Καταρχάς σε ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις μέχρι τώρα. Επειδή είναι η πρώτη φορά που το δοκιμάζω και είμαι άσχετος, θα μπορούσες μήπως να μου πεις τι ακριβώς να κάνω απεγκατάσταση και πως; θα κατεβάσω και το miflash για να τους περάσωΟ/H George Kaggelaris έγραψε:
Φίλε @anestisx κάνε απεγκατάσταση το συγκεκριμένο driver όσο είσαι σε fastboot mode και κάνε refresh. Αν σου βγάλει πάλι το ίδιο, βάλε τους drivers από το miflash.
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
- Οδηγός
- Driver
- Xiaomi
-
-
Θα κατεβάσεις το Miflash από εδώ => MiFlash20170720.zip - Google Drive και θα το αποσυμπιέσεις στο C:\ χύμα.
Μετά θα πάς στη διαχείριση συσκευών, θα κάνεις δεξί κλίκ στο Android ADB Interface => Remove => Refresh.
Αν το δει ως Android Bootloader Interface είσαι ΟΚ.
Αν το δει πάλι ως Android ADB Interface θα κάνεις δεξί κλικ, Update Driver και θα πας να ψάξεις στη διαδρομή C:\ΜiFlash2017-7-20-0\Source\ThirdParty\Google\Driver. -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Θα κατεβάσεις το Miflash από εδώ => MiFlash20170720.zip - Google Drive και θα το αποσυμπιέσεις στο C:\ χύμα.
Μετά θα πάς στη διαχείριση συσκευών, θα κάνεις δεξί κλίκ στο Android ADB Interface => Remove => Refresh.
Αν το δει ως Android Bootloader Interface είσαι ΟΚ.
Αν το δει πάλι ως Android ADB Interface θα κάνεις δεξί κλικ, Update Driver και θα πας να ψάξεις στη διαδρομή C:\ΜiFlash2017-7-20-0\Source\ThirdParty\Google\Driver.
-
Στείλε μου με PM στοιχεία για Teamviewer να μπω να το δώ που έχω λίγο χρόνο!
-
Πιαδια μια βοηθεια εδω???
Υπαρχει τροπος μα κανω το redmi note 2 να φανει στο pc μεσω twrp?
δεν εχω λογιμικο μεσαΗ φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση.
Albert Einstein -
Ποιο twrp έχεις μέσα; Δεν στο βλέπει στη Διαχείριση Συσκευών;
-
ειχα το redmi note 2 πεταμενο σε ενα συρταρι για καιρο και το χρειαστικα τωρα γιατι ξεμεινα απο κινητο, και επειδη η ρομ ηταν πανω απο 2 ετων ειπα να του κανω factory αλλα του εσβησα χωρις να το θελω και το λογισμικο, μετα οταν επιχειρησα να του βαλω εκ νεου την νεα ρομ μεσω pc και twrp,ειδα οτι δεν αναγνωριζει το pc την συσκευη,Η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση.
Albert Einstein -
Δηλαδή όσο είσαι σε twrp πως το βλέπει στη Διαχείριση Συσκευών; Δεν το βλέπει καθόλου; Μέσα στο μενού mount υπάρχει μία επιλογή mtp. Παίξε λίγο με αυτήν και δες αν γίνεται κάτι.
-
Περνά οδηγούς από την αρχή του νήματος.
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 -
-
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Τσέκαρε Διαχείριση Συσκευών όταν το συνδέεις. Έχεις ενεργοποιημένο το usb debugging;
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση.
Albert Einstein
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0