Διαφήμιση

Redmi note 3 fastboot προβλημα

• Redmi note 3 fastboot προβλημα

Καλησπερα σε ολη την παρεα.

Πριν καμια βδομαδα σταματησα να εχω ηχο απο το ακουστικο της συσκευης , ειχα μονο απο το μεγαφωνο κ απο τα ακουστικα.
      Απαντουσα σε κληση κ μονο με ακουγαν δεν τους ακουγα απο το ακουστικο. Αφησα το τηλεφωνο ολο το βραδυ κλειστο και το πρωι δουλευε μια χαρα αλλα προσωρινα παντα και επισης εβλεπα το εικονιδιο των ακουστικων στα notifications παρολο που δεν τα εχω συνδεμενα.
      Λεω λοιπον να κανω ενα reset την συσκευη. Κανω την διαδικασια unlock της συσκευης μου ερχεται η εγκριση και οταν παω να μπω σε fastboot δεν μπαινει. Εννοειται παταω Volume down & power αλλα μου κανει κανονικο ανοιγμα της συσκευης . Δοκιμαζω μεσα απο τον updater απο τις 3 τελιτσες να μπω σε Recovery mode και μου κανει reboot αλλα με βαζει σε διαδικασια φορτισης με μαυρη οθονη.

• Κλειστό το κινητό, κρατάς πατημένα τα κουμπιά κα ιδεν μπαίνει fastboot ?
    • Ο/H golinari έγραψε:

Καλησπερα σε ολη την παρεα.

Πριν καμια βδομαδα σταματησα να εχω ηχο απο το ακουστικο της συσκευης , ειχα μονο απο το μεγαφωνο κ απο τα ακουστικα.
      Απαντουσα σε κληση κ μονο με ακουγαν δεν τους ακουγα απο το ακουστικο. Αφησα το τηλεφωνο ολο το βραδυ κλειστο και το πρωι δουλευε μια χαρα αλλα προσωρινα παντα και επισης εβλεπα το εικονιδιο των ακουστικων στα notifications παρολο που δεν τα εχω συνδεμενα.
      Λεω λοιπον να κανω ενα reset την συσκευη. Κανω την διαδικασια unlock της συσκευης μου ερχεται η εγκριση και οταν παω να μπω σε fastboot δεν μπαινει. Εννοειται παταω Volume down & power αλλα μου κανει κανονικο ανοιγμα της συσκευης . Δοκιμαζω μεσα απο τον updater απο τις 3 τελιτσες να μπω σε Recovery mode και μου κανει reboot αλλα με βαζει σε διαδικασια φορτισης με μαυρη οθονη.
      Πήγαινε Ρυθμίσεις > Πρόσθετες ρυθμίσεις > Επιλογές για προγραμματιστές και ενεργοποίησε την επιλογή "Λειτουργία Fastboot". Αν δεν βλέπεις το μενού "Επιλογές για προγραμματιστές" μέσα στο "Πρόσθετες ρυθμίσεις", πήγαινε στο Ρυθμίσεις > Σχετικά με το τηλέφωνο και πάτα μερικές φορές πάνω στο Έκδοση MIUI.
    • Διαφήμιση
    • ναι με κλειστό κινητό κρατάω τα κουμπιά και δεν μπαίνει.
      Ενεργοποίησα το fastboot από το developer options, θα το δοκιμάσω αργότερα . Ευχαριστώ για τις απαντήσεις , θα ενημερώσω αργότερα.

=============== Μαρ 9th 2017, 5:57pm ===============
      Λοιπον δοκίμασα με τα κουμπιά αλλά τίποτα. Κάνει κανονικο boot.
      Δοκίμασα μέσω του updater να κάνω reboot to recovery ,κάνει επανεκκίνηση κ με πετάει στην μαύρη οθόνη που δείχνει το κινητό με ένα φορτιστή
    • Κανω reboot την συσκευη και κατα την διαρκεια του reboot κραταω το volume down πατημενο και μπηκε κανονικα σε fastboot mode και καταφερα τελικα να ξεκλειδωσω την συσκευη.
      Παραμενει ακομη το προβλημα με το ακουστικο και πολυ φανταζομαι οτι ειναι θεμα hardware . θα δοκιμασω να κανω ενα ρεσετ ή εγκατασταση της XTRV μηπως και λυθει το θεμα.