[XTRV-7.2.23/24] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 28/2 03:15)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Για την μπταρια ποια εφαρμογη ειναι, οταν ειναι χαμηλή που αναβοσβηνει συνεχεια;
=============== Μαρ 1st 2017, 1:56am ===============
Αυτο που ειπα για το θεμα με την ταπετσαρία screen lock πο οτι βλεπω το διόρθωσα απλα απενεργοποιοντας τις καθημερινες ταπετσαριες
=============== Μαρ 1st 2017, 3:06am ===============
Ενεργοποιησα το led ειδοποιηση για το messenger και δεν δουλευει -
@derveni
Κατσε και γράφε τα όλη την ώρα , και δεν τελείωσε έχουμε ακόμα κι άλλους στη σειρά για format data -
Ο/H Perarg έγραψε:
Με τα μυνήματα είστε όλοι εντάξει με τους 160 χαρακτήρες; εδώ διάβασα πως άλλος γράφει 160 και με μικρά... Εγώ πάλι ούτε κεφαλαία ούτε μικρά φυσικά.
Κατέβασε το fix από εδώ. -
[Changelog - Global] MIUI 8 Global Beta ROM 7.3.2 Changelog Preview: Screen Recorder, Gallery .
1. Screen Recorder app
This is one of my favorite features!! There are plenty of screencasting apps in the market currently with the fact that most of them are paid apps. Choosing a reliable and handy screencast app is like 'finding a needle in the haystack'. But, no worries, today I am going to introduce our MIUI exclusive screencasting app - Screen Recorder ( Let's give a round of applause to our MIUI developers!)
Scenarios
The ‘Screen Recorder’ can be used in the following scenarios and there are a lot more to be explored:
1) To record and to make 'Gaming Commentary' videos.
2) To record and share 'App Tutorial' videos.
3) To record 'Bug reproduction' videos.
4) To record 'The Most Boring' videos.
Features
1) Root-free. More secured.
2) A neat UI panel with easy to get started.
3) Commentary supported.
4) Floating Pause/Play Button. (Invisible in Playback).
5) Customizable Resolution, Video quality, and Frame rate
6) All on-screen operations/physical button press can be recorded.
7) Able to browse, playback, delete and share your recorded videos.
2. Gallery - Renaming albums
Sometimes, you may want to change the third-party apps' albums names. For example, you may want to change the name of "Facebook Albums" or the name of "Instagram Albums". From now on, you just need to long press the albums and rename it.
Full changelog will be posted on Friday as usual. Please stay tuned!
ΑΜΗΝ !!!!!!!!!!!!!
" Γεωπόνος”
-
καλημερες.
να ενημερωσω ευκαιρια ειναι γιατι ειμαι σπιτι εχω δυο ημερες αδεια αυτο ελεγα εχθες στον κωστα απο την κυριακη ειμαι κρεβατωμενος με γαστρεντεριτιδα,εχθες ισιωσα και ετσι καναμε δουλεια με το κινητο.
λοιπον να ενημερωσω οσο αφορα το κινητο μου redmi note 4x και οσοι το παρουν κτλ.
1.στην αρχη στο ξεκλειδωμα λιγοοο με παιδεψε παρολου που ειχε μεσα την stable official κινεζικη,το τσεκαρα εδω που εχει αναρτησει ενα παιδι(spiderman3) πως να ξεχωρισουμε τις ρομ,το tool εφτανε μεχρι το 50%και μετα ελεγε δεν μπορει να βρει την συσκευη.ετσι παλι με οδηγο απο εδω του(
lallasgr)πηγα στο i.mi.com,ωστε να κανω find device και ετσι ξεκωλησε,εννοοειτε οτι ειχα κανει αποσυνδεση λογαριασμου απο το ρυζακι και απο το latte ωστε να υπαρχει ενας λογαριασμος που ειχα βαλει στο redmi note 4x.
2.αφου εγινε το ξεκλειδωμα λεω ουφ ευκολα πραγματα μενει να βαλω την recovery μεσω fastboot,ελα ντε που δεν θυμομουν καθολου την διαδικασια παλι καλα με βοηθησε ο banditgr και ετσι μπηκε το recovery rebbot στο recovery.
ειχα ηδη περασει στο κινητο και στην sd καρτα για καλο και για κακο την δικια μας την ελληνικη ρομ,λοιπον οποτε factory reset εγκατασταση ρομ wipe chase davlik μετα και επανεκκινηση,εδω αποδειχθηκε ενα μεγαλο λαθος δεν ξερω αμα αναφερετε στους οδηγους αμα αναφερετε ζητω ταπεινα συγνωμη,μαλλον απο την βιασυνη μου.συνιστω παιδια οσοι παρετε καινουργιο xiaomi ξανα και ξανα διαβασμα τους οδηγους εγω το εκανα αυτο αλλα μαλλον που ξεφυγε,τελοσπαντον πριν κανετε factory reset πρεπει να κανετε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το τονισα αυτο format data αλλιως θα εχετε το θεμα το δικο μου.
τι εγινε δηλαδη εχθες,αφου εκανα facory reset και οχι format data και περαστηκε η ελληνικη ρομ οταν πηγε να μπει στο κινητο αφου φορτωσανε οι 3 τελιτες ολα καλα εβγαζε συνεχεια το κινητο μυνημα οτι η ταδε η λειτουργια σταματησε να δουλευει,με αποτελεσμα το κινητο να μην δουλευει να μην μπορεις καν να το σεταρεις!!!!
εκει επηξα παλι καλα εμφανιστηκε και ο δημητρης miu-art και ξανα ο banditgr που τον ειχα τρελανει το πως να φλασαρω την recovery μεσω fastboot(αληθεια υπαρχει οδηγος για αυτο?εψαχνα στο φορουμ δεν βρηκα αμα υπαρχει ας καρφιτσωθει ειναι σημαντικο γενικα τις εντολες δεν θυμομουν)και ειπαμε να βαλουμε την δικια τους την αγγλοκινεζκινη,παιδια μην την βαλετε το εκανα και το κινητο παγωσε ηταν λαθος,απλα λεω ολα τα βηματα.
τελος επρεπε να γινει απο την αρχη FORMAT DATA.αυτη ηταν η εμπειρια μου η χθεσινη.
λοιπον το διαταφτα σημερα τι παρατηρησα,παρολου που το εχω βαλει να εχει 2g στα δυκτια αυτο ειναι κολημενο στα 4g ελπιζω να διορθωθει,ενα αλλον δυστηχως απο το play store δεν μπορει να κατεβασει εφαρομγες μεσω wifi συνεχεια γραφει αναμονη για wifi κατι καναμε εχθες με τον banditgr να κανουμε πρωτα εκαθαριση στην εφαρμογη τιποτα δεν δουλεψε καναμε αναβαθμιση στην εφαρμογη κατεβαζοντας αρχειο apk απο τον υπολογιστη ωστε να αναβαθμισουμε το play store ουτε αυτο δουλεψε,το μονο ποου δουλεψε απο τον υπολογιστη μπηκα στις υπηρεσιες google play που μου το ειπε ο badnitgr ωστε απο εκει να δωσω εντολη να κατεβασει εφαρμογες και παινχιδια στο κινητο μονο ετσι δουλεψε δηλαδη απο τον υπολογιστη.
ενα αλλο στο κινητο παρατηρησα εχουν μεινει μαλλον καταλοιπα κινεζικα?παντος εχει πολλες γλωσες παιδια δεν εχει την ελληνικη και την αγγλικη και αντε αλλες δυο με την δικια μας ρομ απο τι θυμαμε εχει και αλλες γλωσσες αρκετες πιστευω με τον καιρο να αφερεθουν αυτα.
εγω λεω σημερα να του κανω ξανα ενα format data και μετα fr γιατι με τα χθεσινα βαλε βγαλε ρομ ελληνικη αγγλοκινεζικη πρεπει να τα εχει μπερδεψει λιγο το κινητο για να εχω και μια εικονα ποιο καθαρη.
αυτα τα λιγα ελπιζω να μην σας κουρασα. -
-
μπορει καποιος να μου πει γιατι δεν βγηκε για το REDMI NOTE 4G κατι νεο ??????
μηπως δεν θα ξανα ασχοληθουν με αυτη τη συσκευη ?????
ρωταω ωστε να ξερω και να μην περιμενω τσαμπα αναβαθμισεις πλεον..........
" Γεωπόνος”
-
Ο/H giannhs7 έγραψε:
Λοιπον μιας και εχω εγκαταστησει την παρακατω ρομ, παρατηρησα μερικα πραγματα : 1)τα led ειδοποιησεων δεν δουλευουν παρα μονο αυτο της φόρτισης 2)ενω αλλαζω την εικονα στο screen lock ενω δηχνει οτι αλλαζει στην ουσια δεν αλλαζει 3)εμφανιζει στις ειδοποιησεις οτι και καλα δεν εχει ενεργοποιηθεί η sim κατι τετοιο. Να πω οτι εχω το Xiaomi Redmi Note 2 Prime(32gb) Αν δω κατι αλλο παλι θα γραψω.
Ο/H giannhs7 έγραψε:
@dnomikos Ποτε θα έχουμε fixes σχετικα με αυτα που αναφερα σε προηγούμενα post;
Ενδεικτικά, πιθανές λύσεις για τα παραπάνω που ανέφερες:
1) Ρυθμίσεις > Γραμμή κατάστασης > Διαχείριση ειδοποιήσεων. Κοίτα αν είναι ενεργός ο διακόπτης "LED ειδοποιήσεων" στην εφαρμογή που θέλεις. Αν είναι ανοικτός και δεν έχεις ειδοποίηση, κλείστον και άνοιξέ τον ξανά.
2) Βάλε το προεπιλεγμένο (default) θέμα που έχει μέσα η ROM και ξαναδοκίμασε.
3)Αυτό έχει σχέση με τις υπηρεσίες Xiaomi (Εύρεση συσκευής, Mi Message κλπ). Ενεργοποίησε την κάρτα SIM ή αγνόησε το μήνυμα που βγαίνει κατά καιρούς.
Ο/H Giannisagal έγραψε:
μπορει καποιος να μου πει γιατι δεν βγηκε για το REDMI NOTE 4G κατι νεο ??????
μηπως δεν θα ξανα ασχοληθουν με αυτη τη συσκευη ?????
ρωταω ωστε να ξερω και να μην περιμενω τσαμπα αναβαθμισεις πλεον..........
-
@dnomikos Απο εδω μεσα κανεις δεν εχει βαλει την εκδοση που εβαλα εγω στο xiaomi redmi note 2 και ετσι δεν μπορω να βρω καποιον για να μου πει τι να κανω και αν οντως εχει και εκεινος το ιδιο θεμα. Οποτε πιστεύω οτι πρεπει να το ψαξετε, διοτι αν δεν γινει τιποτα θα γυρησω σε αυτην που ειχα πριν αναγκαστικα.
-
@giannhs7
Πήγαινε , ρυθμισεις/εφαρμογές/ληφθείσες/.. μπες στην εφαρμογή που έχεις θέμα με τα led και στην πρώτη επιλογή "ειδοποιήσεις" , τσεκαρε κι απο'κει για τα led..
Και ποια είναι αυτή η ρομ που δεν έχει βάλει κανείς εκτός από σένα ??
@mparaxir
Το καλύτερο θα είναι όπως είπες να κάνεις άλλη μία εγκατάσταση σωστά από την αρχή..
Μετά ενημέρωσε πάλι για να δούμε αν έχεις θέματα ή διορθώθηκαν .. -
Μιλαω για την ρομ για το συγκεκριμένο κινητο, κατι παω να κανω με τα led btw.
=============== Μαρ 1st 2017, 10:39am ===============
Τελικα αυτο με τα led το εφτιαξα τουλάχιστον στο messenger, θα δω πως θα παει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα