Υποψιάζομαι ότι τα "απενεργοποιημένα" (εντός εισαγωγικών γιατί συνήθως δεν απανεργοποιούνται πλήρως ποτέ) antivirus είναι αυτά που δεν σε άφηναν να μπεις στο λογαριασμό σου μετά την επανεκκίνηση επειδή ανίχνευσαν απενεργοποίηση της υπογραφής, και όχι το ίδιο το script. Όχι απλά ένα αλλά δυο antivirus έχεις βάλει σε Windows 10 που ήδη έχουν ενσωματωμένο; Θα σου πρότεινα να τα ξηλώσεις και τα δύο. Μόνο προβλήματα δημιουργούν...Ο/H tsionis123 έγραψε:
επανερχομαι παλι εκλεισα τα antivirus και δοκιμασα να απερνεγοποιησω την ψηφιακή υπογραφή και τα windows μετα την επανακινηση δεν με αφηναν να εισελθω στον λογαριασμο μου και μπηκα απο επαναφορα συστήματος εχει καποιο bug το script για τα windows 10 ή μονο σε μενα ετυχε;
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
- Οδηγός
- Driver
- Xiaomi
-
-
Καλησπέρα σε όλες και όλους και χρόνια πολλά !
Συγχαρητήρια !
Ειδικά στον George Kaggelaris και στην εργασία του.
Πήρα πρόσφατα το RedMi Note 4 με snapdragon επεξεργαστή. Το πιο βασικό θέλω να το συνδέω στον φορητό για ανταλλαγή αρχείων επαφων sync κλπ.
Κατέβασα την εφαρμοφή και την έτρεξα χωρίς όμως σωστό αποτέλεσμα.
Ο φορητός είναι Samsung σε Win 7 Home Premium - 64 bit.
Βάζω screenshot απο το device manager αν μπορείτε να μου πείτε τι δεν πήγε καλά. -
Αφού κατεβάσεις τους driver θα τρέξεις συνέχεια το 1 συνέχεια 1 οσπου να περάσει την απενεργοποιηση μετά θα σου ζητήσει επανεκκίνηση να την κάνεις και μετά να ξανατρέξεις τους driver το 3 συνέχεια το 3 οσπου να κατεβάσει τους driver αν έχεις Qualcomm αν έχεις ΜΤΚ τρέχεις το 4. .
-
Σε θήρα usb 2 το συνδέεις ή usb 3;
Επίσης ποιά εφαρμογή , το mi PC suite; Δεν είναι συμβατό με Android Lollipop και μετά και σταμάτησε και η εξέλιξη του. -
Ανέβασε πάλι το screenshot από τη διαχείριση συσκευών, δεν βλέπω τίποτα
-
Τα ανέβασα αλλά δεν έφυγε το post μάλλον είναι μεγάλα αρχεία .
Στο dev manager εμαφανίζεται κανονικά το Andriod Phone και μέσα Android composite ADB Interface
Επίσης στις φορητές συσκευές Redmi note 4
Όμως δεν έχει εγκατασταθεί στις θύρες Qualcomm HS- USB QDLoader 9008 (COM10)
Πιο πρόγραμμα πρέπει να χρησιμοποιήσω εφ όσον το Mi PC Suite δεν είναι συμβατό ; -
Κατεβαζεις στον υπολογιστή σου τα αρχεία από το κινητό σου μέσω του win explorer. Το mi pc suite δεν συνεργάζεται.
-
-
Όπως έχετε καταλάβει αυτό που πρωτίστως με ενδιαφέρει είναι να μπορέσω να συνδέσω, μέσω USB τη συσκευή μου (Xiaomi RedMi Note 4), με τον φορητό και να έχω τη δυνατότητα ανταλλαγής αρχείων επαφών, μουσικής, σημειώσεων κλπ.
Νομίζω ότι είναι κάτι πολύ βασικό, δυστυχώς σύνδεση ακόμη δεν έχει επιτευχθεί, παρά τη δική σας σημαντική βοήθεια. -
Όταν το συνδέεις στην usb ακούς τον χαρακτηριστικό ήχο σύνδεσης συσκευής;
Επίσης έχεις επιλέξει από το drop down menu του κινητού τον τρόπο λειτουργίας mtp; -
Πολύ καλό post, ευχαριστώ.
=============== Δεκ 30th 2017, 10:52am ===============
Πολύ καλό post, ευχαριστώ. -
@'George Kaggelaris'
Αρχικά να πω πως το προγραμμα λειτουργησε αψογα και να εισαι καλα!!
Αλλα δημιουργηθηκε ενα με δυο θεματακια στο λαπτοπ μου απο οταν το λειτουργησα.Αρχικα μπηκαν τα windows
(10 64bit) σε λειτουργια δοκιμής (build 16299.r3_release.170928-1534).Και δεν εντοπιζει το Wi-Fi το δικο μου τα αλλα
των γειτονων τα βρισκει κανονικα..Τι γινεται με αυτο;
Χρονια πολλα κ καλη χρονια!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0