@George Kaggelaris Πολλα μπραβο.Σε windows xp ειναι ηδια διαδικασια?Βεβαια ο @gkalen αφιερωσε πολυ απο τον ελευθερο χρονο του για την επιλυση του προβληματος που εχω.
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
- Οδηγός
- Driver
- Xiaomi
-
-
'Αψογος!
-
-
τελειο για ολους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Νικητας!! -
Άψογος. Έχω να πω ότι ο @George Kaggelaris με βοήθησε απίστευτα μιας και έχω windows vista 32bit και δεν μπορούσα με τίποτα να καταφέρω να περάσω rom σε Redmi Pro. Ο @George Kaggelaris έκανε τα μαγικά του και το αποτέλεσμα είναι τέλειο. Ευχαριστώ για την βοήθεια σε εμένα αλλά και σε όλους εδώ."όπου γης και πατρίς"
-
-
-
@vasiliki_g2425 σε Windows XP δεν το δοκίμασα διότι κατ' εμέ δεν υπήρχε λόγος καθώς το εν λόγω λειτουργικό σύστημα είναι ξεπερασμένο εδώ και καιρό. Άσε που όσοι έχουν windows xp θα έχουν κατά 99.99% τα 32bit οπότε δεν θα λειτουργεί ούτως ή άλλως.
Θα μπορούσα όμως να το δοκιμάσω!! Έτσι για εμπειρία! -
-
-
εγινε δοκιμη με επιτυχια σε redmi 1s....redmi 4pro (markw)....redmi note 3 (hennesy)(2gb ram +3gbram)....redmi 3 pro...redmi pro 64gb (omega)....redmi 2 td.......χιλια μπραβο
George!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Νικητας!! -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
@vasiliki_g2425 σε Windows XP δεν το δοκίμασα διότι κατ' εμέ δεν υπήρχε λόγος καθώς το εν λόγω λειτουργικό σύστημα είναι ξεπερασμένο εδώ και καιρό. Άσε που όσοι έχουν windows xp θα έχουν κατά 99.99% τα 32bit οπότε δεν θα λειτουργεί ούτως ή άλλως.
Θα μπορούσα όμως να το δοκιμάσω!! Έτσι για εμπειρία!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0