Ακολουθησα τον οδηγο και όλα ομορφα και ωραια, η συσκευή αναγνωρίζεται κανονικα και σε fastboot μπαινει. Αλλα στο mi pc suite συνεχιζει να μου λεει ότι το κινητο θελει αναβαθμιση για να συνδεθει. Το κινητο είναι mido και φοραει την 8.5.4.0 stable, ομως και στην προηγουμενη stable το ιδιο επαιζε... Στο xda και στο forum της xiaomi λενε πως είναι θεμα του suite γιατι δεν μπορει λεει να αναγνωρισει συσκευες με nougat και marshmellow καθως εχει σταματησει το development. Ξερωγω υπαρχει κανας τροπος να μονταριστεί το ζητημα η ουτε καν;
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
- Οδηγός
- Driver
- Xiaomi
-
-
Μην ασχολείσαι με το mi pc suite δεν είναι συμβατό.
-
Παιδια καλησπερα. Προσφατα ιδιοκτητης ενος Redmi 4A 2/32 και για πρωτη φορα ιδιοκτητης Xiaomi.Ξεκινησα την εγκατασταση drivers στον υπολογιστη, αλλα δεν αρχισα καλα. Το κινητο κολλησε στο FASTBOOT, ειναι μονιμα αναμμενο (το μπαρμπαδελι με το πρασινο καπελλακι) και δεν γνωριζω πως να παω πισω. Μηπως το μπρικαρα? Πως βγαινω απο εδω?
Ευχαριστω. -
Πάτησε το Power συνέχεια και θα βγεις
-
Ουφ, το κρατησα πατημενο και εκανε reboot..πηγε η ψυχη μου στην κουλουρη..πανω που ετοιμαζομουν να κανω ερωτησεις για την εγκατασταση των drivers..Σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση στην μαλλον "χαζη" (λιαν επιεικης χαρακτηρισμος) ερωτηση μου.
Τωρα μπορω να κανω τις ερωτησεις μου. Ειμαι στη φαση που τσεκαρω την διαχειριση συσκευων αλλα μαλλον τα πραγματα δεν πηγαν καλα (windows 7, 64Bit). Βλεπω ερωτηματικα..Για να ειμαι σαφεστερος ανεβαζω δυο screenshots. Που κολλαει το πραγμα?
Ευχαριστω προκαταβολικα. -
Καλημέρα. Έκανες πρώτα απενεργοποίηση του ελέγχου ψηφιακής υπογραφής;
Το πρόγραμμα για εγκατάσταση των προγραμμάτων οδήγησης το έτρεξες;
-
Καλημερα και σε σενα συνονοματε. Εκανα αυτα που με ρωτας οπως και ολα οσα αναφερει ο δηγος, μεχρι το σημειο που τσεκαρουμε τη διαχειριση συσκευων (ακριβως μετα απο το τσεκαρισμα του USB debugging). Απο δω και περα αρχιζω και το χανω, εμφανιζονται δηλ τα κιτρινα ερωτηματικα οπως εδειξα στα συνημμενα αν και το κινητο αναγνωριζεται οπως φαινεται πιο κατω.. Μηπως να τα ξανακανω ενα χερι απο την αρχη αυτα που αναφερεις? Λεω εγω τωρα..
Ευχαριστω. -
-
Καλησπερα. Δυστυχως τιποτα. Ξαναεκανα την απενεργοποιηση ελεγχου της ψηφιακης υπογραφης (με τον τροπο του F8 αυτη τη φορα για να σιγουρευτω - εμφανιστηκε η ενδειξη κατω δεξια) και ετρεξα παλι το 3 αλλα στη διαχειριση συσκευων εμφανιζονται παλι τα ερωτηματικα, οπως στις φωτο που εχω ανεβασει στο προηγουμενο post μου. Αδιεξοδο..
-
Παράξενο. Κάνε δεξί κλικ επάνω στη συσκευή που δεν αναγνωρίζεται και προσπάθησε να βάλεις χειροκίνητα τον adb driver.
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0