Παίρνω τηλέφωνα και οι πωλητές δεν γνωρίζουν και ούτε το έχουν και μπροστά τους για τους πω τι να κοιτάξουν πάνω στο κουτί.
Redmi note 4X - stable global version
-
-
Λίγοι πωλητές και καταστήματα ξέρουν τι πουλάνε. Και αυτό κάνει τη διαφορά. Σε κάποια καταστήματα ο πελάτης φεύγει μια ώρα μετά την αγορά γιατί ενημερώνεται, για το τηλέφωνό που αγόρασε, παίρνει μια βασική εκπαίδευση, για τα μη και τα πρέπει στη χρήση του και σετάρετε μπροστά του, σύμφωνα με τα γούστα και τις ανάγκες του. Και χωρίς έξτρα χρέωση.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Το παρήγγειλα χθες (την global version) απο το mymegastore.gr. Λογικά αύριο μεθαύριο θα το έχω.
Ποιά βήματα πρέπει να κάνω μετά για να περάσω την ελληνική ρομ; Μια απλή ανα φορά μου αρκεί, θα ψάξω μετά στους οδηγούς για το καθετί.
Edit 10/10/2017:
Σήμερα παρέλαβα.
Απαράδεκτη η Γενική Ταχυδρομική, ήρθαν χωρίς να με πάρουν τηλέφωνο, άφησαν ειδοποίηση και πήγα να το πάρω μόνος μου απο τα γραφεία τους στην Τούμπα.
Το κινητό ήρθε χωρίς Ευρωπαϊκό αντάπτορα. Πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα και θα μου στείλουν αύριο.
Επίσης μου έστειλαν μαύρη θήκη σιλικόνης αντί για την μπλε που παρήγγειλα αλλά τέλος πάντων.
Ξεκινάω να δω πώς θα περάσω την ελληνική ρομ, δεν εχω ιδεα, αλλα για να δουμε...
Παίδες (εχω την global rom ακομη) είναι λογικό να έχω μονο 1.3GB rom διαθέσιμα; Δεν εχω προλάβει να εγκαταστήσω τίποτα ακομη -
παιδια μια βοηθεια... δεν ξερω αν ειναι το σωστο μερος γ ν ρωτησω... θελω ν περασω την MIUI 8.5.8.0 γ ν παρω την ενημερωση γ το MIUI 9 κ ν κρατησω το TWRP... στην TWRP τι κανω Swipe?? Cache, Dalvik Cache και Data ή Cache, Dalvik Cache, System, Internal Storage και data???
υπενθυμιζω παω απο XTRV arΩma dev rom (7.9.19) στην Official 8.5.8.0 -
Δεν γίνεται μέσω twrp φίλε μου να περάσεις official.....
Δείξε σε παρακαλώ μια φώτο από Ρυθμίσεις ==> Σχετικά με το τηλέφωνο.Open-source is the future -
εε μολις το εκανα με LazyFlasher
και τελικα ολα πηγαν μια χαρα... flashαρα και το Dolby Atmos και τρ κανει restore το backup που ειχα -
Το lazyflasher είναι για να βάλεις twrp σε official rom
Για φλασάρισμα φαντάζομαι ακολούθησες αυτή τη διαδικασία ==> Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon).
Αφού τα κατάφερες μια χαρά no problemOpen-source is the future -
-
Με fastboot rom θα χάσεις το twrp αλλά μετά το περνάς με εντολές adb flash και το lazyflasher και είσαι ok
Redmi Note 3 pro -
@Dimos Foutsis Περνάς την official και μετά περνάς το twrp και το lazyflasher!
ΠΡΟΣΟΧΗ μην ξεχάσεις να βάλεις το lazyflasher γιατί θα πέσεις σε bootloop!
Εδώ και ένας οδηγός για να δεις τα βήματαOpen-source is the future -
Παιδιά εξηγήστε μου κάτι γιατί έχω μπερδευτεί. Μέχρι πρόσφατα είχα global stable beta 7.11.16. Τώρα έβαλα την 9.0.3.0 σταθερή. Επειδή δεν έχω χρόνο και κάθε φορά μπαίνει και κάποια καινούργια, να το αφήσω ως έχει να τελειώνουμε?
-
H 7.11.16 ήταν developer rom, με κύκλο αναβάθμισης κάθε βδομάδα. Η rom που έχεις τώρα είναι η stable. Σε αυτή θα έχεις πιο αραιά αναβαθμίσεις. Κάθε φορά που θα/αν υπάρχουν διορθώσεις ή όταν θα αναβαθμίζεται με νέες δυνατότητες. Αν είσα ικανοποιημένος με τη λειτουργία του κινητού σου, μένεις με αυτή.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα