Καλησπέρα, πριν από 2-3 εβδομάδες παρέλαβα το πρώτο μου Xiaomi ("Xiaomi Redmi 4 Prime/Xiaomi Redmi 4 Pro 5.0inch FHD Screen RAM 3GB ROM 32GB"). Όλα πήγαιναν καλά μέχρι χθες όπου σταμάτησε να ανταποκρίνεται το κουμπί "power on/off". Έστειλα μήνυμα στη Xiaomi η οποία μου έδωσε κάποιες οδηγίες και σε περίπτωση που δεν άλλαζε κάτι (που δεν άλλαξε) μου είπε να επικοινωνήσω με τον πωλητή (vickmall), το οποίο έκανα χωρίς όμως να λάβω απάντηση ακόμα. Επιπλέον, σήμερα πήγα να το φορτίσω και είδα ότι δεν φορτίζει...
Αν έχει κάποιος καμιά ιδέα για το αν μπορώ να κάνω κάτι για να το διορθώσω πριν το στείλω πίσω στον πωλητή (φαντάζομαι ότι αυτό θα μου προτείνουν), θα το εκτιμούσα.
Ευχαριστώ,
update:
Μόλις το τηλέφωνο ξεφορτίστηκε εντελώς κι ενόσω ήταν κλειστό, άρχισε να φορτίζει κανονικά...στο τέλος το κουμπί ξαναδούλεψε και για την ώρα φαίνεται να δουλεύει κανονικά!
Αν έχει κάποιος καμιά ιδέα για το αν μπορώ να κάνω κάτι για να το διορθώσω πριν το στείλω πίσω στον πωλητή (φαντάζομαι ότι αυτό θα μου προτείνουν), θα το εκτιμούσα.
Ευχαριστώ,
update:
Μόλις το τηλέφωνο ξεφορτίστηκε εντελώς κι ενόσω ήταν κλειστό, άρχισε να φορτίζει κανονικά...στο τέλος το κουμπί ξαναδούλεψε και για την ώρα φαίνεται να δουλεύει κανονικά!