σπασμενη οθονη σε xiaomi
-
-
Ο/H makisfz έγραψε:
Υπάρχουν και καλές απλός θέλει προσοχή στο aliexpess και να σου πω να σβήσεις τα link γιατί απαγορεύεται από το forum
Redmi note3 pro
-
-
Ο/H makisfz έγραψε:
=============== Μαρ 4th 2017, 11:23am ===============
παραγγειλα αυτή
Οθόνη Xiaomi Mi Max Full LCD Display Touch Panel Screen Digitizer+frame - Store4u.gr
NasDriver: Non affiliate link removed. FORUM RULES
=============== Μαρ 4th 2017, 11:52am ===============
να μημ μπορείς ούτε ενα λινκ να ανεβάσεις. εε στην Ελλάδα είμαστε... -
Μάλλον το να παραβιάζουμε μόνιμα τους όποιους κανόνες και να ζητάμε και τα ρέστα δείχνει την νοοτροπία της σημερινής Ελλάδας φίλε μου.
-
ναι αλλά το να βάζεις λινκ είναι πολύ βασικό, για να μπορέσουν να σε βοηθούν περισσότερο .
-
Το μόνο που απαγορεύεται είναι το λινκ, μπορείς να αναφέρεις κατάστημα, κωδικό προϊόντος, να βάλεις printscreen από το κατάστημα...κτλ
Το απευθείας λινκ έχεις δίκιο ότι είναι το πιο εύκολο αλλά είναι και έμμεση διαφήμιση του καταστήματος, το οποίο κερδίζει σε πωλήσεις χωρίς να προσφέρει τίποτα ανταποδοτικά
Και όχι μόνο σε εμένα ή εσένα προσωπικά, αλλά σε όλα τα μέλη της κοινότητας είτε ως προσφορές είτε ως κουπόνια έκπτωσης κτλ -
παρακαλω πολύ να με βοηθήσει κάποιος να βρω μία οθόνη μαζί με frame , και touch screen, είτε Ελλάδα είτε εξωτερικό. Αλλά το θέλω έως 15 μέρες.. θα πληρώσω αν χρειαστεί μεταφορικά 30 ευρώ που είδα στο Ali.. επίσης μίλησα με έναν υπάλληλο ενώς καταστήματος και μου λέει δύσκολο να βρω αυθεντική οθόνη, ούτε στο εξωτερικό θα βρω, διότι αυτές τις βάζουν αποκλειστικά στα κινητά όταν τα φτιάχνουν..
-
-
φιλε nas drive mi max έχω..
-
-
θα συνιστούσα από dragon tt 83$ την έχει με τα μεταφορικά αλλά δεν ξέρω αν θα προλάβει στο χρόνο που θέλεις. Σαν ποιότητα δεν θα την ξεχωρίσεις από αυτή που έχεις.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0