Για να βάλεις την ελληνική ρομ θα πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσεις τον bootloader, έχεις κάνει αίτηση ώστε να πάρεις έγκριση ?Ο/H brevetoskylo έγραψε:
Κάνω κάτι λάθος;
Ευχαριστω
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
- Οδηγός
- Driver
- Xiaomi
-
-
Αρχικά ανέβασε μια φωτογραφία από τις Ρυθμίσεις->Σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε τη rom που έχεις.
Κάνε επίσης, αν δεν έχεις κάνει, αίτηση για το ξεκλείδωμα του bootloader.
Πώς θα πάρω άδεια για ξεκλείδωμα και πώς γίνεται αυτό;
Αν η rom σου είναι επίσημη, ξεκλειδώνεις, περνάς twrp, κάνεις factory reset και αμέσως φλασάρεις τη rom. -
xiaomi-miui.gr/community/index…com-android-settings-png/
=============== Οκτ 22nd 2017, 6:40pm ===============
xiaomi-miui.gr/community/index…com-android-settings-png/
το τηλεφωνο -
Ωραία, συνέχισε με την αίτηση για το ξεκλείδωμα του bootloader. Μόλις πάρεις έγκριση, δοκίμασε να ξεκλειδώσεις ώστε να αρχίσει να μετράει ο χρόνος των 72 ωρών. Μόλις περάσουν, ξεκλειδώνεις και περνάς την ελληνική rom με τον οδηγό που θα σου δώσουμε.
-
Oi drivers που δεν βλεπει το κιν στο pc δεν εχει αμεσα ρόλο;
-
Γιατί δεν το βλέπει. Μπορείς να ανεβάσεις μια φωτο από τη διαχείριση συσκευών όσο είναι συνδεδεμένο το κινητό στο PC;
-
Δεν το βλεπει ως qualcomm το βλεπει ως android device.
foto σε fastboot h se λειτουργια;
=============== Οκτ 22nd 2017, 7:37pm ===============
με το κινητό σε λειτουργία
=============== Οκτ 22nd 2017, 9:39pm ===============
Ωραια εκανα τη αιτηση και περιμενω.
Σε ξενα fora ειδα πως το 4χ δεν χρειαζεται να μπει σε edl mode, ακομη τουλαχιστον. Ελπιζω να ισχύει -
Μια χαρά έχουν μπει οι drivers. Μη δίνεις σημασία στο edl. Στα νέα μοντέλα δεν λειτουργεί, είναι κλειδωμένο.
Προχωράς με το ξεκλείδωμα του Bootloader. -
1. Αφού έκανες τον έλεγχο για τον bootloader είναι ενταξει από drivers.
2. Σε αυτό το μήνυμα δόθηκαν τα βήματα που πρέπει να κάνεις τώρα.
3. Μόλις ξεκλειδώσεις θα φλασάρεις την ελληνική με αυτόν τον οδηγό Flash Την Ελληνική ρομ στο Redmi Note 4X MIDO
Δεν μίλησε κανείς για edl. Κάθε περίπτωση έχει τη δική της μεθοδολογία. -
Σας ευχαριστώ πολύ όλους,
Αναμένω την επιβεβαίωση για το ξεκλείδωμα και συνεχίζω με τα βήματα που ειπώθηκαν
Εφόσον χρειαστεί θα ξαναενοχλησω, ελπίζω να μην πειράζει! -
Συγχαρητήρια για τη βοηθεια σου!Ειμαι καινουργιος και στη κοινοτητα και στα Xiaomi και στα κολπα περι προγραμματισμου,οποτε οπως καταλαβαινεις δυσκολευομαι λιγο και το κινητο μου δε βοηθαει ιδιαιτερα..εχω ενα redmi pro (Μολις μου ηρθε)και προσπαθω να το συνδεσω και δε μου το βρισκει ο υπολογιστης.εκανα τα παντα οπως αναφερεις αλλα και παλι τζιφος!εχω win7 64bit και στο dev manager,κατω απο το android device μου εχει το Android ADB interface με θαυμαστικο..εχεις καμια ιδεα τι αλλο μπορω να κανω??
-
Δώσε μου λίγο χρόνο, επιστρέφω σπίτι και θα του ρίξω μια ματιά με teamviewer. Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φωτο από τις Ρυθμίσεις =>Σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια rom έχεις;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0