Ναι, κάνε Flash και πάλι την ROM, για να σου περάσει το original MMS.Ο/H markito έγραψε:
Λες να ξαναπεράσω τη ρομ και τότε να δω?
[XTRV-7.2.23/24] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 28/2 03:15)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H markito έγραψε:
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H markito έγραψε:
Με τη δικιά μας είμαι.
Ευχαριστώ πολυ!
-
Εντάξει το φλασαρα. Όπως την αρχή δεν έχω 160 χαρακτήρες.
Πατώντας 2 φορές εντερ ξεκινάει με 158 και μόλις γράψω το πρώτο γράμμα πάει 67 -
Ο/H markito έγραψε:
Εντάξει το φλασαρα. Όπως την αρχή δεν έχω 160 χαρακτήρες.
Πατώντας 2 φορές εντερ ξεκινάει με 158 και μόλις γράψω το πρώτο γράμμα πάει 67
-
-
Ο/H markito έγραψε:
Το έκανα. Δεν άλλαξε τίποτα. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει άλλος με Mi5 με την τελευταία ρομ να μας πει αν έχει το ίδιο θέμα
-
Τουλάχιστον έρχονται οι ειδοποιήσεις τώρα
-
να επιβεβαιώσω τον φίλο παραπάνω ούτε στο Redmi pro γράφει με 160 χαρακτηρες στα μηνύματα στην ελληνική γλώσσα, στα αγγλικά γράφει κανονικά με 160. Επίσης παρατήρησα κάποια κολλήματα και force close κατά το σερφαρισμα στο internet. Έχω την 7.2.24 αλλά θα πάω πίσω στην 7.2.16 η οποία δεν έχει προβλήματα.
-
Ο/H markito έγραψε:
Τουλάχιστον έρχονται οι ειδοποιήσεις τώρα
Ο/H princegr έγραψε:
να επιβεβαιώσω τον φίλο παραπάνω ούτε στο Redmi pro γράφει με 160 χαρακτηρες στα μηνύματα στην ελληνική γλώσσα, στα αγγλικά γράφει κανονικά με 160. Επίσης παρατήρησα κάποια κολλήματα και force close κατά το σερφαρισμα στο internet. Έχω την 7.2.24 αλλά θα πάω πίσω στην 7.2.16 η οποία δεν έχει προβλήματα.
Επειδή η ομάδα ανάπτυξης της κάθε official του κάθε κινητού είναι διαφορετική και δειγματολειπτικά βλέπω μικρές διαφορές, δοκιμάστε να γράψετε μόνο κεφαλαία σε περίπτωση που δεν έχετε 160 χαρακτήρες. Μην ξεχνάτε να πατάτε στην αρχή του μηνύματος δυο φορές enter για να σας βγάζει δεξιά τους χαρακτήρες που απομένουν...(για να μην είστε αναγκασμένοι να γράφεται με τις ώρες). Ισως σε μερικά κινητά να μην δουλεύει ακόμα σωστά, ίσως σε άλλα να θέλει μόνο κεφαλαία...Κάθε αρχή και δύσκολη -
-
Ο/H Trickle έγραψε:
Αν και δεν χρησιμοποιώ μηνύματα δεν νομίζω ότι εχω 160 χαρακτήρες σε mi5 pro
Πρέπει να υπάρχει κάποιο λάθος στον κώδικα... Αν γράψετε με κεφαλαία τα Ελληνικά γράμματα που δεν είναι κοινά με τα Αγγλικά (Γ,Δ,Θ,Λ,Ξ,Π,Σ,Φ,Ψ,Ω), δουλεύει σωστά.
Το ψάχνουμε να δούμε γιατί δουλεύει διαφορετικά σε διάφορα κινητά και τι μπορούμε να κάνουμε... -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα