είσαι ο πρώτος που έχει την συσκευή θα θέλαμε ενημέρωση για τη ρομ , ώστε να την έχουμε όπως πρέπει στο επόμενο update ..
EDIT
Για τα υπόλοιπα που είδα , θα ελεγχθούν όλα σε λίγο , είμαστε standby αυτή τη βδομάδα όλοι όπως βλέπετε , από την Παρασκευή αίμα μας πάει , φαίνεται τα τσουξανε καλά οι Κινέζοι που μπήκανε στο νέο έτος τους και δώσανε ρεσιτάλ αυτή τη βδομάδα .. -
-
Ο/H Perarg έγραψε:
Με τα μυνήματα είστε όλοι εντάξει με τους 160 χαρακτήρες; εδώ διάβασα πως άλλος γράφει 160 και με μικρά... Εγώ πάλι ούτε κεφαλαία ούτε μικρά φυσικά.
-
Λοιπον μιας και εχω εγκαταστησει την παρακατω ρομ, παρατηρησα μερικα πραγματα : 1)τα led ειδοποιησεων δεν δουλευουν παρα μονο αυτο της φόρτισης 2)ενω αλλαζω την εικονα στο screen lock ενω δηχνει οτι αλλαζει στην ουσια δεν αλλαζει 3)εμφανιζει στις ειδοποιησεις οτι και καλα δεν εχει ενεργοποιηθεί η sim κατι τετοιο. Να πω οτι εχω το Xiaomi Redmi Note 2 Prime(32gb) Αν δω κατι αλλο παλι θα γραψω.
-
πολυ καλη αυτη ηεκδοση σε REDMI NOTE 3G το μονο κακο που εχει αν και ξαναεβαλα χειροκεινητα τις ρυθμηεις για τα δεδομενα δεν μπορω να πιασω Η+ με τιποτα
κατα αλλα το τηλεφωνο παει σφαιρα
=============== Μαρ 1st 2017, 1:39am ===============
Ο/H giannhs7 έγραψε:
Λοιπον μιας και εχω εγκαταστησει την παρακατω ρομ, παρατηρησα μερικα πραγματα : 1)τα led ειδοποιησεων δεν δουλευουν παρα μονο αυτο της φόρτισης 2)ενω αλλαζω την εικονα στο screen lock ενω δηχνει οτι αλλαζει στην ουσια δεν αλλαζει 3)εμφανιζει στις ειδοποιησεις οτι και καλα δεν εχει ενεργοποιηθεί η sim κατι τετοιο. Να πω οτι εχω το Xiaomi Redmi Note 2 Prime(32gb) Αν δω κατι αλλο παλι θα γραψω.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα