Για να βαλω το κινητο σε fastboot ειπαμε οτι για μενα κραταω πατημενο το volume down και καπακι το power. Σωστα; Πρεπει να ειναι συνδεμενο με τον υπολογιστη το κινητο για να μπει;
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
- Οδηγός
- Driver
- Xiaomi
-
-
Ναι έτσι μπαίνει ή με την εντολή που γράφω στον οδηγό.
Αν πατήσεις το συνδυασμό των πλήκτρων δεν χρειάζεται να είναι ήδη συνδεδεμένο. -
Απλός με μπερδεψε λίγο ο οδηγός με αυτό στο εξης:
Λέει
Για να ελέγξουμε αν έχει εγκατασταθεί
σωστά το παραπάνω πρόγραμμα οδήγησης, θα πρέπει να βάλουμε το κινητό μας
σε τρόπο λειτουργίας fastboot.
Ανοίγουμε παράθυρο εντολών (CMD) ως διαχειριστές και πληκτρολογούμε την παρακάτω εντολή:
Aπλός μετα οταν πας να τσεκαρεις αν εχει μπει σωστα ο mediatek, γνωμη μου ειναι οτι θα πρεπει να ειναι λιγο πιο κατανοητά τα βήματα που ακολουθείς με σωστη σειρα. αυτα -
Ο/H BiLLyTheRoBoT έγραψε:
Aπλός μετα οταν πας να τσεκαρεις αν εχει μπει σωστα ο mediatek, γνωμη μου ειναι οτι θα πρεπει να ειναι λιγο πιο κατανοητά τα βήματα που ακολουθείς με σωστη σειρα. αυτα
-
καλήμερα έχει βγάλει αυτό
ευχαριστώ -
-
ναι το έχω
τώρα κοιτούσα αν ειναι κλειδωμένο ο bootloader και δουλεύει άρα το βλέπει το τηλ έτσι νομίζω δεν ξέρω και πολλά -
-
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
με αυτό τι θέλει να πει ο ποιητής device critical unlocked false το πηρα προχθές αλλα εχει ελληνικά κανονικά παντός σας ευχαριστώ πολύ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0