Διαφήμιση

Εντυπώσεις μετά από 2 εβδομάδες με Xiaomi Mi5s κινητό και η "δύσκολη" αλλαγή από IOS σε Android

• Εντυπώσεις μετά από 2 εβδομάδες με Xiaomi Mi5s κινητό και η "δύσκολη" αλλαγή από IOS σε Android

Ένα πράγμα έχω να πω μετά από 2 εβδομάδες χρήσης.... Άπλα απίστευτο το Xiaomi!!!! :D :D :D και από θέμα harware αλλά και από θέμα software. Το miui είναι εξαιρετικό και μου έχει κάνει την αλλαγή από ios πολύ εύκολη. Το δύσκολο ήταν να βγάλω άκρη με το Android. Πρώτη φορά στην ζωή μου έχω Android λειτουργικό και δυστυχώς υστερεί αρκετά σε θέμα εφαρμογών από το ios. Εφαρμογές που είχα στο Iphone δεν τις βρίσκω στο Playstore. Αλλά εντάξει, δεν με χαλάει τόσο αυτό. Βέβαια οι ρυθμίσεις που έχει το Android σε σχέση με το ios είναι πολύ παραπάνω. Αυτό είναι ένα τεράστιο υπέρ του Android. Σαν συσκευή είναι πάρα πολύ καλή και δεν αντιμετώπισα το παραμικρό. Το δακτυλικό αποτύπωμα που έχω διαβάσει ότι έχει τα περισσότερα προβλήματα, σε έμενα τουλάχιστον δουλεύει 9 στα 10. Και λέω 9 στα 10 γιατί με λερωμένο δάχτυλο δεν λειτουργεί πάντα. Από σήμα έχει καμπάνα όπως έλεγε και η διαφήμιση... :lol: :lol: :lol: Η μπαταρία του κρατάει αρκετά και δεν χρειάστηκε να ενεργοποιήσω την εξοικονόμηση ενέργειας καθόλου. (και με βαριά χρήση)
      Σε γενικές γραμμές μέχρι τώρα είναι άψογο. 8) 8)
    • Είναι εκπληκτική η MIUI. Βασικά...εγώ όταν ήρθα εδώ από το iOS (3gs έως 6s plus), ένιωσα σαν στο σπίτι μου. Είναι καρμπόν σε όλα πλην του PlayStore που είναι το μελανό σημείο του Android (εφόσον έχεις περάσει από τo App Store ξέρεις από πρώτο χέρι τι εννοώ) αλλά σε αυτό δεν φταίει η Xiaomi.

Έπεσες και με την μία σε εκπληκτική συσκευή.

Wellcome to the club :thumbsup:
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Σε καταλαβαίνω!!!!! Εγώ ήμουν με το iphone 4 από την μέρα που βγήκε και τώρα μετά από 6 σχεδόν χρόνια βρέθηκα με το mi5s και δεν το μετανιώνω ούτε στιγμή!!! Ναι όντως πέτυχα σε καλή συσκευή και την πήρα από Ελλάδα.Η MIUI είναι καταπληκτική και με διευκόλυνε αρκετά στην αλλαγή ειδικά από τότε που έβαλα και θέμα από ios.... :D :D :D
    • Διαφήμιση
    • Απο iPhone 4 σε Mi5s;
      Πολιτισμικό ΣΟΚ!!! :grin:

Υ.Γ iOS theme ε; Δες πώς είχα το δικό μου RN3 pro και ψάρωναν και οι πλέον υποψιασμένοι! :D

Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.