Δοκίμασε από TWRP.Ο/H some1 έγραψε:
καλημερα παιδια. επειδη βλεπω στο παιδι πιο πανω που ηταν σε μια παλια εκδοση του ειπατε να κανει φακτορι ρεσετ εγω που απο 6.9.9 thunder πηγα σε 7.2.24 μεσω updater εκανα πατατα; επισης καπου ειχα διαβασει κατι σχετικα για τη χωρα που γραφει στις προσθετες ρυθμισεις λεει ινδια εμενα τι παιζει; και τελευταια ερωτηση, προς το παρον δυστυχως, παω παλι μεσω updater να βαλω την 7.3.2 και μου σκαει αυτο. το κιν μου ειναι redmi note 3 pro kenzo.
[XTRV-7.3.2] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 3/3 21:15)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H some1 έγραψε:
καλημερα παιδια. επειδη βλεπω στο παιδι πιο πανω που ηταν σε μια παλια εκδοση του ειπατε να κανει φακτορι ρεσετ εγω που απο 6.9.9 thunder πηγα σε 7.2.24 μεσω updater εκανα πατατα; επισης καπου ειχα διαβασει κατι σχετικα για τη χωρα που γραφει στις προσθετες ρυθμισεις λεει ινδια εμενα τι παιζει; και τελευταια ερωτηση, προς το παρον δυστυχως, παω παλι μεσω updater να βαλω την 7.3.2 και μου σκαει αυτο. το κιν μου ειναι redmi note 3 pro kenzo.
Δοκίμασε με recovery -
-
-
Εχω το mi5 global stable rom μπορω να χω ενα λινκ με οδηγιες για την 6.12.22 που πρέπει να περάσω πριν βαλω το Nougat και ενα λινκ για να κανω dl την 6.12.22 δε μπορω να τη βρω
Ευχαριστώ -
καλησπερα παιδιά!Το πρόβλημα με τις επαφές υπάρχει ακόμα έτσι;;
-
Ο/H hi2all έγραψε:
Εχω το mi5 global stable rom μπορω να χω ενα λινκ με οδηγιες για την 6.12.22 που πρέπει να περάσω πριν βαλω το Nougat και ενα λινκ για να κανω dl την 6.12.22 δε μπορω να τη βρω
Ευχαριστώ
Mi 11 pro -
Έχω την προηγούμενη 7.2.24 και έχωθεμα με.μπαταρια και bluetooth δεν ξεσυνδεεται από το αμάξι και πολλές φορές δεν δουλευαν οι εφαρμογές , ελπίζω να δω διάφορα.θα τη περάσω σήμερα και βλέπουμε
-
Παιδιά μετά την μικρή συζήτηση που είχαμε για το bluetooth πείρα απόφαση να κάνω κι' άλλες δοκιμές. Έτσι έψαξα και μπόρεσα να βρω ένα παλιό που είχα. Από χθες που το ζευγάρωσα με το κινητό δεν έκανε καμία αποσύνδεση και σήμερα όλη την ημέρα όσες κλήσεις είχα τις πήρε κανονικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται, μπορεί να είναι και τυχαίο ή προσωρινό. Θα δείξει τις επόμενες μέρες.
Η μόνη διαφορά των bluetoth που δοκίμαζα μέχρι τώρα, με αυτό που φαίνεται ότι δουλεύει χωρίς πρόβλημα, είναι ότι τα καινούργια είναι bluetooth 4 ενώ αυτό που δουλεύει είναι 3άρι. Λέτε να παίζει ρόλο;
Για να δούμε. Ότι συμπεράσματα βγάλω τις επόμενες μέρες θα σας ενημερώσω.
Ξανά έχω Bluetooth. Yeaaaaaaaa.
-
Ο/H nickstath έγραψε:
Δεν δουλεύει την συγκεκριμένη στιγμή, γιατί δεν χρειάζεται. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Δεν δουλεύουν συνέχεια όλοι οι πυρήνες, ούτε είναι συνέχεια "fullthrottle" (τέρμα γκάζι).
Στο δικό μου από τους οχτώ πυρήνες δύο δεν δουλεύουν και έξι είναι "ρελαντί" (idle).
Όταν όμως το ζορίσω (πχ να το βάλω να αναβαθμίσει όλες τις εφαρμογές και από κάτω δουλεύει mail, youtube, chrome, χάρτες) ξυπνάνε όλοι και δουλεύουν fullthrottle. Μόλις οι απαιτήσεις για επεξεργαστική ισχύ μειωθούν βλέπεις ξανά δύο πυρήνες "παρκαρισμένους", ούτε καν ρελαντί, σβηστούς.
καλησπέρα. Δεν ισχύει αυτο που λες. Φυσικά και είχα τεστάρει πριν ποστάρω. Απλά μετά απο λίγο και επανεκκίνηση έφτιαξε μόνο του.
Sent from my MI 5s using Tapatalk
ορίστε
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: Διαγραφή παραθέσεων ().
-
Ο/H bzanios έγραψε:
Παιδιά μετά την μικρή συζήτηση που είχαμε για το bluetooth πείρα απόφαση να κάνω κι' άλλες δοκιμές. Έτσι έψαξα και μπόρεσα να βρω ένα παλιό που είχα. Από χθες που το ζευγάρωσα με το κινητό δεν έκανε καμία αποσύνδεση και σήμερα όλη την ημέρα όσες κλήσεις είχα τις πήρε κανονικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται, μπορεί να είναι και τυχαίο ή προσωρινό. Θα δείξει τις επόμενες μέρες.
Η μόνη διαφορά των bluetoth που δοκίμαζα μέχρι τώρα, με αυτό που φαίνεται ότι δουλεύει χωρίς πρόβλημα, είναι ότι τα καινούργια είναι bluetooth 4 ενώ αυτό που δουλεύει είναι 3άρι. Λέτε να παίζει ρόλο;
Για την ιστορία, δεν νομίζω να φταίει το bluetooth version , διότι τα δικά μου ακουστικά έχουν έκδοση 4.1 και είναι 'μάρκα μέκαψες'. Θέμα της ρομ δεν ήταν όμως . -
Ο/H bzanios έγραψε:
Λοιπόν όταν αγόρασα πριν μερικούς μήνες το Kenzo αγόρασα και ένα καινούργιο bluetooth της Plantronics που είναι γενικά αξιόπιστα. Όσο είχα την Lollipop στο Kenzo λειτουργούσε κανονικά και χωρίς προβλήματα. Από τη στιγμή που πέρασα σε MM άρχισαν τα προβλήματα, ποτέ και με καμία developer ROM είτε Gkalen είτε αργότερα XTRV δεν λειτούργησε χωρίς να αποσυνδέεται συνεχώς μέσα στην ημέρα. Σημειωτέον ότι το συγκεκριμένο Plantronics δούλευε απροβλημάτιστα στις συσκευές της γυναίκας μου και του γιου μου που δοκίμασα Samsung και HTC αντίστοιχα.
Στη συνέχεια αγόρασα ένα Bluetooth της Samsung το οποίο λειτουργεί άψογα με το Kenzo μου και τώρα τελευταία πήρα από GearBest και ακόμη ένα της Xiaomi που και αυτό λειτουργεί άψογα αν και έχει πολύ χαμηλή ένταση ακουστικού.
Απ όλα τα παραπάνω συμπεραίνω ότι ίσως υπάρχουν καποιες Bluetooth συσκευές που για κάποιο λόγο δεν είναι συμβατές με τις συσκευές μας, δεν μπορώ να υποθέσω κάτι άλλο.
Αυτά τα λίγα αν μπορώ να βοηθήσω απ την πλευρά μου.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα