Το Fix Που δώσαμε και σου στείλαμε και σε mail το έβαλες ?Ο/H ktsiaras έγραψε:
@gkalen
Beta1 είμαι εγω
Ενω δεν έχω το Use GSM alphabet οι 160
Χαρακτήρες δουλεύουν ,ίσως βοηθήσει τους ειδικούς .
[XTRV-7.3.2] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 3/3 21:15)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H gkalen έγραψε:
Εχουν διορθωθεί τα πάντα πλέον , θα έχετε ενημέρωση σε λίγο ..
Το screen recorder δεν δουλεύει και έχει βγει ήδη ανακοίνωση από το official , λένε ότι θα διορθωθεί στο επόμενο update..
CHANGELOG XTRV 7.3.2
Βελτιστοποίηση αποδοσης του συστήματος , περισσότερος χώρος για cached apps για καλύτερο multitasking ..
Μπήκαν και κάποιες γραμμές στο build.prop για να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε το "black screen" μετά από κλήσεις ..
@gkalen αυτα είναι στο αρχείο της ρομ του changelog? η μεσα στο fix?
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
Ο/H apsogos4ever έγραψε:
-
-
-
-
-
Καλησπέρα! Περάστηκε στο REDMI 2 TD φαίνεται εντάξει και ευχαριστώ την ομάδα για τον κόπο της.
Εχω παρατηρήση εδω και 3 αναβαθμίσεις οτι εχει χαθεί η επιλογή γραμματοσειρας στις ρυθμησεις/προβολη
υπάρχει κάποια αλλη επιλογή ή εχει μεταφερθεί καπου αλλου.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων !! -
Σε ido περάστηκε κανονικά χωρίς προβλήματα.
1. Παραμένει η αστεία μετάφραση (π.χ "επίσης δόνηση για κλήσεις" ή το "υλισμικό") σε ορισμένα μενού (απ' ότι κατάλαβα δεν οφείλεται στην κοινότητα)
2. Εξαφανίστηκε το android patch level
3. Παραμένει η Πολωνία.
4. Παραμένει στην αρχική οθόνη η ταχύτητα k/δ αντί k/s
5. Δεν έχει επιστρέψει η, εξαφανισμένη εδώ και εβδομάδες, επιλογή για να μην ηχεί όταν μπαίνει στη φόρτιση.
6. Το μενού "εγγραφή οθόνης" οδηγεί στο αρχικό μενού "ρυθμίσεις".
7. Οι ρυθμίσεις για τα ακουστικά παραμένουν προσβάσιμες, άσκοπα, τόσο από το ήχος-->ρυθμίσεις, όσο και από το πρόσθετες ρυθμίσεις-->ακουστικά και εφέ ήχου. -
Ισως ειναι κ offtopic η ερωτηση αλλα θα ηθελα την βοηθεια σας γιατι στα ελληνικα εχω περιορισμενο αριθμο γραμματων οταν στελνω μηνυμα μ παει σχετικα γρηγορα σε 2ο μηνυμα ενω με αγγλια εχω περισσοτερους
Ευχαριστω εκ των προτερων!!! -
Ποια Rom έχεις στην συσκευή σου?
Μπορείς να μας δώσεις ένα screenshot από τις ρυθμίσεις => σχετικά με το τηλέφωνο? -
Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο
Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της διεύθυνσης DNS του διακομιστή var.
- Αναζητήστε στο Google για var vhosts xiaomi miui ota downloads roms fixes hellas Mms Fix markw GTV
- Αναζητήστε στο Google για var vhosts xiaomi miui ota downloads roms fixes hellas Mms Fix markw GTV
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα