Χιλια ευχαριστω!
[XTRV-7.3.16] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 17/3 21:48)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Από 7.3.9 σε 7.3.16 στο kenzo φάγαμε 5% μέχρι να ξανά ανοίξει το κινητό βλέπω μερικά κολλήματα αλλά σαν πέρασμα πέρασε γρήγορα η νέα ρομ
Edit 1
Apn όλα καλά
Περιοχή όλα καλά έμεινε Ελλάδα
Edit 2 "K/δ" αντί για "K/s" δεν διορθώθηκε ακόμα
Διαχείρηση ραμ μέχρι στιγμής όλα καλά 1.7 ελεύθερη με μία εφαρμογή ανοιχτή μόνιμα
Edit 3
Γρήγορη επανεκκίνηση
Συνεχίζετε το πρόβλημα με το recovery button κάνει επανεκκίνηση αντί να μπεί στο twrp πρόγραμμα
Edit 4

Edit 5
160 χαρακτήρες στα μηνύματα sms ok
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 PRO (Kenzo) μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου -
Πως το κατάφερες αυτό σύντροφε; εμένα το nikelακι μου δείχνει 1.5GB ελεύθερη ram...Ο/H varitimos84 έγραψε:
τα score στο antutu ανεβηκαν σε Nikel....
απο 89324 σε 89907.. το μονο μειον... οτι εχει... καποια ελααααααχιστη χειροτερη διαχειριση μνημης...
απο εκει κ περα ολα κομπλε !!!
-
-
Παιδια καλησπερα
Ειμαι νεος κατοχος ενος Redmi 4 με snapdragon & 3gb ram !
Εχει ερθει το κινητο με Global stable 8.1
Μπορει καποιος να μου δωσει ενα λινκ με τα βήματα για να περάσω την ελληνικη dev rom ?
Ψαχνω ψαχνω αλλα εχω μπερδευτει ! btw το bootloader μου ειναι κλειδωμενο !
Ευχαριστω
edit
Ενταξει τα βρηκα ! Ευχαριστω ! -
Ο/H miltosdelis έγραψε:
Από 7.3.9 σε 7.3.16 στο kenzo φάγαμε 5% μέχρι να ξανά ανοίξει το κινητό βλέπω μερικά κολλήματα αλλά σαν πέρασμα πέρασε γρήγορα η νέα ρομ
Edit 4

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 PRO (Kenzo) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποιές γραμμές? Εμένα δεν εμφανίζει κάτι περίεργο ούτε στο κινητό μου αλλά ούτε και στην φωτο σου.... Εκτός κι αν παραγέρασα και θέλω οφθαλμίατρο... -
-
Πήγαινε στις ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ/ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΟΘΟΝΗΣ/ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ ΟΘΟΝΗΣ/TURN ON LOCK SCREEN PASSWORD και γύρισέ το στο OFF αν είναι ONΟ/H Angelos Antonopoulos έγραψε:
-
Εννοεί αν έχεις κλείδωμα οθόνης με κάποιο σχηματάκι (όχι με PIN), τότε το απενεργοποιείς πριν περάσεις τη ROM. Αν ΔΕΝ το απενεργοποιήσεις, μετά το φλασάρισμα το τηλέφωνο δεν θα αναγνωρίζει τον παλιό κωδικό και θα έχεις χοντρό πρόβλημα.Ο/H Angelos Antonopoulos έγραψε:
=============== Μαρ 18th 2017, 8:02am ===============
Παιδιά διαβάζουμε τις οδηγίες πριν περάσουμε ROM (φιλικά το λέω εννοείται, δεν τίθεται θέμα παρεξήγησης), αναφέρει ρητά την απενεργοποίηση του pattern lock (εγώ θα απενεργοποιούσα και PIN αν είχα) σε Mi 4C. Τέλος πάντων, δοκίμασε να μπεις σε recovery και από τον File Manager του recovery/TWRP (την επιλογή δηλαδή που σου επιτρέπει να δεις τα αρχεία στη συσκευή σου), πήγαινε στο /data/system και σβήσε τα εξής αρχεία:Ο/H dimas1 έγραψε:
Καλησπερα.Μολις περασα την νεα 7.3.16 σε Mi 4C και εχω παθει πλακα.Εχασε τον κωδικο που ειχα για να ανοιγει το τηλεφωνο.Δεν ανοιγει.ενω τον κωδικο για την sim ton phre kanonika gia to τηλεφωνο τιποτα.Τικανω τωρα?με εχει μπλοκαρει για 4 λεπτα μετα για μιση ωρα και φανταζομαι οταν μ αφησεινα ξαναβαλω κωδικο θα με μπλοκαρει για ωρες!μηπως υπαρχει καποιος κωδικος για να ανοιξει>/?
- gatekeeper. password.key
- gatekeeper. pattern.key
- locksettings.db
- locksettings.db-shm
- locksettings.db-wal
- gatekeeper. password.key
-
-
Σε Mi Max Hellium όλα μια χαρα. Μπήκε άμεσα και δουλεύει τελεια. Ευχαριστούμε για άλλη μια φορα
Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα