Υπάρχει ο οδηγός ίσως να τον προσθέσει εδω σαν συνέχεια του δικού του,για να είναι οι οδηγοί όλοι μαζί, και σε συνέχεια ο ένας με τον άλλο @Trickle δες εδώ xiaomi-miui.gr/community/index…4%CE%B1-Windows-%CF%8764/Ο/H Trickle έγραψε:
ευχαριστουμε Γιώργο, υπάρχει περίπτωση να βάλεις και την ενεργοποίηση ψηφιακής υπογραφής
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
- Οδηγός
- Driver
- Xiaomi
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
@George Kaggelaris
Συγχαρητήρια - Μπράβο για το πρόγραμμα και τον οδηγό σε βρίσκω άψογο. Έτοιμος για την σκουληκότρυπα. -
άσε τον έχω γλύψει εγώ τόσες φορές...
...δεν ενδίδει.....
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H Trickle έγραψε:
ευχαριστουμε Γιώργο, υπάρχει περίπτωση να βάλεις και την ενεργοποίηση ψηφιακής υπογραφής
Τόσο η απενεργοποίηση όσο και η ενεργοποίηση του ελέγχου ψηφιακής υπογραφής, υπάρχουν ήδη στο script. Επιλογές 1. Disable Driver Signature Enforcement και 2. Re-enable Driver Signature Enforcement
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
μονος σου τα φτιαξες όλα τα βρε θηρίο??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Το script ενημερώθηκε ώστε να υπάρχει η δυνατότητα επιλογής κατά την εγκατάσταση των προγραμμάτων οδήγησης, ανάλογα με το chipset του κινητού (Qualcomm ή Mediatek). ΤΗΑΝΚ ΥΟU @geoanto555
Νομίζω έτσι είναι καλύτερα ..
Και πάλι συγχαρητήρια..
@Bodai μπορείς εσύ να τα προσθέσεις στο πρώτο? -
@Bodai Ακόμη και αν το ανοίξω για επεξεργασία και το κλείσω απευθείας χωρίς αλλαγές δεν το σώζει και μου λέει κάτι για υπέρβαση 10000 χαρακτήρων!
-
Γιώργο το ξέρω το όριο αυτό, υπάρχει κάτι που μπορει να αφαιρεθεί από το ποστ #1 και να μπει στο ποστ #54 ώστε το ποστ #1 να πάρει τουλάχιστον το link?
@geoanto555 Γιώργο το όριο των 10.000 είναι για όλους, δεν θα αφήσει ούτε εμένα .. -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0