Πολύ καλή δουλειά. Σε ευχαριστουμε.
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
- Οδηγός
- Driver
- Xiaomi
-
-
Μπράβο .εξαιρετική δουλειά ο οδηγός σου
-
Μπραβο φιλε...τελειος οδηγος.Εισαι αψογος!!!!!!!!!!
-
Μπράβο φίλε μου. Καλή αρχή.
-
Μπράβο Γιώργο και από εμένα, φαίνεται πως έχεις ρίξει πολλή δουλειά στον οδηγό.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Μπράβο σου καταπληκτική δουλειά Γιώργο, θα λύση τα χέρια σε πολύ κόσμο που ταλαιπωρείτε με τους drivers!
Να γιατί το φόρουμ αυτό πάει μπροστά!!!Xiaomi 13 -
-
Αφιέρωσε ο άνθρωπος κάποιες ώρες να φτιάξει το batch και θα μειώσει κατά πολύ τον χρόνο όλων των υπολοίπων που θα μπλέξουν σε περιπέτειες και σκαλώματα λόγω drivers (ξέρουμε όλοι πόσο συχνά συμβαίνει αυτό).
Επιπλέον θα μειωθεί και ο χρόνος των φίλων εδώ μέσα που τρέχουν να βοηθήσουν πρωί-μεσημέρι-βράδυ με ζέστες-κρύο-βροχή κλπ.
Εξαιρετική υλοποίηση που βασίζεται στην καινοτόμο προσέγγιση. Προφανώς απαιτούνται και τεχνικές γνώσεις αλλά κατ'εμέ έπονται της καινοτομίας της ιδέας και της όρεξης.
Συγχαρητήρια στον δημιουργό καθώς και στην κοινότητα που είναι σε θέση να προσελκύσει τέτοιους ανθρώπους και να τους δώσει πεδίο να αναπτύξουν τις ιδέες τους. Μακάρι να δουλέψει άψογα και να βοηθήσει. -
@annonnaki σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Βοηθήθηκα από τους παλιούς όταν χρειάστηκε, και τώρα με τη σειρά μου βοηθάω κι εγώ με τις γνώσεις που απέκτησα τους νεότερους ώστε να διευκολυνθούν και αυτοί! Το λιγότερο δυνατό που μπορώ να κάνω για αυτήν την εξαιρετική κοινότητα!
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
τώρα με τη σειρά μου βοηθάω κι εγώ με τις γνώσεις που απέκτησα τους νεότερους ώστε να διευκολυνθούν και αυτοί! Το λιγότερο δυνατό που μπορώ να κάνω για αυτήν την εξαιρετική κοινότητα!
Για να μην παρεξηγηθώ το πρώτο μπράβο ήταν για τον οδηγό.. -
-
Χίλια μπράβο συνονόματε,πάντα άψογος καί σε προθέσεις και στην πράξη!!!Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0