Αφού δεν έχεις άλλο πρόβλημα, μην κάνεις κάτι προς το παρόν. Θα το δει ο @gkalen και θα σου πει.Ο/H mparaxir έγραψε:
καλημερας σας.παρατηρησα στο κινητό μιας που το έχω περίπου δύο εβδομάδες εκεί που πας σχετικά με το κινητό,στον αριθμό κατασκευής γράφει άγνωστο στα αγγλικά
Πρέπει να ανισυχησω;
Κατά αλλά το κινητό πετάει είναι απίστευτο σε σχέση εντάξει με το ρυζακι που είχα
[XTRV-7.3.9] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 14/3 13:53)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
προβλημα δεν έχει,απλά ψάχνοντας το μιας που είναι καινούργιο κινητό το παρατήρησα και το ανέφερα
-
-
-
σε mtp την βλεπει σε adb δεν εχω δοκιμασει δεν ξερω πως το δοκιμαζω?ειναι αυτο που εκανα για να περασω την twpr?μεσω fastboot?
-
-
Ο/H gkalen έγραψε:
Ναι , ή μέσω fastboot ή με ανοιχτό εντοπισμό σφαλμάτων και cmd , adb devices ...
-
-
Ο/H jgougos έγραψε:
Στο γενικότερο πάντως θέμα των κλειδωμάτων και τη στάση της Xiaomi, δεν είμαι αισιόδοξος. Ξεκίνησαν με bootloader lock, προχώρησαν στο κλείδωμα του EDL Mode στις νέες συσκευές ή ROM για νέες συσκευές, αφαιρώντας τον ανάλογο κώδικα από τον bootloader και απ' ότι φαίνεται το επόμενο βήμα θα είναι το κλείδωμα του recovery. Ε, αν γίνει και αυτό (γεγονός καταστροφικό που απευχόμαστε όλοι), τότε game over και για custom ROMs και για root και γενικά για οποιαδήποτε επέμβαση πέρα από ένα απλό unbrick μέσω επίσημης. -
@BanditGR αν γίνει κάτι τέτοιο ποιος είναι ο τρόπος να πάμε σε official global dev έκδοση για να έχουμε ota updates στο kenzo...;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 PRO (Kenzo) μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου -
Ο/H miltosdelis έγραψε:
@BanditGR αν γίνει κάτι τέτοιο ποιος είναι ο τρόπος να πάμε σε official global dev έκδοση για να έχουμε ota updates στο kenzo...;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 PRO (Kenzo) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλλά δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε τέτοια ενδεχόμενα, στην παρούσα χρονική στιγμή. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα