Ενεργοποιήστε το Doze στις Xiaomi συσκευές για μεγαλύτερη εξοικονόμηση μπαταρίας
-
-
Null Device = δεν βλέπει συνδεδεμένο τίποτα...
Δες στο Device Manager μήπως έχεις καμία συσκευή με θαυμαστικό... -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Δες στο Device Manager μήπως έχεις καμία συσκευή με θαυμαστικό..
-
αχαχαχαχα.
Εγώ περίμενα να δω μία συσκευή με θαυμαστικό και βλέπω 3....
Δεν λέω τα τις 100στήσεις αλλά έχεις πρόβλημα με Driver.
Κάνε Connect - Disconnect την συσκευή σου, και όσο είσαι στο Device Manager, δες ποια συσκευή εμφανίζεται - εξαφανίζεται.
Αυτή που βρήκες, κάνε δεξί κλικ επάνω της και επέλεξε Update Driver, και με manual τρόπο δες μήπως σου δώσει καμία επιλογή για εγκατάσταση κάποιου Driver με όνομα Android ADB.
Αν δεν βρεις κάτι σχετικό, με μία εγκατάσταση και πάλι του Mi Flash θα σου βάλει και drivers, που προφανώς θα σου δουλεύουν μετά από Reboot στο PC. -
-
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Δώσε authorization στη συσκευή σου, με το που κάνεις adb devices πρέπει να έχει πεταχτεί ένα παράθυρο στο κινητό για ασφαλή σύνδεση. Επέτρεψέ τη και μετααααααα θα δουλέψει
-
Τέλος....
-
Άξιζε τον κόπο η όλη φάση όχι για τον άσσο που ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα έπαιρνε ο φίλος μας, αλλά γιατί κατάφερε έτσι να διορθώσει ένα πρόβλημα που ούτε καν γνώριζε ότι είχε (και ίσως να το έβρισκε μπροστά του κάποια στιγμή).
-
ενδιαφερον φαινεται θα το δοκιμασω αν και δεν εχω καποιο σοβαρο προβλημα με μπαταρια
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
αλλά γιατί κατάφερε έτσι να διορθώσει ένα πρόβλημα που ούτε καν γνώριζε ότι είχε (και ίσως να το έβρισκε μπροστά του κάποια στιγμή).
-
Για όλα υπάρχουν λύσεις βρε...
Αρκεί να υπάρχει διαθέσιμος χρόνος και συνεργασία.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες