SP Flash tool BROM ERROR: S_FT_ENABLE_DRAM_FAIL (4032)
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H pavlidisc έγραψε:
..μας λέει κάτι;
Το battery είναι auto detect?
Σε κάποια MTK πρέπει να βγάλεις την μπαταρία για κανα 10 δεύτερα , και μετά να την βάλεις και να ξεκινήσεις. -
Έλα μου ντε...θα δοκιμάσω και καμιά άλλη rom όπως είπε και ο Γιώργος.
Με ποια να πειραματιστώ; Ποιά από όλες τις fastboot;
Για το Redmi 4G, νομίζω υπήρχε και Ελληνική Fastboot. Μήπως υπάρχει και για το Note 2; Λέτε να παίξει ρόλο;
Και εγώ είχα φάει χοντρή απογοήτευση στην αρχή. Αλλά με το που είδα οτι με πατημένο το Volume down (ούτε που ξέρω πώς μου ήρθε και το δοκίμασα αυτό...στο καταλάθος...) πήρα τα πάνω μου
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Έχεις πειράξει καθόλου τις επιλογές στις ρυθμίσεις?Το battery είναι auto detect?
Σε κάποια MTK πρέπει να βγάλεις την μπαταρία για κανα 10 δεύτερα , και μετά να την βάλεις και να ξεκινήσεις.
Με την μπαταρία επάνω, η διαδικασία ΔΕΝ ξεκινάει κάν.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
-
Ο/H pavlidisc έγραψε:
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…/6050-FastBoot-ROM/#files -
Καλημέρα φιλαράκια!
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες παιδιά!
Το απόγευμα που θα πάω σπίτι θα το παλαίψω πάλι.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Καλημέρα δεν ξέρω αν βοηθάει αυτό, αλλά προχθές σε ένα leaggo elite 2, τα ίδια σχεδόν σφάλματα μου έβγαζε, και οι οδηγοί λέγανε να είναι εκτός η μπαταρία, βρήκα όμως ένα άλλο οδηγό, που έλεγε να βγάλω την μπαταρία για 2 sec, και να την ξαναβάλω πάλι, και τότε μόνο προχώρησε με επιτυχία...Για δοκίμασε και με αυτόν τον τρόπο...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Όχι, πριν βάλεις το καλώδιο στο pc κάντο, να πώ βέβαια ότι δεν έχω και τρομερές γνώσεις, τώρα μαθαίνω και εγώ, αλλά έτσι έλεγε ο οδηγός, και αυτό έκανα... Βέβαια ο άλλος οδηγός έλεγε χωρίς μπαταρία, αλλά δεν είχε καμία επιτυχία, μου έβγαζε συνέχεια errors...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H longus έγραψε:
Όχι, πριν βάλεις το καλώδιο στο pc κάντο, να πώ βέβαια ότι δεν έχω και τρομερές γνώσεις, τώρα μαθαίνω και εγώ, αλλά έτσι έλεγε ο οδηγός, και αυτό έκανα... Βέβαια ο άλλος οδηγός έλεγε χωρίς μπαταρία, αλλά δεν είχε καμία επιτυχία, μου έβγαζε συνέχεια errors...
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Καλημερα....βλεποντας ολη την στιχομυθια θυμηθηκα οτι αυτα ακριβως εκανε και το δικο μου note 2 και δεν επανηλθε ποτε,αφου πηγε και γυρισε και στην Κινα(εκει ισχυριστηκαν αλλα πραγματα και δεν το περασαν σε εγγυηση).Η βλαβη βρισκεται σε καποιον ενισχυτη(διαγνωση απο τεχνικους επαγγελματιες) που εχει μεσα , ο οποιος τα κακαρωσε και πλεον το κινητο ητανε μονο για ανταλλακτικα η΄αλλαγη motherboard για να επανελθει.
Ευχομαι ολοψυχα να ζωντανεψει το κινητο!!!!!!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0