Καλησπερα. Εχω γνησια xp home, εχω απενεργοποιησει τον ελεγχο ψηφιακης υπογραφης... οταν τρεχω το exe αυτο, στην πρωτη οθονη λεει press any key. Aφου πατησω κατι, βλεπω την παρακατω οθονη κ το script κλεινει μονο του... τι παει στραβα?
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
- Οδηγός
- Driver
- Xiaomi
-
-
Δυστυχώς το script της αυτοματοποιημένης εγκατάστασης δεν λειτουργεί σε Windows xp
Μήπως να έκανες μια αναβάθμιση στο λειτουργικό σου;
-
@AkisApla κοίταξε να αλλάξεις κανάλι στο router σου. Το πρόβλημα που αναφέρεις δεν προήλθε από την εγκατάσταση των προγραμμάτων οδήγησης. Όσον αφορά το κείμενο που σου γράφει κάτω δεξιά, είναι λογικό όταν απενεργοποιήσεις την ψηφιακή υπογραφή
-
Μετα πώς επαναφέρουμε τον υπολογιστή χωρίς test mode ; Ακολούθησα τις οδηγίες αλλά ο υπολογιστής κάνει επανεκκίνηση με επιγραφή "Test mode windows 7 build 7601"
-
bcdedit.exe -set loadoptions ENABLE_INTEGRITY_CHECKS
Enter
bcdedit.exe -set TESTSIGNING OFF
Enter
Όλα αυτά σε CMD στον υπολογιστή , που θα τρέξεις σαν administrator , Commant prompt. -
Ο/H nikd έγραψε:
Μετα πώς επαναφέρουμε τον υπολογιστή χωρίς test mode ; Ακολούθησα τις οδηγίες αλλά ο υπολογιστής κάνει επανεκκίνηση με επιγραφή "Test mode windows 7 build 7601" -
Οκ ευχαριστώ για την βοήθεια!
-
έχω ένα redmi 4x. μέχρι η συσκευή αναγνωριζόταν κανονικά από το pc μου. φαντάζομαι ότι όταν πρωτοέστησα το πρώτο μου redmi εγκατέστησα κάποιους drivers αν κ δεν θυμάμαι ακριβώς τι έκανα. τώρα δοκίμασα να κάνω flash την τελευταία ρομ κ βλέπω ότι το κντ μου δεν εντοπιζεται όταν το συνδέω με το pc. ίσως έχει να κάνει με κάποιο update των win 10 που έγινε τελευταία δεν έχω ιδέα. δοκίμασα να ξαναπεράσω τους drivers με το scriptακι που βρήκα σε αυτό το thread, κ φυσικά ενεργοποίησα και το allow debugging, δυστυχώς τίποτα. παρατηρώ ότι όταν επιλέγω το transfer files (MTP) στο "use usb for:" menu που βγαίνει όταν συνδέω το κντ με το pc ΔΕΝ γίνεται η αλλαγή κ μένει κολλημένο στο charging only. τι κάνω παιδιά?
(επειδή μπορεί να είναι σχετικό τα μόνα επιλεγμένα στο developer options menu είναι τα oem unlocking, usb debbugging, wireless display certification, turn on MIUI optimization, και record background ANR cases.) -
αν το επιλέξεις με το χέρι το MTP από την κουρτίνα του κινητού;
-
από την κουρτίνα το κάνω και δεν αλλάζει
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0