[XTRV-7.3.9] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 14/3 13:53)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
σε mido μία χαρά, βέβαια παραμένει στο 2g να γράφει 4g στα μυνήματα έχω 145 χαρακτήρες όταν πάει για δεύτερο μύνημα, παραμένει εκεί στην ταχύτητα του ιντερνέτ να γράφει κ/δ όταν βάζω τα mipiston 2 παραμένει να πάω να επιλέξω ότι είναι τα mipiston2,αυτά προς το παρόν.
-
-
Την έβαλα κι εγώ την 7.3.9 στο Mi Max μου. Όλα άψογα. Μόνο η μπαταρία δε βλέπω να κρατάει όσο η τελευταία stable. Βέβαια έκανα μια φόρτιση μόνο.
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H petran66 έγραψε:
Την έβαλα κι εγώ την 7.3.9 στο Mi Max μου. Όλα άψογα. Μόνο η μπαταρία δε βλέπω να κρατάει όσο η τελευταία stable. Βέβαια έκανα μια φόρτιση μόνο.
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H Nelias έγραψε:
2. όπως και στην προηγούμενη 7.2.23 κατά την εγκατάσταση εμφανίστηκαν κόκκινα γράμματα στην προτελευταία σειρά E:unknown command []] δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο.
Το ίδιο κ στο helium.
Επίσης μετά την ενημέρωση ειχαν χαθεί κάποιες εγκατεστημένες εφαρμογές κ χρειαστηκε να τις ξαναπεράσω από το play (opera, skroutz, accuweather, viber), καθως κ ένα παιχνίδι ειχε χάσει το save που είχα αλλά κ δεν έκανε μετά αλλο save και αναγκάστηκα να κάνω απεγκατάσταση κ επανεγκατάσταση. Δεν ξέρω αν οφείλεται στο unknown command ή είναι κάτι τυχαίο, παντως δεν μου το έχει ξανακάνει.
Ακριβως τα ίδια (το unknown command και τις εξαφανισμένες εφαρμογές) έκανε και στην τελευταία ρομ (7.3.16).Έχει κανενας άλλος παρόμοια θέματα? -
@kbougiouklis
Δεν φταίει το unknown command σε τίποτα .
Περίεργο πάντως που σου συνέβη κάτι τέτοιο σε update , δεν θα έπρεπε να χαθούν εγκατεστημένες εφαρμογές.
Νωρίς ακόμα με τη nougat , δεν μπορούμε να έχουμε ασφαλή συμπεράσματα , θα περιμένουμε να δούμε πως θα πάει και σε άλλους .
@kostas1alina
Όλα τα εικονίδια εμφανίζονται κανονικά .
Δεν ξέρω τι εικονίδια ή θεμα έχεις επιλέξει , άλλαξε το .. -
Ο/H jgougos έγραψε:
Ο/H petran66 έγραψε:
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα τη δοκιμάσω...!! Το 64αρι εχω... Αλλά πάνω κάτω το ίδιο είναι!!☺️
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H gkalen έγραψε:
@kbougiouklis
Δεν φταίει το unknown command σε τίποτα .
Περίεργο πάντως που σου συνέβη κάτι τέτοιο σε update , δεν θα έπρεπε να χαθούν εγκατεστημένες εφαρμογές.
Νωρίς ακόμα με τη nougat , δεν μπορούμε να έχουμε ασφαλή συμπεράσματα , θα περιμένουμε να δούμε πως θα πάει και σε άλλους .
@kostas1alina
Όλα τα εικονίδια εμφανίζονται κανονικά .
Δεν ξέρω τι εικονίδια ή θεμα έχεις επιλέξει , άλλαξε το ..
Αλλαγή θέματος και διορθώθηκε!!! -
Καλημέρα. Στην 7.3.16 το zip signature verification το τσεκάρω πριν το flash η δεν έχει σημασία?
-
Ο/H Nikozzz35 έγραψε:
Καλημέρα. Στην 7.3.16 το zip signature verification το τσεκάρω πριν το flash η δεν έχει σημασία?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα