SP Flash tool BROM ERROR: S_FT_ENABLE_DRAM_FAIL (4032)
- RedMi Note 2
-
-
-
-
Ο/H makisfz έγραψε:
ειναι στο φακελο image=>signed_bin=>system-sign
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
@makisfz
Λοιπόν, κατέβασα την fastboot "hermes_global_images_V8.1.2.0.LHMMIDI_20161207.0000.00_5.0_global" και έκανα αποσυμπίεση.
Τα αρχεία που βλέπω είναι αυτά :
και μέσα στο images αυτά :
Το image=>signed_bin=>system-sign που είναι ντε;Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
-
Ο/H makisfz έγραψε:
Δεν έχει το φάκελο αλά τα αρχεία τα έχει χύμα φλασαρε το system. Img
Redmi note3 pro
Γμτ!!! Έφτασε στο 87% και έβγαλε πάλι το error! Φτου!
from my S7
=============== Μαρ 10th 2017, 8:32pm ===============
Λοιπόν...είχαμε εξελίξεις!!!
Το system.img φαίνεται να μπήκε.
Δεν έγινε όμως κάτι. Το κινητό συνεχίζει να μην κάνει κιχ.
Να σας πώ όμως και κάτι άλλο που παρατήρησα: όπως βλέπετε επάνω, η συσκευή είναι αναγνωρισμένη σαν "MediaTek DA USB VCOM (Android)(COM6). Έτσι την αναγνώρισε και ξεκίνησε η διαδικασία (πάντα με το volume down πατημένο και χωρίς μπαταρία).
ΟΛΕΣ τις υπόλοιπες φορές που βγάζει το error την συσκευή την βλέπει σαν "MediaTek USB Port (COM8).
Εδώ κάτι παίζει...αλλά τί...
=============== Μαρ 11th 2017, 4:49pm ===============
Να ρωτήσω κάτι άλλο.
Σε ότι διαβάζω και έχει να κάνει με χοντρό-μπρίκι...όλοι μιλάνε για έναν φάκελο singned_bin. Ακόμα και ΕΔΩ που παλεύουν με RN3 (MTK) στο ίδιο αναφέρονται.
Λένε οτι βρίσκετε μέσα στις rom.
Εγώ έχω κατεβάσει ότι fastboot υπάρχει για το Redmi Note 2, τέτοιο φάκελο δεν βρήκα.
Πού αλλού να ψάξω ωρέ παλικάρια;;;;;;;;;
=============== Μαρ 11th 2017, 5:25pm ===============
Ντάξ...τώρα με καράφλιασε τελείως!
Είχα απο εχθές την μπαταρία εκτός. Την βάζω σήμερα. Πατάω Power+Volume down και ανοίγει σε fastboot!!! Μετά από 1 λεπτό έκλεισε μόνο του...:-(
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Φίλε μου εγώ παλαιότερα παρόμοιο πρόβλημα το ξεπέρασα με την επιλογή format απο spflash,
βέβαια xiaomi δεν ήταν αλλά δεν νομίζω να έχεις κάτι να χάσεις δοκιμάζοντας.
Μπαίνοντας λοιπόν στην επιλογή format πατάς ctrl+alt+v ταυτόχρονα και σου ανοίγει άλλες δυο επίλογες
τικάρεις
validation
format whole flash
forcedly erase
και πατας start
αν ολοκληρωθεί σωστά προχωράς σε φλασάρισμα αλλά σε επιλογή format all+download με όλα τικαρισμένα πάντα με οφισιαλ ρομ η αυτή που σου δούλεψε.
δοκίμασε με 2-3 versions του spflash.
ελπίζω κάτι να γίνει. -
Αν μπορώ να βοηθήσω στη διαδικασία με το flashtool θέλει να έχεις εκτός την μπαταρία να βάλεις το καλώδιο και μετά από 2sec να βάλεις την μπαταρία.. Το usb vcom είναι το σωστό ... Στο hongmi στην ελληνική fastboot έχει ένα διαφορετικό flashtool δοκίμασε και με κάποιο άλλο η άλλη έκδοση αν και δεν νομίζω να παίζει ρόλο το fastboot.. Δοκίμασε να ξετικαρεις την πρώτη επιλογή με τον preloader..
sent from my hongmi -
@kanias13
Το δοκίμασα και αυτό. Πάλι το ίδιο error μου βγάζει.
Εντωμεταξύ...πρίν λίγο, ξαναέβαλα την μπαταρία και πάτησα Power+Volume up. Άνοιξε, βγήκε το logo Mi, εμφανίστηκαν οι 3 κάτω τελείες...αλλά τζίφος. Το έκανε αυτό 3-4 φορές και έκλεισε.
Αρχίζω να πιστεύω οτι υπάρχει θέμα drivers. Και οτι τόσες μέρες που παιδεύομαι στην πραγματικότητα δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα στην συσκευή. Όπως είπα και πιό πάνω, πάντα στο error η συσκευή αναγνωρίζεται σαν MediaTek USB Port. Την ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ φορά που είδα πράσινο σήμα ήταν όταν την αναγνώρισε σαν MediaTek DA USB VCOM (Android)...τότε ξεκίνησε και η διαδικασία flash του system και όπως φαίνεται ολοκληρώθηκε.
Αυτό έγινε μια φορά όμως. Σε όλες τις υπόλοιπες προσπάθειες την βλέπει σαν MediaTek USB Port και παίρνω error. Έχει μπερδέψει τα μπούτια του το PC (???).Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0